- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Már bocsánat, ha megnyitottad volna a linkeket, akkor most nem írnád azt, hogy nem találod a fájlt. Én sem értek az Androidhoz - bár Javahoz igen -, mégis megtettem neked azt a szívességet, hogy helyetted rákeresek. Balga módon feltételeztem, hogy meg akarod érteni.
Az első linken kiderül, hogy hova menti, a másodikon kiderül, hogy mégis mi az a DATABASE_NAME.
A harmadik link első találata nem csak azt írja le, hogy hol találod a fájlt, azt is leírja, hogy védett területen van, de ott még az adatbázis SD kártyára exportálását végző kódrészletet is találhatsz. Úgy nézem azóta újabb linkeket kaptál, ami ezt elvégzi, mégsem nézed meg őket. Miért?Az idő pénz. Ha sajnálod arra az idődet, hogy ezeknek utánanézz, megértsd, milyen alapon várod el másoktól, hogy a saját idejüket ezzel töltsék? Ha ennyire nem érdekel a téma, akkor keress meg egy Android fejlesztőt és készíttesd el vele a kívánt programot, fizetségért. Egy csomó fejfájástól megszabadulhatsz.
És tévedés ne essék, úgy gondolom itt a fórumon bárki nagyon szívesen segít annak, aki elakadt, aki meg akarja tanulni. A hozzászólásaidat olvasva, nekem egyértelműen az jött le, hogy meg sem akarod tanulni, a hátad közepére sem kívánod ezt a programot. Ez így nem megy.
Arra nem gondoltál még, hogy ha mindenki "belédrúg", lehet, hogy nem a mindenkiben van a hiba?
"Fogj neki egy halat, vagy tanítsd meg halászni."
Te az előbbit szeretnéd, a fórum az utóbbiról szól. Óriási különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- eBay
- Linux kezdőknek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Inspiron 15 5567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest