- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
w.miki #86809 üzenetére
3 éves modell, antutun ~85k-t gurít, még a szankció előtti, tehát teljes körű google támogatással. Összehasonlításképp a Samu A7 10,4 140k körül teljesít tutun, ég és föld. Nekem volt, szerettem, anno nem is volt rossz, de nem frissül, s már biztonsági frissítést sem kap nagyon régóta.
Ennyi pénzt tuti nem adnék érte, a felét max., inkább megtoldanám és néznék egy legalább snapi662-es szintű gépet.
Lte-s gép itthoni beszerzéssel sztem a Lenovo P11 játszhat, itt alzán most egész jó áron van, a 10.4 A7 Samu nagyjából 90+ e. körül alakul, amikben nem csalódsz talán.
A helios gépeket nem ismerem, majd kiegészítik a fórumtársak, M10 volt téma nem oly rég, kicsit olvasgass vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Yettel topik
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Goddess of Victory: Nikke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest