Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blada
csendes tag
Persze. Tökéletesen ki volt töltve a tartalmi besorolás. Magával a pózokkal volt bajuk.
https://play.google.com/intl/hu_ALL/about/restricted-content/inappropriate-content/sexually-explicit-content/
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hogy tudom újra felrakni a többi appomat? Mert ez nem pálya, hogy örökre letiltanak.. -
blada
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Google Playen volt fent pár alkalmazásom. Egész jól muzsikáltak.
Fejlesztettem egy új applikációt, melyekben voltak szex pózok. Ezért a google nem egyszer letiltotta az adott alkalmazásomat. Amivel annyira nem értek egyet, mivel jelenleg is nem egy kamasutra alkalmazás van fent.
Szóval nem értettem az egészet. Butítottam a pózokon a végén már felöltöztettem a modelleket teljesen.
De így sem volt jó nekik, és letiltották az egész fejlesztői Accountomat..
Ezáltal nem tudok belépni a fiókomba, illetve az alkalmazásaim sem elérhetőek már az áruházban.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy hogy lehetne újra aktiválni az accot?
(Olvastam külföldi fórumokon, hogy sehogy és ha új fejlesztői fiókot akarok létrehozni, azt is kapásból letiltják, teljesen új gépről, új IP-vel, új bankszámla számmal és telefonszámmal, lehetne ezt megoldani..)
Mit tegyek? Van ötletetek?Üdv
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- GARANCIÁLIS, ÚJ ÁLLAPOT MacBook Air 15 M3 16GB 256GB SSD midnight (éjfekete )
- ASUS GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X Noctua OC Edition
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- HP ProLiant DL360e G8 8xSFF 1U 2xE5-2450L (16 mag/32 szál), 144GB DDR3, iLO4, B120i, P410 1GB BBU
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest