Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..

Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni.
1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó.
4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..

Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek!

Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot.
Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem. 
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő