Hirdetés
- Pc fejlesztés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Winamp: Trash, garbage, hulladék. Nekem.
Csak egy gyári zenelejátszó más GUI-val: nem tud könyvtár szerint lejátszani, az összes zeneszámot - így a csengőhangokat is fogja és összeömleszti, kiolvassa az ID3 taget a nem .mp3 fájlokból de lejátszani már ez se tudja, de te tapicskolsz rá bőszen és nézel mint borjú az új kapura, hogy miért nem játsza le a zenét.
Köze sincs a PC-n megszokott minőségű lejátszóhoz.MortPlayer-t én is csak ajánlani tudom, egy jól összerakott, bőséges beállítási lehetőségeket kínáló alaposan testreszabható zenelejátszó ahol könyvtárak alapján vagy annak kizárásával (is) tudsz zenét lejátszani, opcionálisan telepíthető asztali widgettel vagy értesítősávos kijelzéssel. Mindezeken felül reklámmentes (kikapcsolható a beállításokban), és teljesen ingyenes, azaz nem kapsz semmi plusszt, ha megveszed a "donation" alkalmazást.
Aktív témák
- Pc fejlesztés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Call of Duty: Warzone
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1 humoros
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi