- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peddy789 #80123 üzenetére
Sakkra, meg youtube-ra sztem még a 2016-os 8 magos modell is elég a Samsungból... Jó fényerő, nem azonnal merülő akku, gyors és jött rá frissítés is. Ráadásul használtan 100 euró körül van.
-
válasz
cidalain #80083 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy szerintem még ma is nagyon jó a T580 vagy 585... Nekem az 585 van ami SIM-es és pont ahogy te is írtad, a magas fényerő miatt vettem, mert drónozásra is használom és nem csalódtam... Sosem hagyott cserben, eddig egyetlen egyszer sem fagyott be és az akkuban van már kb 370 töltés és mai napig hibátlan, nem merül hamar
Az Oreo fut rajta hivatalosan, talán a 8.1 Android ami meg sem nyekken a 8 magnak... Én csak ajánlani tudom.
-
válasz
phoenix1989 #80051 üzenetére
Elhiszem, nem fikázásként írtam
Csak saját tapasztalat... Nem ismerem a Huawei tabokat, de csak jót hallani róluk egyébként.
-
válasz
phoenix1989 #80048 üzenetére
Én helyedben lecserélném az S4-re... Van egy Octa Core Galaxy Tab A 10" tabom (az lte verzió) és most tartok vele kb 350 töltésnél és ha hiszed ha nem az akku még mindig tip top állapotban van, nagyon jól bírja. A másik meg az, hogy nem lagol, minden nagyon stabilan és akadás mentesen fut rajta, szóval nagyon megbízható... Drónozni szoktam vele és az app sem fagyott le sosem eddig, pedig volt, hogy 2 Km-re voltam már
-
válasz
kriszwells #80036 üzenetére
Próbáld meg ezzel, hátha... Vissza lehet hozni belső tárhelyről is, viszont alap feltétele, hogy törlés után ne legyen használva fotózás, videózás, vagy bármi másra ami intenzíven használhatja az eszköz tárhelyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest