- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
benfolds
őstag
sziasztok! bocs, ha rossz helyen érdeklődöm, de nem találtam a problémám jellegéhez közelebb eső topikot. egy régi sony k3010i-ről szeretném átvarázsolni az sms-eimet az új xperia ray-emre. a beérkezett üzeneteket sikerült is, azzal a fapados módszerrel, hogy a millió éves, kb 10 sms-t tárolni képes sim-emre rámentettem az sms-eket a régi telefonomon, a simet átraktam az új andoroidosba, elmentettem a telefonra az sms-ket, utána töröltem őket a sim-ről, vissza a sim-et a régi telefonba stb. ezt a kört vagy hatszor megcsináltam, mire a beérkező sms-eket átvittem az új telefonomra. jó, tudom, bénaság, de nincs adatkábelem a régi telefonhoz meg ilyesmi. DE az elküldött üzeneteket hiába mentem le a régi telefonomon a "mentett üzenetekbe", az androidos telefonon már nem látszik, hogy rajta vannak a sim-en. pedig ott vannak, nagyon is foglalják a helyet. hogy a francba tudnám áttenni őket az új telefonra (xpreria ray 4.0.3.)? köszi a segítséget előre is. (egyébként iszonyat alap, fapados android az rayhez kiadott ics-n a kapcsolatok és az üzenetek rész)
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest