- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3 #86607 üzenetére
Az akkut elég takarékosnak mondanám, ha csak böngészel vagy netflixezel simán lehet benne 8+ óra. Én általában 40-80% metódussal töltöm, így olyat nem tudok mondani, hogy x óra erre-arra használva kijön.
Amennyiben konkrétum: ~5-6 óra Titan Quest full grafikán (ez 40-60 fps-t jelent egyúttal) kapta le 80-ról 10%-ra kb. Sztem ez szuperjó. Biometrikus azonosítás nincs ugyan, de az android nyújtotta pin vagy pattern feloldást használhatod, gondolom te is a szifonnal bankolsz, én az adatérzékeny dolgokat nem tableten végzem.S6Lite-ban segítek: az Exynos 9611 kb. a snapi 662-vel van pariban, több aspektusban gyengébb teljesítménnyel; azért már több, mint másfél éves gép, s akkor sem volt up2date. Még mindig túl drága, de a frissítések és a dex megjelenése dicséretes.
A Pad 5 procija 2 éves csúcs soc felújítása, UFS3.1-gyel, gyors komponensekkel. Nálam ezek döntöttek. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Macisajt3 #86604 üzenetére
Ha ilyen sokáig használtad az Airt, akkor hosszú távra tervezel. Szerintem a több jobb elvet kövesd az időtállóság kedvéért: gyorsabb proci, több ram.
A Pad 5 ebből a szempontból jó választás lehet -én imádom-, ha együtt tudsz élni a jack és gps hiányával. A hang és a kép szuper, proci az említett felhasználásra overkill.
A Samu A7 sorozata nem rossz a kívánalmaidhoz, de ha kicsit is többet szeretnél, elvérzik. -
Jarod1
veterán
válasz
Macisajt3 #86604 üzenetére
Pár hete én is így voltam, ezerféle gyártó, ezerféle méret..
A Huawei-n nem lesznek Googles appok, bár ha harapott almás voltál ez akkor nem jelent gondot..Amit javaslok menj be egy Média Márkba, vagy emagban ahol vannak kiállított darabok, így kézzelfoghatóan
meglátod melyik jó neked. méret súly rendszer...aztán megrendelheted akárhonnan is.
én amúgy nagynak találtam 10 colost szóval 8,7 Es SAmu tab A7 lett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged