Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Az OpenShiftnél nem nagyon tudod olcsóbban kihozni, ingyenesen futtathatsz egy kis gépet. Én oda szoktam fellőni a Boot projekteket általában.Bronze módban (ami ingyen van, de már meg kellett adni hozzá a bankkártyádat) már nem alszik el a gép soha; sima freeben inaktivitás esetén leáll és az első bejövő hívásnál ébred fel - késleltetve a választ.
Már másfél hónapja mondjuk nem néztem, de a Java 8-at kézzel kellett megoldani, van rá bejáratott házi sablonom. De egy kicsit több munka, nem egészen plug and play.
A Heroku 7 dolláros hobby dynoja se rossz, bár 7 dollárral több, mint az előbbi példa
Ott a free dyno sajnos többet alszik, kötelezően. Viszont frissebbek a buildpackek és amúgy nagyon király az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott a free dyno sajnos többet alszik, kötelezően. Viszont frissebbek a buildpackek és amúgy nagyon király az egész.