- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44288 üzenetére
(#44297) darvinya
Háthh, ahogy érzed.Nézzük meg közelebbről.
Szerintem ezt nézhetjük bárhonnan.Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Én kiszedtem az enyémből, de biza még láttam. Szóltam szomszédnak is, hogy nézzen már rá, de ő is látta. Lehet rosszul vettem ki belőleIlyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Hát ha kihúzom a LAN kábelt és beesik az asztal mögé akkor az enyém sem látszik már az igaz.Ellentétben a mobillal.
Abba meg eleve bele se fér. Bár lehet csak én vagyok gyenge.A többi meg a hab a tortán.
Én is ettől tartok.A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Erről meg csak az jut eszembe, hogy nem a győzelem a részvét, hanem a fontos.Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb…Ettől már a szavam is elállt.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest