- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
baal-amiga #86783 üzenetére
Nem navigál, és eddig 48gb volt az össz, szóval az is elég lesz szerintem
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
baal-amiga #86779 üzenetére
Köszönöm. Egyik jelöltem a xiaomi pad 5 volt, csak abban nincs sd kártya foglalat, meg gps sem, és elég drága, azért fordultam el tőle, de akkor lehet mégis azt veszem meg.
Somatom,
Neked is köszönöm a választ. Emiatt kisetek a huawei gépek.
Beni2360,
Egyszer rendeltem kinából beépített akksit az asus zenfone 2 telefonomba. Kétszer kellet vissza küldenem, mert nem passzolt bele pontosan, emiatt nem tudtam belerakni és hónapok teltek el közben a lassú szállítás miatt, szóval inkább kihagynám.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
baal-amiga #86775 üzenetére
Anyámnak veszem a galaxy tabpro helyett mert annak már 1 órát sem bír az akksija, állandóan töltőről megy.
A google play-ről tölt le játékokat, azokkal játszik nagyrészt (80%), a maradék meg facebook. Szóval a google play mindenképpen kell, hogy le tudja tölteni a játékait. Állítólag a google play-t fel lehet rakni rá, de a google keretrendszerről még nem olvastam sehol. Az nem része a google play-nek?Akkor mit ajánlanál helyette? A keretem 150ezer ft.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #86752 üzenetére
Mivel nem jött válasz a kérdésemre, úgy döntöttem a Huawei MatePad 10,4" választom. Van itt valakinek ilyen? Mik a tapasztalatok róla? Google play-t rá lehet rakni egyszerüen?
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok,
Tabletet keresek a lentieknek megfelelőt:
Használat: Egyszerűbb játékok meg facebook
Kijelző: minimum 10"
Ram: minimum 4gb, de 6 jobb lenne
Tárhely: minimum 128gb
Processzor: lehetőleg minél ujabb, mert legalább 5 évre tervezek
SD kártya foglalat nagyon nagy előny lenne, de nem feltétel
Kamera: lehetőleg jobb mint a jelenlegi samsung tabpro
SIM foglalat előny, de nem feltétel
GPS előny, de nem feltétel
NFC nem kell
Akkuidő: minél hossszabb
Minimum 5 évre tervezek
Ár: max. 160ezer ft.Én már kinéztem hármat, de más is érdekel ha van jobb ajánlat.
Huawei MatePad 11: (160.000ft) Ezen HarmonyOS 2.0 van, amit nem ismerek. Ez android? Van rajta google play, ahonnan androidos programokat telepithetek?
Xiaomi Pad 5: (150.000ft, de sehol sincs raktáron) Ebben nincs sd foglalat, ami nagy hátrány.
Huawei MatePad 10,4": (85.000ft) ebben biztos van sd foglalat? Ram csak 4gb van, és nincs rajta google play (elvileg ez pótolható), de sokkal olcsóbb mint a másik kettő, és állítólag a Kirin810 a Snapdragon 765G-vel van egy szinten, ami nagyon jó.
Szóval mit ajánlanátok?
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok,
Új tabletet keresek egy galaxy tabpro helyébe, de a processzorok terén nem vagyok otthon.
A gépet leginkább játékra használja, meg facebook-ozik, és videózza az unokáját.
Kinéztem a Galaxy Tab S6 Lite-ot, de ennyiért lehet venni alig használt Galaxy Tab S5e-t vagy Galaxy Tab S4-et is, ami az amoleed kijelző és jobb kamera miatt jobbnak tűnik, de a processzorban nem vagyok biztos.
Melyik a jobb processzor és miért? Exynos 9611 vagy Snapdragon 670 vay Snapdragon 835? -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Galaxy tabpro 10.1 tabletet hogyan lehet rootolni? Eddig egyik sem működött amit találtam, pedig elvileg működni kéne 4.4.2 verziora.
Később olvastam valahol, hogy ez a cf autoroot csak T520XXUANAE firmware-en működik, az enyémen meg UAOD2 van.
Esetleg tudna adni valaki egy letöltő linket T520XXUANAE gyári firmware-hez?
A sammobile csak premium felhasználóknak enged letölteni régi firmware-eket, ami nekem nincs. -
-
pataslogeza
aktív tag
Ez a bolt mennyire megbízható?
Ezt az árat még elviselném az galaxy s3 tabletért ha gyári garanciával jön.
-
pataslogeza
aktív tag
Helló,
Ez lenne az? Itt 3 értékelés van, amiből az egyikben épp a kamerát írja hogy lehetne jobb.
Külföldi beszerzés nem gond egyáltalán, de ilyen nevenincs kínai tabletekkel (konkrétan két pipo) már megjártam. Abban is volt minden de semmi sem működött normálisan. Hiába volt benne (papíron) erős mtk mprocesszor, a gyakorlatban mégis lassú volt. Ezen kívül a gyenge wifi, a használhatatlan gps, meg időnként érintés érzéketlen kijelző miatt ott lapult a fiókban amíg el nem adtam nagy nehezen.
Az ára vonzó, de ha ez is olyan mint azok a szemétre való pipo tabletek, akkor viszont nagyon drága.Van itt valakinek ez a teclast t10 tablet?
Teclast t10 kijelzőhiba.
Hasonló volt nekem is a pipo tablettel, csak nem ennyire szar mint ez. Azt hiszem hanyagolom inkább ezt a márkát is. -
pataslogeza
aktív tag
válasz
cidalain #76959 üzenetére
Köszönöm a választ, de te leírtad azt amit én is el tudtam olvasni, viszont engem nem ezek a nyers adatok érdekelnek, hanem a minősége. Pl. a kijelző szinei, nézési szögei, fényereje. Kameránál sem a felbontás érdekel, mert azt szintén el tudtam olvasni, hanem a szinhűség, nem torzít e a szélein, a video felvételi sebessége nem esik 25fps alá gyengébb fénynél, stb.
-
pataslogeza
aktív tag
Köszönöm az ajánlatokat!
Sajnos a két ajánlott közül a samsung kiesett a pofátlanul magas ára miatt, így maradt a mediapad5, az jónak tűnik.
A tabprohoz (T520) viszonyítva hol áll ennek a kijelző, kamera, teljesítmény és akkuidő? -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok,
Új tabletet keresek anyukámnak. Most egy samsung galaxy tabpro (T520) van neki, és ennél jobbat szeretnék.
Ami fontos:
- jó minőségű 10" körüli kijelző
- jó kamera mert sokat szokott videózni
- erős de takarékos processzor
- minimum 3gb ram, de inkább több
- stabil és erős wifi
- jó akkuidő
- sd kártya hely
- alacsony súly előnyMobilnet, gps/bt/nfc, stb., nem kell, de ha van az sem baj.
Tudnátok ajánlani néhány típust? -
pataslogeza
aktív tag
Neztem youtube videokat a ket tabletrol. Az Lenovo A10-70F nagyob felbontasu kijelzovel is gyorsabb mint az Asus Z300M, szoval a lenovot veszem.
Kossz a segitseget! -
pataslogeza
aktív tag
válasz
cidalain #72542 üzenetére
Sejtettem hogy az 1gb ram keves, azert ejtettem ki mar reggel az acert, csak ha mar ott volt kirakva, megneztem azt is.
Akkor eddig az Asus Z300M es a Lenovo A10-70 van.
Ha a felhasznaloi elmeny es akkuido ugyanolyan, akkor a jobb kamera a donto.
E ketto kozul melyiket ajanlanad?Ja, a tabpro-t osszekeverted a tab s-el, mert a tabpro (T520) nem amoled kijelzos, az a tab s (T800), viszont nagyon szep a t520 kijelzoje is.
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
cidalain #72525 üzenetére
Koszonom!
Kozben elugrottam uzletbe es szemugyre vettem az Asus Z300M es ACER Iconia One tableteket, sajnos a lenovo nem volt kirakva.
Eloben jol nez ki mindketto, jol osszzerakottnak tunnek, jo a kijelzojuk, kameraja mindkettonek ugyanolyan szar, de ezeken kivul en nem tudok mondani roluk semmit.
Anyamnak egy galaxy tabpro tabletje van, SM-T520, ahhoz tudnam csak hasonlitani. Ahhoz kepest hol all az Asus Z300M es az Acer Iconia One B3-A30? -
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #72521 üzenetére
Most latom hogy az acerben csak 1gb ram van, emiatt azt kiejtettem. Szoval ez is lenyeg hogy 2gb ram minimum kell.
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Tabletet keresek egy 11 eves kislanynak.
Annyit tudok hogy a meret 10, es foleg jatszani fog egyszerubb jatekokat.
Ar 50ezer ft.
En kettot neztem eddig, egyik Lenovo Tab 2 A10-30, masik ACER Iconia One. Ezek kozul melyik jobb?
Ezeken kivul tudnatok ajanlani nehany tipust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Horgász topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest