Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Keresem azt a programot ami galaxy S2-ben alapból benne van, de nemtudom mi a neve.
Úgy érhető el, ha nyomom a középső HOME gombot (ICS és JB), bejön az amit mostanában inditottam programok. és alul van egy "Feladatkezelő" extra gomb, amivel az aktiv taszkokat tudom kilőni. Másik romnál ami nem gyári nincas ilyen plusz gomb.
Marketrő szedtem már egy csomót de egyik sem az.Illetve olyan facebook klienst keresek mint a FBTouchHD volt, ami a webesre épül, egyszerű, akkor inditja el ha rányomok nem fut háttérben. Valamiért ez a progi megszünt. Sokat kipróbáltam, de olyan hülye sorrendbe rendezi a market a programokat hogy na!
Előre is köszi!
Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest