Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
blada
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Google Playen volt fent pár alkalmazásom. Egész jól muzsikáltak.
Fejlesztettem egy új applikációt, melyekben voltak szex pózok. Ezért a google nem egyszer letiltotta az adott alkalmazásomat. Amivel annyira nem értek egyet, mivel jelenleg is nem egy kamasutra alkalmazás van fent.
Szóval nem értettem az egészet. Butítottam a pózokon a végén már felöltöztettem a modelleket teljesen.
De így sem volt jó nekik, és letiltották az egész fejlesztői Accountomat..
Ezáltal nem tudok belépni a fiókomba, illetve az alkalmazásaim sem elérhetőek már az áruházban.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy hogy lehetne újra aktiválni az accot?
(Olvastam külföldi fórumokon, hogy sehogy és ha új fejlesztői fiókot akarok létrehozni, azt is kapásból letiltják, teljesen új gépről, új IP-vel, új bankszámla számmal és telefonszámmal, lehetne ezt megoldani..)
Mit tegyek? Van ötletetek?Üdv
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest