Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Android Studio:
Kezdőként a legegyszerűbb, ha letörlöd a gépről az egészet, (a .android mappát is), és nulláról felrakod az egészet. Annak működnie kell.
DE!
A kész projektek hivatkoznak egy bizonyos beállításra, ami nem biztos, hogy megegyezik a Te verzióddal. Ilyenkor az a legegyszerűbb, ha csak a source kódot emeled be. Pl. létrehozol egy üres projektet, ahol az app mappa alatti részt nemes egyszerűséggel bemásolod a futtatni kívánt projektból. Ez azért egyszerű, mert a projekted a TE fordítódra hivatkozik, a source kód meg a másik forrásból van.
Ez a megoldás nem a legelegánsabb persze, de amíg meg nem ismered az egész felépítését, addig talán ez a legegyszerűbb. Lehet, hogy mások tudnak még jobbat is.Fragment:
Nem futtattam a kódot, de ránézésre több logikai bukfenc van benne. EZT ajánlom, itt összeírtam a saját kezdeti buktatóimat. A fragment nem egyszerű, se a logikája, se a felprogramozása. De kitartás, nem lehetetlen megtanulni.
Itt a fórumon feljebb van egyébként egy csomó link, ahol el tudsz indulni, de többnyire angol. Lars Vogel oldalai szerintem pont Neked szólnak.
Ja, és a konkrét kérdésre pl ez: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest