Hirdetés
Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem magyar szo, de elterjedt es ismert (raadasul nincs is normalis magyar megfeleloje)
nem kotekszem, kerdeztem. nem utolsosorban azert, mert (tekintettel arra hogy a Market fizetos resze nalunk meg mindig nem megy) probaltam en is mas megoldasokat (pl. a mar emlitetett SlideME-t). gondoltam ha a mas forras neked is ezt jelenti, ez jo alap nemi eszme/tapasztalatcsererebocs ha belegazoltam a lelkedbe
biralasrol meg szo sem volt szerintem, de mivel a warez tiltott tema itt, nem art elejet venni mielott nagyon beindul a tema
a reklam meg azert van az appban, hogy a fejleszto valami kis penzt keressen vele. teljesen korrekt megoldas, ennyi szerintem belefer. raadasul nem keves app hasznalja azt a megoldast, hogy az ingyenes verzio reklamos, de ha fizetsz 1-2 USD-t, eltunnek a reklamok, ami nagyon jo igy
igen, van offline navim, de hogy jon ez ide?
mondjuk ha a Google Maps tenyleg rendesen fog offlineban is navigalni, akkor kb. penzkidobas volt a magyar terkepet megvenni az NDrive-hoz, de nem halok bele
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest