Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Warez mióta magyar szó? Ne kötekedj, én arra gondoltam, hogy keresek alternatív megoldást, nem szeretek marketről tölteni ennyi, csak amit muszáj, pl. ASTRO vagy csak olyan programot használok amiben nincs reklám, pl. AllCallRecorder, iWiW, Winamp, Skype, eBuddy. Barcode Scaner, Adobe Reader, Photoshop Express, Compass,, Droid Vibration.. stb. és van ami nem szerepel Marketben, valamit van offline navim, ami.. na hagyjuk, mint gondolom neked..
Szóval nem jól fordítottál öreg, valamint te milyen jogon bírálsz engem?!?!
Aktív témák
Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Synology NAS
- Milyen széket vegyek?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- OpenWRT topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest