Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
darvinya #48596 üzenetére
No nem tudom mi történt de végülis a sikertelen Odinozás ellenére a gyári rom valahogy mégis felment, mert egyszer csak úgy gondolta a telefon, hogy hajlandó elindulni. Ezzel együtt eltűnt róla a CWM és a ROOT-t is.
Jelenleg úgy néz ki minden ok. Reggel 6 óta öregedtem 3 évet de hálisten működik. Tanulság lehet az eset, hogy aki nem ért hozzá alaposan az ne babráljon.
Köszönöm nektek a segítséget itt is és a másik topikban is.
-
CsiguszMaxim
senior tag
a samsung oldaláról leszedett gyári fw-t próbáltam frissíteni odinnal és ez lett a vége:
A telefon most download módban van egyelőre még nem húztam le a gépről.<ID:0/006> Added!!
<ID:0/006> Removed!!
<ID:0/006> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> S6500DXXLC4_S6500DXXLC3_S6500DORLLC2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> system.img.ext4
<ID:0/006> NAND Write Start!!
<ID:0/006> boot.img
<ID:0/006> recovery.img
<ID:0/006> fat.bin
<ID:0/006>
<ID:0/006> Complete(Write) operation failed.
<ID:0/006> Added!!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
CsiguszMaxim
senior tag
Hajjaj. Lassítsunk kicsit
Előre bocsátom nagyon amatőr vagyok és tudom minek foglalkozom ilyesmivel, ha nem értek hozzá de sajnos bele estem abba a hibába, hogy hajtott a kíváncsiság
A kérdésed még megértettem, hogy a telefon jelezte a frissítést magához a készülékhez, nem pedig a cwm-hez. A hsz-d többi részét sajnos nem értem.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e, de a problémám a következő.
Van egy viszonylag új Samsnug Galaxy Mini 2-öm. Sajnos már elég frissen kezdő okostelefon tulajként kirootoltam ezen leírás alapján. Van rajta tehát egy 5.0.2.8 -as CWM.
Ma reggel jelezte a telefon, hogy van új frissítés. Rámentem, hogy telepítse, a telefon kiírta, hogy újra fog indulni, OK, majd behozta a CWM recovey-t. Itt kiválasztottam, hogy apply update sdcard de azt írta nem tudja mountolni. Rebootoltam a systemet de sajnos folyamatosan a CWM-et hozza fel és a telefon nem hajlandó elindulni. Csináltam egy factory resetet de ez sem segített.
Egy ideje már túrom az itthoni és külföldi fúrumokat de nem találtam semmit. Ha valakinek van bármilyen ötlete azt megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest