-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
cs.zs. #100231 üzenetére
Ja így már más akkor mindkettő egész jó teló le lehet szögezni. Nekem a sok gari annyira nem fontos, én pár havonta cserélgetem a telefonokat.
s4tch Nagyon kevés tapasztalatom van akksi terén, de az a kevés is azt mutatja, hogy estére biztos fog enni kérni. Ami még feltűnt, hogy lassan tölt, szerintem max 500mah vesz fel az elektronikája, de ez is hátha beáll majd.
Pár tesztfotó, tulajdonképpen ha a hátlapon a kamera csak egy matrica lenne akkor se lenne különösebb gond, az is jobb képet csinálna. [link]
[link]
[link]Komolyan az első kamerás telefonom 9 éve jobb fotót csinált vga kamerával
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest