-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Sziasztok!
[link] Ez megéri ezt az árat?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
szasanyi #95656 üzenetére
Most megnéztem, a két flagship jelenleg a Snapdragon 8s Gen 4 és a Mediatek Dimensity 9400+, egyik sem írja még a hardveres specifikációknál.
Addig marad a VVCEasy:
https://github.com/MartinEesmaa/VVCEasy/releases -
zoltanz
nagyúr
Melyik eszköz van felkészítve a a h.266 video szabványra VVC?
Köszi!Teszt video
[link] -
Dr.NX
Topikgazda
Amazonon Prime Days kezdődött, érdemes nézelődni.
-
szasanyi
félisten
Sziasztok! Adott egy OnePlus Pad 3 tablet amelyen Chrome és Adblock Browser böngészőket használok. Az elsőben lévő könyvjelzőket szeretném átvinni a másodikba de nem sikerül. Sajnos android alatt ezek a böngészők nem teljesen úgy müködik mint Win alatt, és tudok rájönni mi a megoldás.
Ezen kivül fellelhetők-e valahol az android alatti billentyűzet parancsok? -
Reaper
őstag
Sziasztok,
nekem is autóba kéne egy tablet mese nézésre, minél nagyobb háttértár és/vagy bővíthető. Szivargyújtóról menne, felcuppantva tetőablakra középen két gyereknek, szóval jó lenne ha a betekintési szögek jók lennének. Használt is tökéletes. Android vagy Win ha épp az a jobb. Nézem a HA-t, de olyan választék van, hogy kicsit el vagyok veszve. Lenovo vagy Samu, de azokból is van sokféle.
Irányár mondjuk 60ezer, plusz veszek mellé valami 1terrás microsd-t. -
Ciccuka
veterán
válasz
totron #95638 üzenetére
Teclast T65 Max van még kompromisszummal
Ali-n gyakran akciós (most tokkal együtt 64e kuponnal) -
totron
addikt
Telefonálásra képes modellek a Xiaomi Pad Pro alatt árban? Nem baj, ha egybe esik villogásmentességgel.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Okosotthon kezelőnek szeretnék tabletet. Nincs semmi elvárásom csak legyen viszonylag jó és nagy a kijelző.
Szerintetek a most mindent elárasztó Honor X8a, vagy Pad 8 jó erre? Spec-re egész jónak tűnnek, maximum a proci kérdéses. Most egy régi iPad 5 van a falon, de sikerült ügyesen lefrissítenem és így már teljesen használhatatlan sebességre.
Köszi a segítséget!
-
Bobbysolo
tag
Sziasztok!
Segítsetek dönteni légyszi, kocsiba hosszú utazásokra szeretnék a két gyereknek hátra egy tabletet mesenézésre.
Egyelőre a Samsung Galaxy Tab A9 és a Teclast T60 között vacillálok. Előbbi mellett a terméktámogatás meg a gari szólnak, utóbbi viszont nagyobb.
Jók ezek? Melyiket vennétek? Bármi egyéb ebben a 45-55k-s ársávban?
Köszönöm előre is. -
Dr.NX
Topikgazda
Akinek Samsung Galaxy Tab S9+, S9 FE+ vagy S10+ van, aprón van fent egész sok billentyűzetes tok egész olcsón, Alzán volt egy 5000 Ft-os le- vagy elárazás.
Ez teljes áron jellemzően sooooktízezer forint. -
borg25
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, vettem egy új 11” tabletet hydrogel fóliával és azt vettem észre, hogy kb egyharmad távolságnál a rövidebb oldal mentén egy csík fut végig a képernyőn, ami betekintési szögtől függően eltérő színű.
Ez szerintetek azért lenne, mert a fólia két részből lett összerakva és az illesztési ponton ilyen, vagy gyári hiba?
-
MLA
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #95622 üzenetére
Jól tetted
-
MLA
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #95620 üzenetére
Olyanom van, mégegyszer nem venném meg. A toll állandóan lecsatlakozik, random bezárodnak a programok. De ha mégis ilyet vennél, az enyém eladó.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy harmadik generációs Lenovo tab m10 plus tablet Snapdragon procival mennyire használható manapság? 4/64 gb verzió. Netflix/YouTube Google térkép menne rajta, semmi játék, semmi közösségi média..
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
totron #95618 üzenetére
QC3 jelzés szokott ezeken lenni.
Én pl. egy 67W-os Xiaomi telefon-gyorstöltővel töltöm itthon mindenemet: Sony MILC fényképezőgép, telefonok, tablet, akciókamera és drón. A fényképezőgép 5V/1A-t kér, a többiek meg sokkal többet is elbírnak / felvesznek ugyanerről a töltőről.
-
kunberci
senior tag
Akkor akár a tablet, (de főként a monitor kapcsán érdekelne)
tulajdonképpen kommunikál a két eszköz egymással, és olyan a kimeneti fesz?
Akkor a monitorra se küld 5V-nál nagyobb feszültséget a töltő?"Igazából de, még ha az elektronikáknak van némi - pl. 10V vs. 12V - tűrésük is, hosszútávon nem köszönik meg. 5 Voltra 5 Volt való. A kivehető áramerősségre áll az, hogy annyit ad le a fej amennyit kér a töltendő eszköz."
Ez a vélemény más, mondjuk szerintem is fix 5V ajánlott a monitornak.
-
totron
addikt
Igazából de, még ha az elektronikáknak van némi - pl. 10V vs. 12V - tűrésük is, hosszútávon nem köszönik meg. 5 Voltra 5 Volt való. A kivehető áramerősségre áll az, hogy annyit ad le a fej amennyit kér a töltendő eszköz.
#95602Bogyó bá', köszönöm, így már sokkal jobban el tudom helyezni a véleményed. A fényerők növelésével szaporodtak meg a bajok, igaz. Erről az utólagos szűrésről tudsz bővebben is? Nálam eddig csak annyira voltak elegek, hogy az elején barátinak tűnjön a vibra, de később ugyanúgy, ha nem jobban beüt szépen aminek nem kell.
Írják a válaszidejéről, hogy nagy, azaz lassú a panel, ez milyen mértékű? Szövegek smooth scrollozása lenne fókuszban. -
-
kunberci
senior tag
Köszönöm.
A tablet töltője az maradna a tabletnél.
Inkább a 2db monitorhoz vennék töltőt.
Csak a gyors töltőknél ezt írják:
[link]
Kimeneti áram: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5ANekem meg olyan kéne ami csak 5V-ot tud. Ezért néztem az
5V 2A-es töltőket, ott nem írnak nagyobb kimeneti feszt.pl: [link]
kimenet mindkét USB-hez egyszerre 5V/2.1ARhino666
Igazából ezt szeretném. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
kunberci #95608 üzenetére
Én nem vennék 10W-os töltőt, minimum 20W PD lenne a minimum manapság.
Még maga az iPlay 50 Mini is 18W-ot tud felvenni.
Általam ismert, bevált márkák:
Ugreen, Baseus, AlzaPower, Ikeás Sjöss, drágábban Xiaomi vagy Samsung.
Alzán pont vannak akciók, nézz be a BestBuy topikba.
Ugreen Nexode Mini 20W PD GaN Tech Charger White 1600 Ft -
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
totron #95601 üzenetére
A PWM-mentességet a neten olvastam - de tuti nem vibrál mert az én szemem nagyon érzékeny erre - a 10 évig használt Lenovo Miix 320-as windowsos tabletem az PWM-es volt, és zavart is meglehetősen letekert fényerőnél engem a vibrálása. Emez ezerszer kellemesebb, bármekkora fényerőn.
Szóval hiszek a netes teszteknek. Ha mégis PWM-et használnának benne szabályozásra, akkor meg utána simára szűrik a LED-ek feszültségét. Az is jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest