- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depose
tag
Sziasztok!
Lenovo Yoga Tab3 8"-os tabletem van..
Úgy néz ki, hogy már haldoklik az akkuja..ki szeretném cserélni..Szerintetek mivel járnék jobban?:
1. Ebayről Új akku + száll. költség (+ reménykedni benne, hogy nem túltárolt, és még működik)
2. Régi akku kivesz, és elviszem akkukkal ill. elemekkel foglalkozó céghez (pl: GP battery), akik kicserélik az akkucellákat benne..(már ha lehetséges..)
3. Fogalmam sincs..
(itthon nem találtam ilyen gyári akkumulátort..)
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tablet -et, általános felhasználásra ( youtube, facebook, hirek olvasása ) 9 - 10 coll körül mi az ajánlott vétel? 60 - 70 eFt közötti összeget szánnék rá.
Köszönöm.
-
Zoli_2010
tag
Sziasztok!
Lenovo Tab3 7" leesett, -- a kijelzője azóta fehér, néha színes csíkokkal. Érintő működik, jónak tűnik, de nem tudtam mindenhol tesztelni.
Hol és kb. mennyiért lehetne javíttatni?
A tok nem tört el...(a tartó fülecskéje pl.)
Köszönöm! -
bartal996
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lene a jobb megoldás számomra?
10 colos tablet kell nagyon maximum 45.000 ft ért.Vegyek jófogáson egy ASUS Zenpad 3s tabletet 45.000 Ft-ért
Vagy amiket még néztem külföldről(banggod, gearbest)Chuwi hipad (41.000Ft)
Gyors internetezésre és filmnézésre kellene, illetve az üzemidő sem utolsó. Illetve, hogy augusztus közepére maximum a kezemben legyen.
Köszönöm előre is.
-
cidalain
veterán
válasz
zolikaDB #80143 üzenetére
Itthonról 4 magos 1 giga ramos készülék megy ennyiért ujan. Az ar-ertek aranyuk nem tul jo, mert az aruk ugyan oke, de a hardver mar annyira nem. Kinabol 100 dolcsiert mar 2 giga ramos 8"-os gepet kapsz, ami szinten nem egy maserati, de idotallobb lesz.
Esetleg be lehet probalni egy Lenovo tab4 8-at vagy Huawei Mediapad T3 8-at hasznaltan 30 korul mar meg lehet csipni (emberemlekezet ota nem lattam jo tabletet 7" kijelzomerettel) -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80142 üzenetére
Talán nem is a hajlítás mértéke számít. A másiknál, ha kilágyul az anyag, akkor a döntéstől fejnehéz kütyü alja elcsúszik, nem áll meg abban a pozícióban, amiben szeretnéd. A pöckösnél stabil marad, viszont csak minimálisan tudod változtatni a döntés szögét.
Annyiért kettőt vennék, oszt örök élet+1nap. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Max 30e forintig mi a legjobb ar/ertek aranyu keszulek a piacon?
Tartalomfogyasztasra kellene, netes radiozas, eleg a 7". -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80139 üzenetére
Én a pöckösre szavazok. Évek óta az összes telómat, tabomat ilyen origamis tokokban használom. A másik fajtának egy idő után kilágyul az anyaga és az istennek sem marad olyan pozícióban, amilyenben szeretnéd. A pöckös hátránya pedig az, hogy 180 fokot hajlik a fedlap, ami egy idő után anyagfáradáshoz vezet. De, a Teclast pöcköse egy éve bírja, úgyhogy sztem bevállalható.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Ide is beírom, mert a Viber opic úgy látom halott:Van egy Redmi Note 7 telefonom, amin működik a Viber. Vettem egy Huawei Mediapad M3 Lite tabletet, amit szeretnék beállítani másodlagos Viber eszköznek, de nem sikerül. Amikor állítom be a tableten a Viber fiókot, mindig el veszi a telefonról.
Hogy lehet úgy beállítási, hogy mind a kettőn működjön?
Régen amikor egy tableten akartam beállítani, észlelte, hogy már van a telefonon és feldobott egy QR kódot, amit le kellet olvasni és működött mind a kettőn.
Most viszont ezt nem teszi, vagy a tableten lehet vagy a telefonon...
Mit rontok el? -
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Tablet tokot szeretnék rendelni Aliról.
Tapasztalatotok szerint melyik tok használata kényelmesebb?
Az, amelyik kétfelé nyílik, és van benne egy kitámasztó pöcök,
vagy az, amelyik háromfelé osztott harmonika-szerű és saját magát támasztja így ki?Köszi!
-
vlevi
nagyúr
Én végül a Galaxy tab T590 10.5 mellett döntöttem.
Egyelőre (kb 2 órája van meg) nem bántam meg.
Játszani nem szoktam, csak olvasgatni.
Viszont az android 9 és foleg a one ui jo pont.
Ráadásul jo áron tálaltam a jofoganson. -
kismokesz
tag
Tiszteletem mindenkinek
Van egy Cobalt Tablet T7 Wifi-s csodagépem és Rom kellene hozzá, van valakinek?
-
sztrope
tag
Sziasztok, legfőképp tanulásra, netezés, jegyzetek olvasására keresek tabletet, ebben szeretnék segítséget kérni. Legfőképpen fehér színű érdekelne.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10.1
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Csakis új jöhet szóba
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.): netezés, olvasás/tanulás
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Maximum 45 ezer forint. -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Galaxy tabpro 10.1 tabletet hogyan lehet rootolni? Eddig egyik sem működött amit találtam, pedig elvileg működni kéne 4.4.2 verziora.
Később olvastam valahol, hogy ez a cf autoroot csak T520XXUANAE firmware-en működik, az enyémen meg UAOD2 van.
Esetleg tudna adni valaki egy letöltő linket T520XXUANAE gyári firmware-hez?
A sammobile csak premium felhasználóknak enged letölteni régi firmware-eket, ami nekem nincs. -
wwhy
veterán
Srácok, segítsetek: Samu S2 Tab vagy Mediapad M5 Lite? Főleg böngészés és Netflix, ezért a hangja miatt kihúznám a Samut, de 35e-ért újszerűen ajánlják
Vagy más javaslat?
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #80129 üzenetére
Ugyanilyen a céges tab az autóban. Símán elvagyok vele. Nincs megadva Google fiók, apk -ból telepítettem a saját alkalmazásaimat. Kapott Anysoftot, Dolphin -t, TotalCommander -t, VLC -t és slussz. Talán még egy sakkot is elbírt volna, de kamionozás közben nem nagyon tudok sakkozni.
Nem használok Facebookot, de sztem símán futna böngészőben.
-
cidalain
veterán
válasz
kezman #80128 üzenetére
Hat az 1 gb ram ma mar keveske. HR után próbáld azt, hogy a fontosabb appokat nem frissited, hanem hagyod az eredetinallapotaban, amennyiben nyekerges nelkulnelindul. Ha nem indul el, mert keri a frissitest, akkor inkabb hagyd, keress alternativ szoftver megoldast arra a feladatra.
Face helyett van a Facebook Light, bongeszesre millio verzio van, evekkel ezelott a Boat Browserrel tok jol elvoltam egy 512 megas tabon. Google fiok, Gmail app valoszinuleg kikerulhetetlen, de onmagaban meg nem lassit. Viszont a nem hasznalt Google appokat tiltsad le a csudaba (vagy szedd le, ha lehet, bar ez rootot igenyelhet)Jateknal az egyszerű grafikaju, logikai jatekokkal nem lesz gond (kartya, szokirako ilyesmi)
-
kezman
őstag
Üdv, Huawei T1 tbom van de halódik a topikja, ezért itt is megkérdem, régi a gép, igen lassúcska lett, mit lehet vele kezdeni, játékra, face, mail, és kevés böngészésre kellene, HR után mit érdemes visszarakni, esetleg Google fiók nélkül nem lenne gyorsabb?
-
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni a következőben: Olyan tabletre lenne szükségem, ami dokkolható, vagy valami átalakítóval monitorra küldhető a képe és mondjuk egérrel lehet mókázni vele. Létezik ilyen mondjuk emberi áron?
-
cidalain
veterán
válasz
Peddy789 #80123 üzenetére
Ez a Samu annyira nem oké. SM-T510 a kodneve. Valoban ez a legujabb kozepkategorias, de csakm2 GB ram van benne. Tenyleg hasonlo mint a 3 evvel ezelotti SM-T580, amit itthon !eg lehet kapni ujonnan.
Viszont a tavalyi SM-T590 tipusban mar 3 GB ram van, es a kijelzo is nagyobb picit, 10,5" meretu. Igaz kicsit dragabb is itthon olyan 10-15 ezressel, viszont annyi pluszt meger a tobb ram, nagyobb kijelző.Huawei M5 Lite is jo gep. Ha a keretbe belefer barmelyik 3 GB-os gep, inkabb azokbop vennem valamelyiket. Bar a felhasznalasnak most megfelelne a 2 GB ramos is, de akkor nem nagyon lenne benne hardvertartalek, ha kesobb komolyabbra fordulna a hasznalat
-
válasz
Peddy789 #80123 üzenetére
Sakkra, meg youtube-ra sztem még a 2016-os 8 magos modell is elég a Samsungból... Jó fényerő, nem azonnal merülő akku, gyors és jött rá frissítés is. Ráadásul használtan 100 euró körül van.
-
Peddy789
őstag
Helo,
Samsung Galaxy Tab A 10.1 WiFi (2019) 2GB ram, 32GB 181 euroVan ennel jobb olcso minnel nagyobb kijelzos tablet?
Idos edesapamnak kellene, sakkozni, meg youtubozni, ennyi. Ami fontos lehetne esetleg nagyonn fenyero hogy jobban lehessen latni.Valaki tudna ajanlani valamit ami meg jobb ennel?
Esetleg Huawei MediaPad M5 Lite (3GB ram) 210 euro?
-
Somatom
veterán
válasz
lanszelot #80121 üzenetére
A Wikipedia szerint 5.1 -re frissíthető. Egyébként egy X86 -os Intel Atom proci van benne. De, 4.4 -en is használtam KWGT -t. Nem értem a problémát. Ha azt mondod a Google asszisztensnek, hogy nyissa meg a Youtube -ot, akkor meg fogja nyitni a Youtube -ot, ami elindul teljes képernyőn. Tádááám! Az már más kérdés, hogy utána mi fog történni. Mármint úgy értem, hogy ha az eszközből szól a média hangja, akkor a hangszórójától pár centire levő mikrofonján keresztül hogy tudna hangutasítást érzékelni? Süket lesz a saját hangjától.
-
lanszelot
addikt
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Szeretném a regi tabletem /hudle2/ smart assistant /mint pl echo show/ ként használni.
Főképernyő időjárás app, illetve hang vezérléssel /google assistant/ Spotify, youtube.
Illetve fb messenger, ehhez nem kell hang vezérlés.
Letezik e ilyesmi rom. Ha nem, akkor hogy tudnám legegyszerűbben megoldani?
Áramforrásról menne 99% ban. Mint tablet mar nem akarom használni.
Nem akarok okos dolgokat irányítani vele, se ajtó csengő kamerát nézni..stb Nem kell digitális kép, csak amiket leírtam. -
sasa134
addikt
Sziasztok, a német Saturnban a 9.6 colos Huawei T3 most 99Euro. Az elég jó deal, igaz?
Netezésre, illetve autóba a gyereknek mesenézésre kellene leginkább. Játék csak max olyan ami egy 2 éves kisgyereket leköt (rajzolás, zenés egyszerűbb dolgok).
-
törölt tag
sziasztok
tudtok valakit aki cserélt már teclast t10-en digitizert?
Vagy aki szervizel tableteket?
Egyébként az akksiidőn (elég combos 1-2 nap sima netezéssel, vagy 2-3 film) kívül nem túl sok jót tudnék kiemelni a teclast t10-ről. Kb. egy év után kezdődtek az akksi lemerülése utáni furcsaságok, mint nem kapcsol be, pedig fullon az akksi, meg ilyenek.
A kijelző finoman szólva is elég gyér, kalibrálás után is eléggé vacak a színvilága. A nagyobb játékoknál simán beszaggat.
Egyik napról a másikra lehalt a digitizer és a laptop kb. 1.5 éves.
Szóval aki ilyet akar vásárolni az kétszer gondolja meg.
köszi!
Zs
-
cidalain
veterán
válasz
csongi #80106 üzenetére
Samu jobb SW frissítés szempontjabol, de 70-ert csak max az SM-T580 kapható, ami mar 3 eves, es csak 2 GB ram. Itt mar nem varhatunk nagy frissiteseket. SM-T590 az utodja, az uj, viszont LTE-ben mar kozelebb a 100-hoz, mint 70-hez.
Huaweibol max a T5 johet szoba az arkategoriaban. Ez is felso kozepkategoria, mint a fentiek a Samunal. Bizt frissitesekre mindketto eseten lehet szamitani egy darabig, de Android foverzio frissítés mar kerdeses.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
70 ezres arsavban nezelodok.
HW vagy Samu, ami ertelmes eszkozt talaltam.
10col LTE, 3vagy 4 G ram.
Melyiknek jobb szoftveres tamogatasa?
Legalabb biztonsagi frissites oldalon?
A HW 8 as droiddal van ami nem baj, csak nehogy eltunjon honapok mulva bizt frissites.
Vagy esetleg van mas ertelmes termek is ebben az arsavban?
Filmek, bongeszo, youtube, kepek, kb ez lene a fo hasznalat. -
cidalain
veterán
válasz
paulikg #80104 üzenetére
Nincs ajánlott értelmes 7"-os gép. 8-as méret javasolt.
Itthonról: Lenovo tab4 8, Huawei Mediapad T3 8
Külföldről: Chuwi Hi9 Pro (ebben már 3 GB ram van, sokkal jobb kijelző mint a fentiekben, és 4G képes is ráadásul, ami tudja a hazai B20-at is. 8.4")Huawei: nincs gond. A már kint lévő gépeket nem erintette volna a korlatozas. De most mar megsem fujnak annyira a Huaweire, szoval lehet nyugodtan venni ilyet is.
-
paulikg
csendes tag
Szisztok Táblagép vásárlás előtt állok.
YouTube videók nézésére és internet böngészésre lenne használva.
7 colos kijelző elég. fontos lenne még a jó üzemidő.
40 000 Ft körül mik az ajánlott típusok?Nem vagyok naprakész a Huawei témával mostanában. Hogyha olyan márkát veszek most a youtube appal mi lesz a helyzet a későbbiekben ?
-
cidalain
veterán
En vigan elvagyok 3 GB-val (Mi Pad 4), altalaban 1 GB folyamatosan szabad. Mondjuk nem jatszok, meg semmi extra. Olvasgatok, netezgetek. Ez olyan mint az autoknal, hogy persze sokkal jobb az aminek 250 loereje van, de a tescoig meg vissza boven jo a 100 loeros is, csak a lampanal nem kell vaganykodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Everest / AIDA64 topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest