Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam a neten hiteles forrást találni arra vonatkozóan, hogy miként kellene egy új tabletet tölteni, de ellentmondó információkat találtam.
Az egyik forrás szerint lehetőleg mindig, de mindig próbáljam 40-80% között tartani a töltötséget, és soha, de soha ne merítsem le teljesen, vagy töltsem fel teljesen az aksit.
Egy másik forrás szerint meg havonta egyszer le kellene meríteni, illetve teljesen feltölteni az aksit, hogy újra tudja "kalibrálni" magát.
Hol az igazság szerintetek? Ti miként jártok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX