- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
A telefonomon időnként kellene VPN-re kapcsolódnom, mivel bizonyos tartalmakat csak a munkahelyi hálózatból érek el. A problémám az, hogy ha VPN-t állítok be, kötelező jelleggel kell valami képernyőzárat is alkalmaznom a telefonon, ami nagyon macerássá teszi az egészet. A kérdésem, hogy ezt valahogyan lehet mellőzni? Esetleg van külön VPN-es alkalmazás? A telóm rootolva van, esetleg ezzel kilőhető a billentyűzár szükségessége?
-
draco31
veterán
Van olyan alkalmazás, amivel a sim kártyára tudom másolni a telefonszámokat? Eddig már kipróbáltam legalább 10-et, de vagy nem másolt fel mindent (100db van) vagy 3x is megpróbált mindent, és ezért nem sikerült mindent felmásolnia.
-
olivera88
veterán
Pushbulletel nem lehet válaszolni az SMS re? Írja az értesítés alatt h reply, kipróbáltam de nem küldi el a telefonra.
-
törölt tag
válasz
#40993792 #63584 üzenetére
Szerintem az offline navi, online támogatással lenne a legtutibb. Remélem, jövő decembertől tényleg megszűnik a roaming és ez nagyobb lendületet fog adni az ilyen irányú fejlesztéseknek. Rengeteg lehetőséget látok ebben, amik jelenleg vagy nincsenek kihasználva, vagy szét vannak szórva. A konkrét problémával kapcsolatban, pl. a Waze -ben van térképjavítási lehetőség. Vagy lehetne közvetlen kommunikációs lehetőség is (mint pl. a CB rádió, amit betiltottak, pontosabban ellehetetlenítettek).
-
vadorzó
tag
Üdv.!
Egy olyan problémám van, hogy nem találok olyan videolejátszó alkalmazást, ami vinné telefonomon a .avi kiterjesztésű fájlokat (BDrip, DVDrip).
Kb. 20 félét próbáltam, érdekes módon az MXplayer a .mkv 1080p-s videot külső feliratfájllal hiba nélkül kezeli.
Van valakinek valami ötlete, mi lehet a megoldás?Thx!
-
törölt tag
Ne is törődj velük, nem értik a probléma lényegét! IGO -n azért használtam Gurjon skin -t, mert abban volt (van) térkép váltó. Nyugateu. -ban Navteq, vagy Teleatlas, Mo. -on és általában Keleteu. -ban a Topmap volt jobb. Ha jól tudom, akkor ma már Navteq = Here, Teleatlas pedig már talán nincs is és általában a különbségek sem annyira élesek. De azért nem mindegy, hogy milyen és mikori térkép van a navi alatt. Persze, amíg vkinek csak játék a navi, addig számára egy-egy ilyen térképhiba bagatell. De mindjárt más a szitu, ha egy 18m hosszú és 40tonnás verdával kell teljesíteni egy ismeretlen útvonalat, ráadásul időre.
-
Bozek
nagyúr
Látom nem értitek, ezért elmagyarázom: Van egy útszakasz, ami már 5 éve ugyanolyan, de a térképek nagy része még annál régebbi állapotot mutat. Itt nem az a lényeges, hogy hol van, hanem hogy azóta se lett javítva. Szerintetek ezen kívül még hány ilyen lehet az országban?
(#63580) air: Naponta legalább kétszer, mivel a főút a térképen nem létező vasúti átjárón visz keresztül.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
karldergroße #63578 üzenetére
-
draco31
veterán
Digi előfizetésem van, az HBO GO-ban hogy tudom regisztrálni, nem látom a listában.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Richee11 #63564 üzenetére
Nálam egyelőre a Here is elbukott. Van egy rész, amit minden térképen megnézek, ez pedig az 5 éve átadott Zalalövő-Zalaegerszeg vasútvonal. Sajnos ezen a rostán kevés alkalmazás megy át és a Here nincs köztük. Bár eddig ez a legérdekesebb, mert vagy a régi nyomvonal volt, vagy az új az eddig nézett térképeknél, de itt az új még nincs fenn, a réginek meg már legalább a vége a valós helyén van (csak teherszállításra használják azt a szakaszt).
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #63572 üzenetére
Közben már megtaláltam ezt.
-
törölt tag
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem tud valaki jó túrista térképet túrázáshoz?
Lehetőleg offline. -
-
Szmoki
senior tag
sziasztok. Mostanság elkezdtem használni a facebook,twitter és tumblr appokat. Mivel rootolt a készülék így greenify is rajta van, amivel ugye tudom hibernálni ezeket, hogy ne fussanak mindig, de a facebook mindig felébred magától. Esetleg van valami megoldás erre? Nem szeretném 5percenként nyomkodni a hibernálás gombot
UI: nem szeretnék böngészőből netezni, direkt azért szedtem le ezeket, hogy kipróbáljam -
Richee11
senior tag
Valaki feltette már a Nokia Here alkalmazást a telójára?
Aki igen, annak milyenek az első tapasztalatai? Jobb mint a google maps? -
artiny
őstag
Kitkatben ,Sony Xperiaban nem lehet beallitani "álló" képet háttérnek? ugy ertem hogy csak olyan hatteret lehet beallitani,hogy azt ha lepegetek a kezdokepernyok kozott akkor csusztatja a fenykepet?
-
törölt tag
válasz
#77081088 #63561 üzenetére
Azt nem jelenteném ki, hogy ártalmas. De nem véletlenül van egy opcionálisan elrejthető csoportban. Hogy őszinte legyek, keveset tudok a konkrét működéséről, mivel számomra nem hasznos. De a logika alapján kell legyen benne vmi prioritáskezelés. Nem tudom elképzelni, hogy csak az idősorrend számítson és ez alapján akár rendszerfolyamatokat is kilövögessen. Lehet, hogy csak a felhasználói folyamatok közül tilt? De honnan tudja, hogy az mondjuk nem egy 3rd. Launcher, amit nem kéne kilőnie akkor sem, ha az a legrégebbi folyamatszál. Ráadásul az újraindul, ami megint csak plusz erőforrás.
-
raziel01
veterán
válasz
vadászcsiga #63552 üzenetére
"Currently supported devices:
Xiaomi MI2/s/a, MI3
LG G2
ZTE Nubia Z5sn
OnePlus One"Elég karcsú így.
-
törölt tag
válasz
Erre én is kíváncsi vagyok, le is töltöttem
-
törölt tag
válasz
DNG -t ír. Nekem ez valósnak tűnik. Persze az optika és a beolvasó fizikai képességein ez sem tud változtatni. A képkidolgozás szoftveres részét ki lehet vele iktatni, de megéri küzdeni egy telóval készült képpel?
-
vadászcsiga
félisten
A Mi2raw Camera mennyire tekinthető valós raw kamerának? Nekem első blikkre az, a fájl méretét tekintve mindenképpen. Holnap nappali fényben jobban letesztelem
-
törölt tag
válasz
Pubszon #63547 üzenetére
Az egyik a futó folyamatszálak számát korlátozza alkalmazástól függetlenül, a másik pedig nem engedi, hogy egy konkrét alkalmazásnak futó folyamatszálja legyen (mivel nem engedi elindulni). Erőforrás szempontból nem mindegy, hogy valamit leállítok, vagy nem engedem elindulni. Az erőforrás használaton kívül, a folyamatszál korlátozás azért sem előnyös, mert egy alkalmazás erőszakos, "kill" paranccsal történő kilövése nem ugyanaz, mint a futási ciklusaiba iktatott visszahívási pontjainál történő leállítás.
-
muszor
tag
válasz
#79335424 #63544 üzenetére
Huhh ez nekem kicsit kínai még, meg majd vasárnap visszatérek erre, mert holnap nem vagyok itthon, de amit írtam, az a router is egyben. Ez egy modem-router kombó a upc-től.
-
llaszlo
veterán
-
törölt tag
válasz
muszor #63543 üzenetére
Nyilván, mivel a feltöltési sávszélességed (vagy a haverodé) nem korlátoz. Nekem az a tapasztalatom, hogy az FTP a leggyorsabb. Esetleg egy webszerverrel is meg lehet próbálni. A túloldalon lehet használni letöltésvezérlőt. Ez két dolog miatt lehet hasznos.
1.: Be lehet állítani, hogy több szálat használjon (nem tudom, hogy ehhez kell -e külön támogatás szerver oldalon).
2.: Ha szakadás van a kapcsolatban, akkor tudja folytatni.
Hátránya, hogy nem biztonságos a kapcsolat. Persze nem a 80 -as portra kell kifelé forwardolni, hanem vmi ötszámjegyűre. Milyen routered van? -
atosan
veterán
válasz
#77081088 #63539 üzenetére
Én mindig a legfeljebb 4-re állítom, több ramot hagy szabadon, talán picit így is lehet növelni az akkuidöt, vagy csak placebó. De ahogy írták, a futó alkalmazásokat nem zárja vagy hibernálja. Emellett használom a Greenifyt is.
Nem vagyok szaki, amennyire én tudom az alkalmazások háttérgyosítótárát korlátozza, az utoljára használt 4-et, ha az van beállítva.
ezt jól megaszondtam Szakik jobban kifejezik magukat, bocsi. -
whiskeys
őstag
Sziasztok. Ez a mcafee Security ilyen komoly problémát okoz? Egy ismerősöm nem tudja leszedni a telojarol. Hogy lehetséges ennek az eltűntetése?
-
raziel01
veterán
Nálam működik a google play services fagyasztása greenify-al.
-
pvt.peter
őstag
-
psg5
veterán
Mi a különbség, hogy a telefonon google-ba és google+-ba is lehet névjegyeket menteni? Mi a kettő közti különbség?
-
catroot
veterán
válasz
vatafakk #63516 üzenetére
Fentebb javasoltuk a Google Keep-et.
Ott tudsz jegyzetelni is és a widget pont olyan, amilyen neked kell.
@karldergroße
Tegyük hozzá, hogy sokat számít az, hogy milyen telefon. Mert egy stock droid csodákra képes gyengébb vasakon is.
-
karldergroße
senior tag
válasz
#35202114 #63511 üzenetére
Ebből annyi igaz, hogy egy 60 ezres wp-n sokkal kevesebb a laggolás, mint ergy 60-ezres androidon. Rengeteget szívtam a Samsung Advance-szal pl. De WP-re nem mertem mégsem átmenni. Túl "kicsi" a rendszer, kevés a színvonalas app. Inkább vettem -persze rablánccal - egy M8-at. Na, ez már nem akad...
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
egy olyan jegyzetelő alkalmazásra lenne szükségem, aminek olyan widgete van, ahol tudom pörgetni az elkészített jegyzeteket. jelenleg a gyári sony xperiás feljegyzések progit használom, de ennek a widgete csak a legújabb feljegyzést mutatja a kezdőképernyőn és meg kell nyitnom az appot, hogy lássam a többit.
próbáltam az evernotet is, de nem tetszett a felülete annak sem.
valakinek ötlete?
-
llaszlo
veterán
válasz
jaffa 2843 #63504 üzenetére
-
Sziasztok!
Transmissionhöz keresek programot, amivel mobilról vezérelhetem. Tudom, hogy van sok, de van valakinek gyakorlati tapasztalata, hogy melyik a leghasználhatóbb, legjobb?
Ezt már próbáltam. Igazán nem volt gondom vele, de ha van jobb, akkor kipróbálnám azt is.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Tud valaki olyan app-ról, ami napszak alapján, vagy előre beállított időpontban váltja a háttérképet a telefonon? Esetleg időjárásnak megfelelően be lehet állítani, hogy milyen háttereket tegyen be
A legjobb lenne ha mind a 3 opciót be lehetne rajta lőni. -
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Google Play - en hogy lehet beállítani/engedélyezni a mobilnetről történő alkalmazás frissítést? Eddig bármit csináltam, azt írta hogy "várakozás a wifire". (az meg nincs)Köszönöm
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
catroot #63498 üzenetére
Az alkalmazás beragadása okozza, csak ezen a platformon ez megszokott, míg a másikon nem általános.
A Qualcomm féle BatteryGuru ér valamit?
MIUIv5 van fent,olyan feloldóképernyőt keresek aminél lentről felfelé lehet feloldani ill. keresek még olyat, hogy a hívást felvenni ne jobbra vagy balra huzigálással kelljen felvenni hanem gombnyomással. Létezik ilyen ami használható is?
beg: felrakom, régen úgyis használtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest