- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peddy789
üzenetére
Sakkra, meg youtube-ra sztem még a 2016-os 8 magos modell is elég a Samsungból... Jó fényerő, nem azonnal merülő akku, gyors és jött rá frissítés is. Ráadásul használtan 100 euró körül van.
-
válasz
cidalain
üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy szerintem még ma is nagyon jó a T580 vagy 585... Nekem az 585 van ami SIM-es és pont ahogy te is írtad, a magas fényerő miatt vettem, mert drónozásra is használom és nem csalódtam... Sosem hagyott cserben, eddig egyetlen egyszer sem fagyott be és az akkuban van már kb 370 töltés és mai napig hibátlan, nem merül hamar
Az Oreo fut rajta hivatalosan, talán a 8.1 Android ami meg sem nyekken a 8 magnak... Én csak ajánlani tudom. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Elhiszem, nem fikázásként írtam
Csak saját tapasztalat... Nem ismerem a Huawei tabokat, de csak jót hallani róluk egyébként. -
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én helyedben lecserélném az S4-re... Van egy Octa Core Galaxy Tab A 10" tabom (az lte verzió) és most tartok vele kb 350 töltésnél és ha hiszed ha nem az akku még mindig tip top állapotban van, nagyon jól bírja. A másik meg az, hogy nem lagol, minden nagyon stabilan és akadás mentesen fut rajta, szóval nagyon megbízható... Drónozni szoktam vele és az app sem fagyott le sosem eddig, pedig volt, hogy 2 Km-re voltam már

-
válasz
kriszwells
üzenetére
Próbáld meg ezzel, hátha... Vissza lehet hozni belső tárhelyről is, viszont alap feltétele, hogy törlés után ne legyen használva fotózás, videózás, vagy bármi másra ami intenzíven használhatja az eszköz tárhelyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az Oreo fut rajta hivatalosan, talán a 8.1 Android ami meg sem nyekken a 8 magnak... Én csak ajánlani tudom.

Dr.NX