Aktív témák

• benfolds

őstag

sziasztok! bocs, ha rossz helyen érdeklődöm, de nem találtam a problémám jellegéhez közelebb eső topikot. egy régi sony k3010i-ről szeretném átvarázsolni az sms-eimet az új xperia ray-emre. a beérkezett üzeneteket sikerült is, azzal a fapados módszerrel, hogy a millió éves, kb 10 sms-t tárolni képes sim-emre rámentettem az sms-eket a régi telefonomon, a simet átraktam az új andoroidosba, elmentettem a telefonra az sms-ket, utána töröltem őket a sim-ről, vissza a sim-et a régi telefonba stb. ezt a kört vagy hatszor megcsináltam, mire a beérkező sms-eket átvittem az új telefonomra. jó, tudom, bénaság, de nincs adatkábelem a régi telefonhoz meg ilyesmi. DE az elküldött üzeneteket hiába mentem le a régi telefonomon a "mentett üzenetekbe", az androidos telefonon már nem látszik, hogy rajta vannak a sim-en. pedig ott vannak, nagyon is foglalják a helyet. hogy a francba tudnám áttenni őket az új telefonra (xpreria ray 4.0.3.)? köszi a segítséget előre is. (egyébként iszonyat alap, fapados android az rayhez kiadott ics-n a kapcsolatok és az üzenetek rész)

Aktív témák