Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
Igen, SSD jó lenne nekem is, de erre a laptopra már nem akarok költeni, szóval majd inkább egy újat veszek, mert efölött már eljárt az idő (pedig Intel Core Duo 2GHz + 2GB DDR2 RAM van benne..).
Közben mégis visszapártoltam az Eclipse-hez, mert az AndroidStudio még power save módban is nagyon fogja a gépet.
Viszont itt meg előjött egy olyan hiba, hogy mikor új projektet hozok létre, akkor az "appcompat_v7"-nél a values-v21-> 'styles_base.xml'-nél rengeteg ilyen jellegű hibát ír ki:
C:\Users\Tomi\workspace_a\appcompat_v7\res\values-v21\styles_base.xml:75: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android: Widget.Material.ActionButton'.
Régebben is találkoztam már ezzel, de végül nem sikerült megoldani, ami eléggé elsozmorított, de nem akarom feladni..
Valami ötlet? (Aki esetleg meg tudja oldani, annak személyesen fizetek egy sört vagy hasonló jóságot! (feltéve, hogy pesti)
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)