Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Más: Olyan zene lejátszót tudtok ajánlani, ami nem indul el állandóan önmagától a háttérben, mint a PowerAMP?! Nem kell bonyolult lejátszó, hiszen ritkán van használva, kevés helyet foglaljon, ne terhelje nagyon a procit és ne szívja az akksit folyamatosan.
THX!szerk.: (#22674) noxon: ha a legfrissebb a 3.3.11, akkor nálam már az van fent. Nekem jobban tetszett a régi Market
szerk2.: (#22677) sssz: én úgy vettem ki a szavaiból, hogy azt már próbálta és az tetszik is Neki, csak pont a korlátozással volt a baja.
-
Keresztapper
senior tag
Nah akkor most tisztába teszem, hogy mire is van szükségem, mert úgy talán könnyebb lesz segíteni is.
Szóval nekem nem FTP kliens kell, mert az van már több is (andFTP, Total Commander FTP plugin), hanem egy olyan alkalmazás, ami a megadott helyi és távoli mappák tertalmát, időről-időre szinkronizálja.
Van ugyanis néhány olyan mappa a PDA-n, aminek a tartalma fontos és ha elveszne/ellopnák az eszközt, akkor nagyon hiányoznának.
Szóval ezeket akarom egy többé-kevésbé biztonságos (tükrözött) meghajtóra mentegetni, de mivel a cloud storage megoldások, vagy ingyenesek és nem ismerik az FTP protokolt, vagy ismerik, de kicsi a tárhely a céljaimra, vagy túl drágák. Így marad az otthoni szerver, amit legalább lehet monitorozni, így csak a villámoktól és a betörőktől kellene félteni az adataimat.
A RealSync tudja ezeket a funkciókat és azt reméltem, esetleg tudtok hozzá hasonló megoldásról.
-
petipetya
nagyúr
Ezt a címet próbáltad már? Az lényegtelen, hogy mire van állítva a böngésző azonosító, nálam például desktop-ra:
http://m.mobilarena.hu/temak/kedvencek.html -
Necc
addikt
Root nélkül amúgy is vagy ez vagy semmi vagy root
#21280:
Ha kilépsz az IM+ -ból, onnantól nem kapod meg az üzeneteket csak akkor amikor legközelebb vagy visszalépsz a programba, vagy ha feljelentkezel gépről, de az ismerőseid online-ban fognak látni, és ez a felhasználókban is visszatükröződik: ők rövid időn belül választ várnának tőled.
Magyarán az IM (-> instant messaging -> azonnali üzenet) szóból az "instant" elveszti értelmét, és ez szerintem nem jó
És mielőtt (megint) ledurrogtok hogy mert melóba/suliba ez meg az és otthon ez meg az:
Ne csak a szürke hétköznapokra gondoljatok. Elég nagy szívás tud lenni amikor a dolgok pont akkor nem működnek jól, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk.
-
Nocsesz1
senior tag
Dialer one
És erre -
pethYeti
addikt
-
Necc
addikt
Különböző IM programok használata közben (msn, skype, irc, stb) baromira jól jön ha megszakítja a netet csak azért mert most épp mondjuk játszani szeretnék egyet, vagy netán valami olyan navit/tracker progit használok ami free de reklámot nyomat be, de nem működik az A-GPS éppen mert drágasága kivágta a netet csak azért hogy ne lássak reklámot...
És ha éppen FTP-n nyomatok fel/le fájlokat a telefonra, de szeretném közben is használni akkor megint arra ügyeljek, nehogy ezt vagy azt elindítsam mert levágja a netet...Lehet hogy bizonyos felhasználói körökben van értelme, de ez így túl sok esetben lehet kompromissumos.
Azért óvatosan azzal a progival, engem nagyon NEM győzött meg:[link]
Hab a tortán, hogy a skype azonosítómat el se fogadta.
-
aggleány
addikt
Így kora hajnalban még nem vagyok százas, úgyhogy lenne még egy kérdésem. Melyik Facebook alkalmazást ajánlanátok? Az lenne a lényeg, hogy egy-egy emberkével tudjak csetelni, és csoporthoz is tudjak csatlakozni. Nem gond, ha nem magyar, de a leírtakat tudnia kellene, lehetőleg lényeges késés nélkül. Tudom, hogy már volt szó ilyesmiről, de hátha azóta van valami újdonság ilyen téren.
-
TRob1
veterán
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Nem azt akartam mondani hogy a telefonodon nem tudsz megoldani semmit, hanem hogy root nélkül a rootot igénylő dolgokat. Az egyébként-et helyettesítsd: másként vagy root nélkül
A root-ellenzést meg megint félreérted. Nem ebből szűrtem le, hanem az egész eddigi hsz-eidből, mikor felmerült a root szó.
(#21240) porse:
Lehet. De ez is csak nézőpont kérdése. Van aki megelékszik mindig azzal amit mások adnak/eldöntenek helyette, és van aki magának keresi meg a "legjobbat" (ami szintén relatív). Mert azt is furcsának tartom, hogy a HTC cuccai egységesen mindenkinek tetszenek, hisz a világon nincs semmi ami mindenkinek bejön. (A legszebb nők se tetszenek mindenkinek, a lenagyobb filmek se jönnek be sokaknak, a világ legszebb építményeiért se rajog mindenki... stb) -
TRob1
veterán
Bocsi, nem vita, hanem tényleg érdekel.
(#21232) Storms:
Igen, én is azt használom, de itt most arról volt szó, hogy ezt root és pénz (mert ugye a fizetősökben nincs) nélkül hogy oldom meg.(#21234) porse:
Az miért semmi szerinted, ha vki olyan ellenzi állandóan a rootot, aki nem tudja megoldani egyébként a dolgokat? Tök mind1 milyen appokat talál a marketen, rendszerszinten nem lehet megoldani semmit root nélkül (többek között pont ezért találták ki a root-ot).
(és egy nagyon off, de már a leges legelső windowsomban is rendszergazda voltam a pc-n, hát ugyanígy tettem a telefonon is, hadd "uraljam" már, ami a sajátom)
-
Storms
őstag
Mivel kevés volt a belső memóriájában a szabad hely, link2sd-vel áthelyeztem pár app-t. Ezért root-oltam!!! Tisztába vagyok mit hogy kell nagyjából,sokat olvastam előtte. csak kérdeztem pár dolgot mivel rengeteg program van rá és ti gondoltam jobban tudjátok....hogy mit hol találok mi a jobb launcher, stb...bocs.
-
speed3456
aktív tag
-
speed3456
aktív tag
jah bocsánat akkor rosszul fogalmaztam. be van kapcsolva a net szolgáltatás a sim kártyámon igen mert az szükséges de nem a havidíjas fajta hanem az ami a simről nyeli a pénzt. szóval az a lényeg hogy nem a sim a szűk keresztmetszet.
szerk: nincs sok beállítási lehetőség csak annyi hogy adatbarangolás és adatforgalom be van pipálva és csókolom. de nem tom mi lehet a hiba :S
-
petipetya
nagyúr
Köszönöm. Az esemény nevéhez odaírtam az időintervallumot is (Beo x:xx-y:yy) így már rendben van, látom és nem kell gondolkodni vagy fejben számolni. Tesztelem az alkalmazást 1 napig. Jól jön, mert sűrűn nézem hogy kell gályázni az adott héten.
Ezeket amúgy az ingynes verzióban is meg lehet csinálni. Úgy látszik, hogy csak a reklám mentesség a különbség.
-
zso79
őstag
sssz: Mert most nem sense-s rom van fent
Sajnos az eddig próbált sense-s custom romok sebességben nem nyújtják azt amit szeretnék, a Desire egy elfelejtett mostoha gyerek lett HTC-éknél...
Ja és amúgy az alap android is tudja, pedig angolul használom, csak az meg nem tud a dialer-rel keresni
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest