Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Már bocsánat, ha megnyitottad volna a linkeket, akkor most nem írnád azt, hogy nem találod a fájlt. Én sem értek az Androidhoz - bár Javahoz igen -, mégis megtettem neked azt a szívességet, hogy helyetted rákeresek. Balga módon feltételeztem, hogy meg akarod érteni.
Az első linken kiderül, hogy hova menti, a másodikon kiderül, hogy mégis mi az a DATABASE_NAME.
A harmadik link első találata nem csak azt írja le, hogy hol találod a fájlt, azt is leírja, hogy védett területen van, de ott még az adatbázis SD kártyára exportálását végző kódrészletet is találhatsz. Úgy nézem azóta újabb linkeket kaptál, ami ezt elvégzi, mégsem nézed meg őket. Miért?Az idő pénz. Ha sajnálod arra az idődet, hogy ezeknek utánanézz, megértsd, milyen alapon várod el másoktól, hogy a saját idejüket ezzel töltsék? Ha ennyire nem érdekel a téma, akkor keress meg egy Android fejlesztőt és készíttesd el vele a kívánt programot, fizetségért. Egy csomó fejfájástól megszabadulhatsz.
És tévedés ne essék, úgy gondolom itt a fórumon bárki nagyon szívesen segít annak, aki elakadt, aki meg akarja tanulni. A hozzászólásaidat olvasva, nekem egyértelműen az jött le, hogy meg sem akarod tanulni, a hátad közepére sem kívánod ezt a programot. Ez így nem megy.
Arra nem gondoltál még, hogy ha mindenki "belédrúg", lehet, hogy nem a mindenkiben van a hiba?
"Fogj neki egy halat, vagy tanítsd meg halászni."
Te az előbbit szeretnéd, a fórum az utóbbiról szól. Óriási különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest