- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. A preferált motoroknál a hangbevitelnél nem látom a SVOX-ot,csak a guglit, meg a pico-t. Ez miért lehet? SVOX progi telepítve. A custom rom miatt lehet? Elvileg sztem működnie kellene avval is
-
GrooveHero
addikt
vki tud segíteni Galaxy S SVOX-ban? Mert nem látom a motoroknál
-
GrooveHero
addikt
Köszi mindenkinek. Egyelőre opera van fent, de lehet kipróbálom a többit is
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Böngészõbõl melyiket ajánljàtok?
Mindegyikrõl hallottam vegyes infókat. -
GrooveHero
addikt
Köszi mindkettőtöknek, meglesem akkor
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudtok ajánlani egy jó időjárás/óra widgetet/progit, miben viszonylag több kisebb vidéki város/ falu is megtalálható?
Előre is köszi a segítséget -
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Van esetleg androidra vmi normális mértékegység átváltó? Az sem gond, ha magyar -
GrooveHero
addikt
Akkor most mennyi az idő valójában? 13:18?
Jól mutatja a telefon? -
GrooveHero
addikt
Hónap lesz óraátállítás? Hozzá kell nyúlnom a Galaxy S-emhez? Há csaknem
-
GrooveHero
addikt
Na akkor várjunk. A telónak kies módban kell lenni? vagy melyikben?(Galaxy S)
-
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudtok ajánlani vmi jó kis órát, amiben van időjárás, esetleg magyarul is tud, a háttér pedig átlátszó, hogy ne takarja ki a háttérképet?
Anno bada-ra(Wave) volt egy nagyon jó, de azt eddig nem találtam. Esetleg több szem többet lát alapon vki látta esetleg? -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Szeretnék letölteni a maketről, de ezt az üzi kapom.
There are no android phones associated with this account. Please sign in a different account.
tud ebben vki segíteni?
A telón jelenleg nincs net. Anélkül is meg lehet oldani?
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest