- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Bocsi, de sygnic, vagy sygic?
Nem okoskodni szeretnék, csak nem ismerem..
Pl a motonav-ot honnan lehet beszerezni?
A route66-ot is megtaláltam, free a marketen, de az első vélemény szerint megéri azt az 50 eurót, mert élettertam frissítés..
Elkezdett érdekelni a navi telefonnal, tudsz segíteni?Ami egyszerű, gyors, magyar..
Zoli
-
gipsztigris
addikt
Arról, hogy miért istenítik, nem tudok beszélni! Nagyon sok negatív tapasztalatom van az iGO különböző változataival is, de a többiekkel még több.
Itt nem a külső jegyeket kell vizsgálni, (hogy melyik néz ki jobban, vagy rosszabbul) hanem az alapvető tervezési képességeit a programnak. A kezelhetőséget, a használt térkép állományt, a testre szabhatóságot, a kiegészítő funkciókat.
És ezek tekintetében messze lekörözi még a Navigont is, nem hogy a Sygic-et. Ettől függetlenül biztosan vannak akik ellenvéleménnyel vannak, de ez az én véleményem.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest