- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
Ahogy ígértem írok egy pár sort az Alldocube iPlay 30 tabról. Ez személyes vélemény!
2021.01.06-án rendeltem meg cseh raktárból és 12-én már átvettem. Szóval a szállítás nagyon gyors volt és a csomag is olyan állapotban érkezett meg ahogy annak lennie kell. Normálisan be volt csomagolva, sérülés és nyomódás mentesen érkezett meg.
- Egyben van a készülék első ránézésre, de hosszabb használat és szemügyrevétel után látszik, hogy a simfoglalat picit kiáll a házból és sehogy sem lehet normálisan bepattintani.
- A gombok kotyognak, de a nyomáspont szerintem rendben van.
- A kijelző jó, szép képe van. A fényereje nagyon jó. Olvasni, youtube-ot nézni és filmezni... teljesen jó.
- Hangszóró van rajta, ki is próbáltam, hogy működik-e, de ennyi is volt (kamerákkal is ugyan ez a helyzet, kipróbáltam, van rajta de ennyi is volt). : D
Nem használom, csak fülhallgatóval, azzal pedig normálisan szól.- Összességében rendesen össze van rakva a készülék. Kézben tartva nem érződik, hogy egy olcsó tablet.
- Olvastam, hogy másnak is belassult a böngésző. Nekem Mozillával csinálta és akármit csináltam nem javult meg. De érdekes módon csak egy bizonyos linken/oldalon csinálta, sehol máshol.
- Az akksija nálam 11 órás kijelzőidőt produkál, ami szerintem nagyon jó. DE feltölteni kész rémálom. Nagyon lassan töltődik fel.
Mindenkinek szívesen ajánlanám, ha időközben nem jött volna ki az iPlay 40, ami hasonló áron jóval többet nyújt.
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Sziasztok,
Megérkezett az Alldocube iPlay 30. Pár órát használtam eddig, de nem volt vele gond. Pár nap múlva még visszajelzek, hogy mik a tapasztalataim vele.
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
válasz
baal-amiga #84134 üzenetére
Köszi a tippet, de nagyon túlmegy a kereten.
(#84136) F.B.I.:
Még jó, hogy írod van 6gb verzió is. Viszont arra várni kellene egy hónapot. Elbizonytalanítottál most egy kicsit. : DMennyire érné meg a 6gb-osra várni? Ha nincs komolyabb játék a 4gb-os nem lenne elég?
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Egy ideje már szemezek egy tablettel, ami kiváltaná a számítógépen való olvasást, böngészést és esetleg a filmezést is. Ebben kérném a segítségeteket.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10" vagy nagyobb■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Külföldön az ár miatt, Banggood-ot vagy Ali-t preferálnám■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
Legfőképp képregény olvasás, könyv és pdf olvasás, böngészés, youtube esetleg filmnézés. Játék is lesz rajta, de semmi hardverigényes, szókereső, sakk és hasonlók.■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
60k maximumAz utolsó pár hozzászólást elolvasva az Alldocube iPlay 30 elég szimpatikusnak tűnt. Banggood-on CZ raktárból 53k. Erre már így semmi nem jönne rá pluszban? Vagy van ebben az ársávban jobb vétel?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv,
K. -
kristof123
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Xiaomi Mi Pad 4 4/64-es változata mennyire ajánlott? Gearbest-ről szeretném beszerezni, számítanom kell arra, hogy áfát is fizetni kell, vagy ezzel a Priority Line szállítással elkerülhető?
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Egy ideje fontolgatom, egy tablet beszerzését és úgy érzem, most jött el az idő. : D
Kicsit beleolvasva a topikba a Huawei MediaPad T5 10 tűnik nagyon jó vételnek. Csak egy dolgot nem találtam, sehol sem említették: van rajta 3.5 Jack csatlakozó?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest