Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
canniball #17166 üzenetére
- Bementem a kamerába és betettem a pipát a "fényképek geocímkézése" melletti négyzetbe.
- Ekkor felugrik egy figyelmeztetés: "Ehhez az alkalmazáshoz hely hozzáférés szükséges. Engedélyezze a vezeték nélküli hálózatát (=cella adatok) vagy a GPS műholdat a beállítások alatt az aktuális tartózkodási hely meghatározásához"
BEÁLLÍT / MÉGSEM- Bent vagy a beállítások/hely menüpontban Ha bepipálod a gps-t, akkor készen vagy. Ha viszont bepipálod a vezeték nélküli hálózatot, akkor megint előjön egy figyelmeztetés: "A Google helyszolgáltatása gyűjthet anonim helyadatokat. Az adatgyűjtés akkor is folytatódik, ha nem futnak alkalmazások"
Szerintem ennél jobban már nem lehet a felhasználó szájába rágni a dolgokat.
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Banggood
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest