-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
xrvman #86873 üzenetére
Az alzás Lenovo P11 (4/64) 88e vagy Lenovo P11 Plus (4/128) 103e teljesen jó vételek, ha itthoni vásárlás. A Banggoodos nem ér ide karácsonyig, főleg amelyik készleten sincs.
A Plus-ban erősebb a processzor és több a tárhely, szerintem érdemes rászánni azt a pár ezer Ft különbséget. -
pakfong
tag
válasz
xrvman #86772 üzenetére
Baszki, nem igaz. (már elnézést a kifejezésért). Olvassátok is a fórumot, vagy néha csak bepötyögtök ide vmit? :)
Másodszorra írom le, h leírásban ott a szériaszám. Nem amazonról, de vettem 1 ugyanilyen tabot. Bekapcsoltam, 10-es droid van rajta, meg a doboza is azt írja. Én is látom, h egyébként marhaságok vannak a leírásban, meg azt is, hogy a címben előző modell szerepel. :) -
tamás86
tag
válasz
xrvman #84824 üzenetére
Szia a Hms ne tántorítson el a matepad 10.4 től én is vettem egyet kivancsiságból és mindent tud amit egy google tablet alapvetően.Mindent tudtam pótolni más forrásból.Akku paradés játékok nagyon jól mennek.Hbo go hd megy kodi kiegeszitővel hd ba rtl most+ ugyan ugy netflix az sd sajnos.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
xrvman #84824 üzenetére
A Lenovon van Google Play áruház. Hetekig bármelyik tablet elmegy, ha nincs bekapcsolva.
Böngészésre gyakorlatilag bármelyik modern tablet használható, még a Huawei-ek is. (Ezekre egyébként lehet tenni némi ügyeskedéssel GMS-t, lásd összefoglaló.) Lenovo P11 (nem a Pro) is bőven elég lehet, vagy akár a Samsung A7.
-
LordD
csendes tag
Hi!
Én pont egy ilyet vettem, szerintem megéri. A kijelző fantasztikus, annyi hibát vettem észre hogy kicsi a betekintési szög. De a kép rajta nagyon jó. Ennyi pénzért megéri, pláne hogy tegra cucc van benne. Ajánlom mindenkinek aki tudja mellőzni a beépített gps-t, és a 3g-s modemet.
Utána olvastam:
-gps megoldás: bluetooth-os gps műxik. (bluetooth gps kb.: 8000ft)
-3g usb modem: modaco telepítésével az is műxik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- alza vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged