Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Def26
    félisten

Szerintem örülj, hogy egyáltalán találtál vkit., aki megcsinálja. Én elpötyögök egy kicsit androidban, úgyhogy pontosan tudtam, mire van szükség, pénz is volt (és nem kellett alkudni), mégis Prágában találtam az első csapatot, akik érdemben szóba álltak velem. Szóval, az is nagy kérdés, kinek van egy projektre szabad kapacitása. Igaz, ez néhány éve volt, azóta én is inkább "összedobom" magamnak, ha az időbe belefér.
    Amúgy ez egy érdekes kérdés, hogy van-e egyáltalán vki, akinek a profiljába elfér a felbukkanó ötletelők ötleteit legyártani.

Azóta változott a dolog. Kaptunk információt, hogy lehet pályázni applikáció készítésének finanszírozására max. 3 millió Ft -ra (közhasznú app. -ra), amit mi is megpályáztunk (csak cégek, magánszemélyek sajnos nem). Az állami keret sem kicsi és a pályázatíró szerint nagyon kevesen pályáznak rá, így nagy esély van, hogy összejöjjön. Ennek fényében újra kértük az ajánlatokat és hát el kell mondjam ez lett a varázsszó... szezám tárulj volt olyan cégeknél is akik előtte elhajtottak. Majd írom hogy éppen mivel haladunk.

Új hozzászólás Aktív témák