Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
masterful87
senior tag
1) Tegnap frissítettem az SGS-t gyári 2.2-es Froyora és most hogy feltelepítettem az Angry Birds-öt feltűnt hogy késik a hangja! Régebben teljesen jó volt, más nem tapasztalt hasonlót? Csak olyan 40 app van fent, semmit se gányoltam, se root, se lagfix.
2) Mielőtt újratelepítettem egyedül az appokban voltam biztos, hogy azokat betudom szerezni, hiszen ott a Market, na igen ám, de egyik kedvenc játékom már nincs benne! Vajon mi történhetett, hogy egy top program csak úgy eltűnt? A Find It: Family Guy-ról lenne szó, hiába kerestem sehol se elérhető már, és letölthető apk-t se találtam! Egy az egybe ezzel a játékkal egyezett meg, ugyanaz csinálta, ugyanaz a felület, csak ez még elérhető: Find it: the Simpsons Talán a jogvédők léptek a készítő tökeire? :S
3) És a végére még egy probléma: eddig nagy megelégedéssel használtam a Network Monitort párhuzamosan a 3G Watchdoggal, jó volt hogy a NM számolta a Wifit is! Most meg hogy újratelepítettem az appokat sehogy se akart elkezdeni számolni a Network Monitor, hiába restartoltam, telepítettem újra! Megnéztem még a futó programok között is ott volt, adatforgalmat mégse számolt! Valaki hasonló probléma?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- BMW topik
- Autós kamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest