Hirdetés

Aktív témák

  • adam3

    aktív tag

    Nah, úgynézki három hét tesztelés után elkészült a szerintem jól működő CallMeter3G program beállítása T-Mobile Like díjcsomaghoz. Először is köszönet HGabor89-nek az első változatért, ha az nem lett volna, egyedül neki sem álltam volna beállítani.

    Mit sikerült belerakni?
    Számlázási időszak hónap elsejétől elsejéig tart, melynek alapdíja 1500Ft ami ugye leforgalmazható hálózaton belül SMS-re és hívásra. A hívások természetesen minden esetben percdíjasak. Szóval:
    - Lebeszélhető havidíj mező mely százalékos arányban számolja a már lebeszélt/lesmsezett havidíjat, amíg ezt fogyasztjuk, addig hálózaton belülre nem is számol semmit
    - Ingyenes hívások mező, mert 3 számot ugye ingyen hívhatunk havi 100 óra erejéig. A számokat mindenkinek be kell majd állítani. Méri százalékosan ezt is. Kétlem hogy valaki túllépné, de ha mégis akkor utána az ingyenes számokat is hálózaton belüli hívásnak számolja.
    - Adatforgalom mező, mely ugye havi 50MB forgalomig gyors, majd utána korlátozzák. Tudom hogy nicns túlforgalmazási díj, de gondoltam jó tudni hogy állunk...

    A bejövő hívások és sms-k is számolva vannak, de csak érdekesség képpen, és itt másodperc alapon számol...

    A havidíjon felül fizetendő hívások és sms-ek külön vannak bontva hálózaton belüli és kívüli részre, mint mondtam, a hálózaton belüli hívás és sms addig nem számolódik, míg a lebeszélhető havidíj tart. A hálózaton kívüli dolgok pedig, mivel azok nem leforgalmazhatók, ezért azokat egyszerre hozzáadja a havidíjhoz is.

    Ha pedig egy oylan hívást bonyolítottunk le ami nem szerepel a listában (vezetékes stb...) akkor hívás után megkérdezi, hogy melyik díjcsomagba számolja bele azt.

    Remélem menni fog az import is, elvileg nem lehet gond:
    Letöltés

Aktív témák