-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
t..janos #93278 üzenetére
simán. a "rendszergazda" fióknál állítasz be pint/mintát, userből adminba váltáskor is kérni fogja ilyenkor.
a tapasztalatom szerint ennek a rendszernek egy hátránya van: ha a teló ki van kapcsolva, és bekapcsolod, akkor először be kell lépni a rendszergazdával, és onnan átlépni a user-be (egyből nem lehet userbe). legalábbis amikkel eddig én próbáltam azon így volt, igaz ezek nem Samsungok voltak.
gyerek-eszközöknél csináltam így, szerintem eléggé jól kivédhető vele az elbénázás faktor. -
Somatom
veterán
válasz
t..janos #86630 üzenetére
Ha jól látom, akkor a topikjában épp a toll beszerzés a téma.
Egyéni preferencia kérdése. Bevallom, engem a Samsung megvett dekára, úgyhogy elfogult vagyok. De, a munkám miatt GPS nélkül én nem veszek tabot és a tárhelybővítés is hiányozna. -
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest