- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Mivel már volt egy csomó Android Studio maradvány, fogtam az egészet töröltem, és feltettem újból; persze a legújabb JDK alá. Ez pont a fél napot vette igénybe, mire a proxy-tól kezdve mindent beállítgattam.
De továbbra sem bírom rendesen működésre bírni. Egy új project tökéletesen működik, de a régi, amit a github-ról töltöttem vissza, egy csomó régi beállítást (pl. korábbi gardle) keres.
Lehet vajon a projectet frissíteni valahogy?
Vagy ez tényleg úgy működik, hogy mindent abban kell végigvinni, amiben az ember elkezdett dolgozni?? Se JDK, se projekt-környezet nem frissülhet? (legalábbis automatikusan)Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni, reggel óta szórakozok, és semmire nem jutottam, semmi használható doksit nem találtam. Előre is köszönöm, ha valaki megszán. Lehet, hogy én csesztem el valami teljesen triviális dolgot, csak épp nem jövök rá, hogy mi a nyavaja lehetett az.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.23)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest