- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
nagyvixi
tag
NA ezen jót röhögtem,telenor honlapján nyilvánosan leirják az akkumulátorról,hogy a memóriába futnak a programok attól még mert nem használjuk,ergo ha én fél órája játszottam meg neteztem,és most épp mondjuk semmit nem csinálok rajta,akkor is fogyaszt,a telenor szerint,mert ott vannak ezek a programok a memóriába....rémes...hiszen mindenhol meg máshol meg itt is azt irták,hogy azok csak ott vannak és ne foglalkozzon az ember vele mert nem fogyaszt semmit,az csak azért van ott mert ha kell és rámegy az ember gyorsabban bejön majd...pfffééj...na most akkor mi az isten van,mert szintén a telenor honlapján irják az advanced task killert,hogy használjuk,nade én erre meg azt irom amit itt is sokan már irtak,hogy semmit nem ér és én is tapasztaltam,mert kilövöd a programokat azt úgy is visszalövi magát,pláne ez fogyaszt is a visszalövése.Tehát most akkor valaki nagyon nem mond igazat!
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 10
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest