Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát én pont azért kezdtem el (újra) programozni, mert nem találtam senkit, aki helyettem - pénzért - megcsinálja. Egyébként meg igen drága.
Fel a fejjel! Fog az menni, csak legyél türelmetes!

A világ legelvarázsoltabb service-vel játszom egy ideje, a billentyűzetvezérlővel, úgyhogy az android csavarjait nekem nem kell bemutatni. A jó hír: megy benne a háttérszál! A rossz: az asynctask még a service-nél is hülyébb állatfaj.
EZT olvasd végig, ha gondolod. Régi, de segíteni fog az asynctask megértésében. Elküldöm a készülő kódot is szívesen, de kicsit nagyra nőtt, nehéz benne bogarászni.A lényeg:
A Service megvalósít egy Listener-t, amin keresztül az AsyncTask tudja jelezni az eredményt.
Ezt a Listener-t az AsyncTask konstruktorában adom át, vagyis magát a service-t.
A Service meghívja .execute-tal az AsyncTask-ot, de a sikeres lefutást már a Listener-ben meghatározott metódusok kezelik le, amiket az AsyncTask onPostExecute metódusa hív meg.
Ez a szűk lényeg, mert az Asynctask előnye, hogy látod, hogy hol tart; ad visszajelzést a hibáról; és persze meg lehet szakítani. Épp csak ezeket is mind fel kell programozni, bár a terep elő van készítve.Internetet még nem használtam (mármint közvetlenül a programból), de az biztos, hogy az UI szál erre tiltott. Azt, hogy pontosan milyen módon teszed háttérbe a feladatot (AsyncTask, Loader, Service, Thread stb.) mérlegelni kell, de az AsyncTask-ot mindenképp érdemes behatóan ismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Baldur's Gate 3
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest