Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egérpad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hobby elektronika
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kmarci25 veterán válasz  smilecat

üzenetére smilecat

üzenetéreSzerintem letiltani nem tudod ezt a funkciót. 2 megoldás ugrott be. 
 1. Ne használj ékezetes karaktereket. Amiket használhatsz: é, ö, ü. A többit nem. A "visszafelé" ékezetes á és í mehet, a hullámos/kalapos ő és ű is.
 2. Handcent sms. Nagyon szerettem, mikor 1 sim-es telefonom volt. Sajnos a dual sim-et nem kezeli, így hanyagolnom kellett. Tud olyat (beállítások között), hogy átkonvertálja a megírt sms-eidet úgy, hogy ne legyen benne olyan ékezet, ami növelné a karakterszámot.
- 

Sziasztok! Olyan problémám van egy Oukitel K6000 pro készülékkel, hogy sms írásnál egy bizonyos karakterszám után (gondolom az ékezetes karakterek miatt) átkapcsol mms-re, de én ezt nem szeretném. Viszont nem találtam sehol hozzá beállítást ahol letilthatnám az mms küldését. 
 Van erre valamilyen megoldás?
- 

beg veterán Tiszta droid (aosp style) melyik gyártóknál van mostanában az Oukitel, Vernee gyártókon kívül? Abc vége kategória nem játszik (umi, dugi, fungi stb.) 
- 

nyisziati veterán válasz  Gabócza

üzenetére Gabócza

üzenetéreBlackview A5 hazai boltból 23. Szerintem ennél olcsóbban nem úsznád meg külföldről sem. 
 Szerk.: most látom, hogy plusz szállítás (1300)Vagy Leagoo Z5 Aliexpress-ről. 40$+ sarcok, ez már kijöhet 20 alatt. És B20 is van benne. upintheair88 a legolcsóbb eladó, 39$. 
- 

Melyik a jobb szerintetek? 
 Lenovo Vibe P1
 Redmi 3 pro
 Redmi 3S
 Másik kérdésem, hogy a Redmi3S-ben van infra? A három közül melyiknek jobb a kamerája?
- 

- 

Sziasztok, a segítségeteket kérném. Vennék egy másodtelefont magamnak az alábbi igényekkel: - 4" - 5" közötti IPS kijelző 
 - min. 1GB RAM
 - max. 20e Ft (sarcokkal, szállítással)
 - 4G, nagy akku, stb. már gondolom úgyse fér bele ebbe az árbaTudtok valamit ajánlani, minél jobbat minél olcsóbban? Esetleg használt is érdekelne... Köszi... 
- 

kmarci25 veterán Nem hiszem, hogy jó topikba írok, de nem találtam ide passzolót. 
 A kérdésem az, hogy megoldható-e, hogy a telefon egyszerre adja ki az éppen futó média hangját (konkrétan Spotify) bluetooth-on és jack-en is. Tehát egyszerre legyen hallgatható a zene egy csatlakoztatott bluetooth fülesen és a csatlakoztatott vezetékes fülhallgatón is. Most próbáltam, és sajnos vagy az egyik, vagy a másik. Ha a jack-et bedugom, akkor a bluetooth elnémul, ha kihúzom a bluetooth szól. Ez ilyen, és nem is lehet más, vagy létezik valami megoldási mód?
- 

Osi222 tag válasz  citkar

üzenetére citkar

üzenetéreKöszi a tippet! Az eddigiek alapján, amit olvastam róla, egész szimpatikus és méretben is még a vállalható kategóriát képviseli. Itt az apróban is találni már emészthető áron, habár az 1 hónap gari amivel kínálják, kicsit elbizonytalanít. 
 Megnézem majd még külön a topikját, ott miket írnak róla.
- 

nyisziati veterán 
- 

darts0 csendes tag Sziasztok! Először is elnézést ha nem ide illik és ha esetleg unalmasak a kérdések. Viszont azt gondolom, hogy van itt jó pár hozzáértő ember,aki 1-2 mondattal korrekt és gyors választ tud adni ... Először is Xiaomi telefonból milyen típusokban létezik B20 frekvencia? 
 Valamint ez hogy lehet? Hisz egyetlen egy hivatalos Xiaomi oldalon nem láttam ilyet, csak néhány kínai shopban ...Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv 
- 

zebede őstag válasz  azozo

üzenetére azozo

üzenetéreFehérben még van , bár tény hogy a fekete-arany jobban nézett ki. 
- 

nyisziati veterán válasz  attiati

üzenetére attiati

üzenetéreKimovil használata esetén MINDIG figyeljünk arra, hogy ne csak hardverspecek legyenek bepipálva, hanem: 
 - only for sale
 - only with price (elkerülendő a presell-eket, rumor-okat és klónokat)
 - 3G frequencies: 900 MHz (Vodafone miatt), 2100 MHz - ezek nélkül könnyen belefuthatunk olyan készülékbe, ami Magyarországon nem viszi a 3G-t,
 -4G freq.: 800 MHz (ez opcionális, csak ha feltétel). A hiányára mindenesetre érdemes felhívni a figyelmet. Másik két LTE freki az 1800 és 2600 MHz.
- 

citkar addikt válasz  Osi222

üzenetére Osi222

üzenetéreA Xiaomi Mi4C ugyan 5 colos, de a teljes mérete csak 13.81 x 6.96 x 0.78 cm (kínai oldal szerint, de 14x7 cm-ben benne van), ami jónak mondható ebben a kategóriában, egy 4,7 colos se biztos, hogy (jelentősen) kisebb lesz. Engem is a kompaktsága és a jó kamerája fogott meg. 
- 

attiati veterán válasz  Osi222

üzenetére Osi222

üzenetérekimovil.com-on tudsz szűrni, hogy legalább nagyjából képbe kerülj a kínálattal, és utána tudsz fórumon keresni az adott típusra itt vannak a 2gb ram, 5"-nál kisebb, dual simes készülékek Mondjuk szerintem nem csak a coll méret határozza meg a kezelhetőséget. 
 Sokszor egy nagyobb, de ívelt hátlapos kijelző könnyebben kezelhető. Vagy ha vékonyabb, az érzetre mintha többet jelentene.
 De ott van például a huawei p9 lite.
 Szerintem iszonyatosan csúszik az ember kezében.
- 

XmoD senior tag válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreÉn csak M3 Note-al találkoztam eddig.  
- 

Osi222 tag Sziasztok! 
 Duál simes készüléket keresek a következő konfiggal:
 4mag,2GBram,5"-nél kisebb kijelző,autó fényérzékelő, értesítési led,pontos GPS és közepes kamera. Az ár elsőre másodlagos, inkább a kínálatra lennék kíváncsi. Manapság már csak tepsis készülékeket találni, így igazán örülnék egy kompakt ajánlatnak Válaszotokat előre is köszönöm! Válaszotokat előre is köszönöm!
- 

XmoD senior tag válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreMiui annyira nem fekszik és megtetszett a Flyme + a home gomb. M3-t csak én nem találok a magyar piacon ? Vagy valami ajánlott EU wh ? 
- 

XmoD senior tag válasz  atee_13

üzenetére atee_13

üzenetéreTovább sárgulni nem fog(szerintem) . Annyira nyomott áron meg nem kell adnod. Megnézed a legolcsóbb piaci árat és kb azon áron el is viszik  Hogy ON is legyek. Meizu M2-höz hasonló készülék van most a piacon 45k körül? Mármint méretre. Megtetszett az M2 (most vettem az asszonynak. És én is cserélném egy kisebbre az S6 edge plus-t ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

nyisziati veterán válasz  andrisbandi

üzenetére andrisbandi

üzenetére
- 

zebede őstag Ismét 30k alatt postával (3-6 nap) az Oukitel K4000 Pro 
- 

beg veterán válasz  Victoryus

üzenetére Victoryus

üzenetéreLenovo P70 (Itthoni MM, Euronics, egyéb webshop) 
 vagy Oukitel K6000 Pro Eu raktárból.
- 

Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani nagy akkumulátor kapacitású telefont? Bírjon annyit, mint a Lenovo p780. 
 Árban kb 60000-ig. Van valami jó a Xiaomi Redmi 3-on kívül?
- 

citkar addikt válasz  nyisziati

üzenetére nyisziati

üzenetéreVannak kétségeim, afelől hogy egy ilyen telefon véletlen felrobbanhatna valaki farzsebében  
 Egyáltalán mi hevíti, ha zsebben van (nekem a háttérben ilyen app még sosem futott) és ha melegszik is miért nem érzi? 20-30 fokosan nem hiszem, hogy ilyen történhetne, egy 40 fokos cucc meg sütné a seggem, amellett, hogy egy bizonyos hőfok fölött a készülék jelzi, hogy túlhevült, sőt talán be is állítható, hogy ilyen esetekben lelője az alkalmazásokat.
 Nekem van egy Mi4C-m, de nem aggódom emiatt.
- 

fudi2002 nagyúr válasz  GIJoe

üzenetére GIJoe

üzenetéreHehe, látni sok felrobban xiaomi eszközt. Sztem ez simán lejárató kampány, túl nagyra nőtt a cég.  
 Ahány ilyet láttam, sosem volt egyértelmű fénykép amiről felismerhető volt, hogy az tényleg xiaomi telefon/karóra. Ha valaki mégis látna konkrétabb fényképet, linkeljetek légyszi.
- 

Sanyesz. őstag válasz  chesterboy

üzenetére chesterboy

üzenetéreVan, bár nem tudom, mire gondolsz. Én UMI Super-hez vettem, talán kétszer-háromszor használtam, csak közben eladtam a készüléket. 
 Tette a dolgát, azaz feltöltötte a telefont. Kb. úgy, mint a Blitzwolf "sima" töltő.
- 

boncser aktív tag Üdv. 
 Alcatel pop up 5.0-ról mi a véleményetek?
 Szerintetek megér ennyit ez a teló? Az edigitalnal most 39990 az ára.
 [link]
 Hazai garanciás kínálatban elég jónak tűnik.
- 

chesterboy tag Sziasztok. Van már valakinek tapasztala a Rock 2 in 1 töltővel? 
- 

GIJoe addikt Xiaomi Mi 4c akcióban... 
- 

viktorhu veterán válasz  Daywalkerke

üzenetére Daywalkerke

üzenetéreMinden lehetséges, ha akarnák, belerakhatnák, de nem ez a jellemző módja a spyware-esedésnek. Rosszat tenne egy feltörekvő márkának nagyon, mert elég hamar kiderül az ilyesmi. Még olyan előfordul, hogy kisebb gyártók naivitásból beraknak egy play store-on is elérhető appot valamilyen funkcióra, mondjuk launchernek, és az később elkezd reklámokat nyomni, és akkor mindenki elkezd kémkedéstől rettegni, de ott a gyártó csak közvetetten hibás, és azért mégis play store-os appról van szó, szóval valami szűrőn az is átment. 
- 

Daywalkerke aktív tag válasz  viktorhu

üzenetére viktorhu

üzenetéreKöszi a vlaszt. 
 Igen a Blackview elvileg gyárilag több nyelvű mobilt ad ki, legalábbis ebben a magyar logout-os tesztben magyar is van:Ezek szerint akkor ismerősömnek nem kell tartania, hogy bármilyen oda nem illő spyware, backdoor vagy hasonló progi lenne benne mert a hivatalos, gyári Android-os mobilokban ez nem lehetséges? 
- 

viktorhu veterán válasz  Daywalkerke

üzenetére Daywalkerke

üzenetéreNem az ilyenekben "szokott" előfordulni, hanem a kínai szoftveres mobilokban, amin az eladónak romot kell cserélnie, hogy ne legyen a fele kínaiul, meg benne legyenek a google alkalmazások. Olyankor nem tudni, hogy a hackelt rom honnan származik (valószínűleg az eladó sem tudja, ő is kapta valahonnan). A blackview-nak tudtommal gyárilag többnyelvű és google appokkal "szerelt" a romja, így ott nincs ilyen veszély. 
- 

Daywalkerke aktív tag Üdvözlet Mindenkinek! 
 Blackview márkájú mobilja volt már valakinek? Ha igen mik vele a tapasztalatok?
 Egy ismerősöm nézett ki magának egy dual sim Blackview A5 mobilt, amibe már 6-os Android van, de picit fél az ilyen kisebb kínai márkáktól, hogy nem lehet-e bennük pl. spyware vagy backdoor, vagy ilyeneket az Android-ba gyárilag nem is lehet beépíteni?Ha ezt a mobilt nem ajánljátok akkor 4,5" méretben milyen min. 5-ös verziójú Android mobilokat ajánlanátok ami dual sim-es? 
 Samsung mobilt nem szeretne az ismerősöm, mert annak a Home gombja fizikai és ő virtuálist szeretne.
- 

Hoorus őstag válasz  LantosBerry8

üzenetére LantosBerry8

üzenetéreAz esetleges áfa mellé még fizetned kell majd 4500 Ft vámkezelési kötséget a DHL-nek. 
- 

svgyula addikt válasz  Milestone2

üzenetére Milestone2

üzenetérePerverz  
- 

Milestone2 nagyúr válasz  janakbacsi

üzenetére janakbacsi

üzenetéreMár volt párszor, de köszönjük. 
 Ismétlés a "dugás" anyja...
- 

LantosBerry8 senior tag válasz  janakbacsi

üzenetére janakbacsi

üzenetéreA dhl 6 $ volt, de lehetett volna az ingyenes sima postát választani 
- 

janakbacsi őstag válasz  LantosBerry8

üzenetére LantosBerry8

üzenetéremennyi volt a szállítási díj? ingyenes? akkor erre a 180 dollárra még jön az ÁFA és a kezelési költségek? 
- 

janakbacsi őstag akinek hiányozna a dual sim mellé az sd kártya is, az ezzel a módszerrel megoldhatja. 
 [link]
- 

Beni2360 félisten válasz  zoli720524

üzenetére zoli720524

üzenetérekeresőd nem működik? 
- 

zoli720524 újonc Üdv Mindenkinek! Az omacp alkalmazás mit jelent? Mindig azt írja, hogy az alkalmazás leállt 
- 

atee_13 őstag A kijelző szélén kb 1 hete megjelent egy kis sárga folt inkább vonal mint kör alakú, csak fehér háttérnél látszik. Lehet vele valamit kezdeni képernyő csere nélkül vagy tanuljak meg vele együtt élni? 
- 

tlala addikt Most az ilyen 150-200 USD közötti kínai telókban melyik az, amelyiknek kiemelkedően jó a kamerája? 
- 

IldiH tag Nem vagyok biztos a dolgomban: ilyen Netjegy-es simkártyát ugye lehet 2. kártyaként használni? 
 (Feltöltősként azt hiszem ez lenne a legolcsóbb megoldás a netre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De lehet valamelyik lesz neki, megrágja.
 De lehet valamelyik lesz neki, megrágja. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondjuk én máshonnan rendeltem meg....
 mondjuk én máshonnan rendeltem meg.... 

Apropó: ha itt az eu gart választom akkor is kintről jön ?
 Apropó: ha itt az eu gart választom akkor is kintről jön ?