Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Némileg csodával határos, mert míg nem mondtad eszembe se jutott volna kipróbálni, de úgytűnik valóban GSM alapú a call back, mivel hívás közben kilőttem a WiFi-t és mobilnetet is, és nem szakadt meg a hívás. Még 1 percig hallgattam az egyik ügyfélszolgálatot.
Tesztelem majd még, de akkor egyelőre ez igen komolynak tűnik, mivel így ki lehet kerülni a VOIP/SIP hívások legfőbb buktatóját, a rossz hangminőséget, és szakadozást. Erre (hívásindításra) pedig még a korlátozott 2G is bőven elég lesz. Te melyik szolgáltatót használod egyébként? Nekem az ActionVoip-nál van még vagy 4 euróm, és asszem 2 Ft. a vezetékes náluk, meg 12 a mobil, plusz külföld is hasonló árba van. Csak eddig ritkán használtam mert sokszor szar volt a hívásminőség még WiFi-n is, így viszont ha ez tényleg GSM alapú, lehet le is mondom az előfizetésem.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Arc Raiders
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő