Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44288 üzenetére
(#44297) darvinya
Háthh, ahogy érzed.Nézzük meg közelebbről.
Szerintem ezt nézhetjük bárhonnan.Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Én kiszedtem az enyémből, de biza még láttam. Szóltam szomszédnak is, hogy nézzen már rá, de ő is látta. Lehet rosszul vettem ki belőleIlyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Hát ha kihúzom a LAN kábelt és beesik az asztal mögé akkor az enyém sem látszik már az igaz.Ellentétben a mobillal.
Abba meg eleve bele se fér. Bár lehet csak én vagyok gyenge.A többi meg a hab a tortán.
Én is ettől tartok.A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Erről meg csak az jut eszembe, hogy nem a győzelem a részvét, hanem a fontos.Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb…Ettől már a szavam is elállt.
Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest