- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
mexel
veterán
Nekem inkább az a bajom a háttérben futó alkalmazásokkal, hogy erőforrást igényelnek. Mint minden ilyen erőforrást igénylő alkalmazás proci és memória használattal is járnak, így az energiát is viszik, és egy ennyire kihegyezett készüléken mint egy pda, (akksi szinten) eléggé fontos lenne minél jobban kihasználni az akku idejét, ezért nem tetszik nekem teljesen, hogy egyszerre igen sok dolog fut a háttérben. Jobb ötletnek tartanám, ha minden proginál lenne kikapcsoló vagy kilépés gomb, és ezeket ténylegesen le lehetne állítani, nem csak eltüntetni a kijelzőről (ezek igen kisméretű progik a pc-khez képest de a pda procik majdnem olyan teljesítményűek mint egy nem túl régi pc, így nem lenne gond nulláról indítani az alkalmazásokat). Nem ártana olyan lehetőség sem mint a win-ekben, hogy megszabhatnám milyen alkalmazásoknak milyen tevékanységet engedek. ( pl automatikus indítások, és a háttérben végzett frissítések, stb - ezt próbálják talán utánozni a task killerek) Szerintem itt túlságosan szabad kezet kapnak a programok a garázdálkodásra. ( a mobilnet adatmannyiségéről, áráról és sebességéről nem is beszélve)
Én akkor tartanám profinak és teljesnek a rendszert, ha ezek meg lennének oldva, vagy legalábbis jócskán finomítva. Szerintem eléggé értelmetlen dolog, hogy belehallgatok egy zenébe akarva vagy akaratlanul, kilépek a lejátszóból és az még ott röhög a háttérben.)
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest