Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem magyar szo, de elterjedt es ismert (raadasul nincs is normalis magyar megfeleloje)
nem kotekszem, kerdeztem. nem utolsosorban azert, mert (tekintettel arra hogy a Market fizetos resze nalunk meg mindig nem megy) probaltam en is mas megoldasokat (pl. a mar emlitetett SlideME-t). gondoltam ha a mas forras neked is ezt jelenti, ez jo alap nemi eszme/tapasztalatcsererebocs ha belegazoltam a lelkedbe
biralasrol meg szo sem volt szerintem, de mivel a warez tiltott tema itt, nem art elejet venni mielott nagyon beindul a temaa reklam meg azert van az appban, hogy a fejleszto valami kis penzt keressen vele. teljesen korrekt megoldas, ennyi szerintem belefer. raadasul nem keves app hasznalja azt a megoldast, hogy az ingyenes verzio reklamos, de ha fizetsz 1-2 USD-t, eltunnek a reklamok, ami nagyon jo igy
igen, van offline navim, de hogy jon ez ide?
mondjuk ha a Google Maps tenyleg rendesen fog offlineban is navigalni, akkor kb. penzkidobas volt a magyar terkepet megvenni az NDrive-hoz, de nem halok bele 
Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
biralasrol meg szo sem volt szerintem, de mivel a warez tiltott tema itt, nem art elejet venni mielott nagyon beindul a tema
mondjuk ha a Google Maps tenyleg rendesen fog offlineban is navigalni, akkor kb. penzkidobas volt a magyar terkepet megvenni az NDrive-hoz, de nem halok bele