- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
Volt egy Acer Iconia W4 tabom, azért írom, hogy volt, mert 4 év után elszállt az alaplap. Felküldtem a hivatalos szervízbe, potom 96k-ért javítanák meg, mely egy kedvezményes ár. Azt hiszem kihagyom.
-
BBéci
legenda
válasz
Somatom #80496 üzenetére
Az bizony nagyon fontos.
(#80497) Dr.NX
Erre rájöttem, viszont nem telefonra van szükségem, hanem olyan tabletre, amin futtathatóak a navigációs szoftverek. Nem a Waze, hanem iGO, TomTom, stb.(#80498) cidalain
Azért fontos a 7 colos méret, hogy autóvezetés közben a lehető legkevesebbet takarja ki a látómezőből. Valamint néha zsebre szoktam tenni a mostani Samsung T285-öt.
Nézegettem a Xiaomi Mi Pad 4-et, de a 90000 forintos ár messze a lélektani határ felett van. 60000 a maximum, amit hajlandó vagyok kiadni egy navigációs eszközre. Azért nem veszek dedikált navis kütyüt, mert tabletként is használnám. -
cidalain
veterán
nekem régebben volt egy LG 7" tabletem. Mi Pad 4 váltotta, mert nincs 7-es értelmes tablet a piacon. A 8" Mi Pad 4 alig nagyobb nála (kb 1 centivel). Nyilván ez neked nem lesz jó, mert a wifisben nincs GPS, a 4G-s nem tudja a B20-at. De azt ajánlom nyugodtan nézz körbe 8" méretben, és nézegesd a mérettáblázatot. Azt gondolom alig lesz nagyobb csak a mostani tabodnál.
-
BBéci
legenda
Adhatnátok ötleteket, milyen 7 colos, 4G (LTE), GPS, GLONASS tabletet vegyek, amin Adroid 7/8 fut.
-
cidalain
veterán
Őszintén?
Egyiket sem. Tényleg kell 2 GB ram a normális működéshez.
Akkor inkább vegyél Kínából olcsón jobbat. Most nagyon nem mindegy hogy van egy szar Archos tabod 1 év garival vagy egy sokkal jobb Chuwi vagy Teclast gari nélkül. Nyilván a jobb kínait kell választani, mert azzal sokkal jobb lesz a felhasználói élmény.(Masodik linken levő 1024x600-as felbontas már 7" is gáz, nem hogy 10-en. Ha már tényleg azok közül vennék akkor a Lenovó, de az meg 40k makdnem, az mondjuk durvan 140 dollár. Ennyiért van sokkal jobb kintről. Pl Teclast P10S (előrendelhető még csak), Chuwi HiPad, Onda X20)
-
cidalain
veterán
válasz
Tannen #80486 üzenetére
Mondjuk most pont nem jon ki 50-bol egyik sem eppen, hanem csak 55-be fer bele. Ha van időd, varhatsz egy akciót.
Jobb a tab S4. Erosebb. Tudja az S-Pen tollat, es jar is hozza alapból (nagyon allat cucc, ha jegyzetelni, irni is akarsz esetleg). Ha alig van kulonbseg arban, es belefer neked, akkor varnek ra inkabb meg amig lesz.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Telekomtól rendelnék tabletet a héten. Egyelőre csak az S5e van készleten, szerintetek érdemes várni az S4-re? Mennyivel jobb az, mint az S5e? Néha munkára, és filmezésre használnám, játékok nem igazán mozgatnak androidon.
-
Tannen
tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7-8" (igazából mindegy)
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Csak egyszerű zenehallgatásra venném, elsősorban youtube videókról az erősítőm elé, ezért fontos a 3,5"-os jack
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
50e -
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #80475 üzenetére
-
-
cidalain
veterán
a T510-ben a 2 GB ram ami kevésnek tűnhet. ezek közül én is a Huawei fele hajlanék. kicsit drágábban (akcióval 75 körül szokott lenni) van a Samu SM-T590 ami még jó választásnak tűnhet, tud annyival többet, mint amivel drágább a többinél (viszont a 90 fölötti normál áron nem éri meg)
(#80471) BBéci
én passzolnám. nem olvastam arról, hogy valaki ilyet csinált volna itt a fórumban -
Kviky
tag
Nezegetem a Huawei MediaPad T5 10 WiFi es a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T510) kozti kulonbsegeket, mivel pont egy arban vannak. Ugy latom, hogy a MediaPad jobban megeri a nagyobb memoria es az IPS kijelzo miatt, meg akkor is, ha az AnTuTu valamivel gyengebb eredmenyt mutat ennel.
Ti mit gondoltok?
Illetve hazai beszerzessel ebben a 65 ezres kategoriaban 10 colos tabletben van mas szoba joheto, ami jobban megeri most? -
BBéci
legenda
Samsung Galaxy Tab T285 Androidját szeretném 5.1.1-ről legalább 7-esre frissíteni. Találtam a neten megoldást, de nem tudom, mennyire lesz megbízható a működése.
Aki tud erről konkrétumot, kérem segítsen, lásson el tanácsokkal! -
cidalain
veterán
válasz
nemigazmar2 #80469 üzenetére
lenovo tab 4 8 plus
-
nemigazmar2
csendes tag
Sziasztok! Tablet vásárlásban szeretném segítségeteket kérni.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Otthon szeretném venni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Elsősorban internetezés, egyszerűbb programok néha videó / film.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj)
60-80e huf4G-je legyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok! 7-8"-os tabletet szeretnék venni első sorban újabb autós játékokhoz. Fontos a szép kijelző, de nem ragaszkodom a fullHD-s kijelzőhöz. 30E körül gondolkodok. Lehet használt is. Mit vegyek, mit ajánlotok?
-
WinuX
csendes tag
Sziasztok, Android alapú, 8"-as, olcsó tableteket vennénk iskolai felhasználásra, valami számlaképes forrásból. Milyen márkában / típusban gondolkodjunk? Más elvárás nem nagyon van, jó, ha nem esik szét könnyen, és az se lenne rossz, ha nem lennének lassúak, de az ár a fontosabb tényező.
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Samsung Galaxy Tab T285 Androidját szeretném 5.1.1-ről legalább 7-esre frissíteni. Találtam a neten megoldást, de nem tudom, mennyire lesz megbízható a működése.
Aki tud erről konkrétumot, kérem segítsen, lásson el tanácsokkal! -
cidalain
veterán
válasz
Djuree #80462 üzenetére
újonnan, itthonról semmilyet sajnos.
2GB ram kell ahhoz, hogy normálisan menjen, és ne lassuljon be 2-3 alkalmazás egyidejű futtatása során.
Lenovo tab4 8, Huawei Mediapad T3 8 40 körül van újan, de használtan érdemes körbenézni lehet hogy lesz 30 alatt.
Vagy kínából Chuwi, Teclast modellek között nézelődni, vannak elég értelmes darabok 100 dollár alatt. -
Djuree
félisten
hali!
25000 ft-ból milyen tabletet érdemes venni?
semmi különös használat nem lenne, böngészés, youtube, fotó nézegetés.
lényeg hogy ne lassuljon be egyhamar meg legyen egy normális minősége. -
Proci85
senior tag
válasz
kriszwells #80450 üzenetére
Így én is jártam. Frissen regisztrált mail címmel ugyanezt csinálta, még 1 hét múlva is. Egy régi bejáratott mail címmel meg pöcre ment. Nem értettem én sem.
-
fiesta14
tag
válasz
cidalain #80459 üzenetére
ugy fest én is ide jutottam már tegnap este. de...
ha az segit (mert hasonló videót láttam a yout...on ) a proci tip és az alaplap nevéből is lehet kihozni valamit amit a forgalmi nevéből nem biztos. sok alaplapot hasznás más cég más néven ebből kiindulva ezetleg valaki talál egy megfelelő dolgot vagy progit.
A64 (proci) INET-A210-rev01 2017-02-09 az alapolap neve állitólag ezzel a 2 adattal lehet keresgélni én eddig nem találtam de azt nehezen hiszem hogy csak ez az egy cég vette meg ezt az alaplapot. -
cidalain
veterán
válasz
fiesta14 #80458 üzenetére
Epp azert nem jo neked app, hisz a masikra nem tudsz semmit sem telepiteni. Meg kell nezni van e a gepedhez TWRP recovery. Ha van azt kell feltenni mindkettőre. TWRP recoveryt inditani, abbol mentest csinalni microSD-re, majd a masikon betolteni.
A TWRP is egy recovery, amivel le kell cserelni a gyari recoveryt. Ez nem erinti az androidot, mert nem kell az a telepítéséhez, PC-rol telepited parancssorbol, USB kábelen keresztül.
Nem egy egyszerű user muvelet ez, nem lesz meg 2-3 kattontasbol, es tonkre is lehet tenni a működő tabletet is. Szoval esszel kell. Konkret tanacsot nem tudok adni, mert minden tableten mashogy kell ezt megcsinalni, mas TWRP valo ra, stb.
Itt kell kezdeni https://twrp.me/
Odalestem, nincs Alcor tabletre TWRP. Szoval zsakutca.
A mentesnel rendszerszintű dolgokhoz is hozza kell ferni, termeszetes, hogy kellene root jog. Anelkul biztos nem fog menni. Ha se szoftver se semmi nincs Alcor tablethez, akkor rootolasi útmutató se nagyon valószínű. Igy ez is zsákutca lesz.
Következésképpen nem lehet megcsinálni a tabletet
-
fiesta14
tag
válasz
cidalain #80455 üzenetére
de oda hogy adjam meg neki ha a rendszer el sem indul. csak a recovery megy oda vagy usb vagy sd kártyára kéne venni a mentést. azt meg még nem csináltam. azt csak ugy todnám hogy rootot feltenni erre a gépre . ezt lementeni (de csak rootolt gépen engedi) azt vagy sd-re tenném igy lehetne feltenni a másik ugyan ilyen gépre. ez lenne a cél de erről nem tudom mivel lementeni mert mindenhez root jog kellene. vagy ha todsz progit amivel megtudom anélkül az még jobb lenne.
vagy ovisan szájbajárósan elmondani. -
Josi
aktív tag
Sziasztok!
Játékra keresek tabot.
Külföldi beszerzés elsősorban, 8"-nál ne legyen nagyon nagyobb.
A jelenlegi Lenovo Tab 3 Plust kellene leváltania.
Mit tudnátok ajánlani? -
válasz
kriszwells #80450 üzenetére
Elfelejtetted aktiválni az eszközödet? Mármint az első Google bejelentkezés használat után mindig kapott emailt hogy aktiváljon és akkor rendszeresen lehet használni az adott eszközön különben a Google rendszer kidob állandóan!
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Ismerős ideadta a tabletjét, hogy nem tud bejelentkezni. Hard reset után se sikerül, azt írja nem tud a google-be bejelentkezni gmailos címmel. Azt írja nem sikerül, 24 óra múlva próbáljuk meg. Mi lehet a gond?
"ismeretlen hiba miatt nem sikerült bejelentkezni az eszközre android" -
fiesta14
tag
Üdv! volt nekem 1 hete kb egy meglehetősen nagy gondom egy alcor zest 018i tablettel. itt megtaláljátok az eredeti kérdést.(#80344)
A fejlemény az hogy azt a firmware-t vagy rom-ot nem futtatja az elején 21es hibával kilép. ez a 7.0 vagy a 7.1 androidot adná. most hozzájutottam egy ugyan olyan tabhoz de ezen csak a 6.0.1. androddal fut. a kérdésem az hogy hogy tudom ezt lementeni ugy hogy a másikra vissza vagy fel tegyem? Milyen fajta mentéssel készitsem a mentést? -
Proci85
senior tag
Általában elküldöm az amazonos cimemre, ami a kindle-vel van összetársítva, csatolom a pdf-et, tárgyba írom a convert szót és leküldi az olvasóra szerethető formátumban
A képeket néha kinyírja, a hasábokkal megszenved, de általában jó lesz
Ha meg nem, akkor igen, marad a Calibre.
-
Proci85
senior tag
válasz
Danecay #80444 üzenetére
Van Amazon Kindle paperwhite 3 e-book olvasóm. Nem pdf-re való. A belenagyítástól állandóan újrarajzolja a képernyőt, feleslegesen meríti az akkumulátort, nem tudja újrtördelni a szöveget, mint egy e-bookot. Ha nagy a kép, több oldalba tört részeit látom. Nem erre találták ki.
Erre sajna tablet való, ahol fürgén tudok belenagyítani egy-egy grafikonba, ábrába.
Ha csak szöveg lenne, elég volna a pdf-et konvertálnom és elolvasnom a szöveget, ez igaz. De általában műszaki ábrák is tartoznak hozzá. -
Proci85
senior tag
Sziasztok
Tabletet keresek, kérlek ajánljatok:
10", 300-1000 oldalas pdf-ek olvasásához kell. Hosszú akku idő
Új, már csak az akku idő miatt is.
Keret: ~60k
Ennyi. Nem szükséges 4G, szép hangzás, meg extrák. Jó sokáig tudjak olvasni szakmai pdf-eket.Lenovo M10-et néztem (~60k), de nem győzött meg a max 8 órás akku idő. P10 ~85k-s ára kicsit drága elsőre. Lenovo tab 4-et néztem (~40-50k), de 2017-es, ámbár arról tudom, hogy ilyen alap használatra ~20 órát elmegy.
Van esetleg korszerű, energiahatékony processzoral szerelt, hosszú üzemidejű tablet a kínálatban vagy a közeljövőben lesz? -
válasz
sityupityu #80436 üzenetére
Megkérdezhetem, melyik tablettel nincs ilyen gond?
-
Marci0723
csendes tag
válasz
cidalain #80437 üzenetére
Köszönöm a választ! Igazad van teljes mértékben, nagyon régi a cucc, csak a múltkor megtaláltam ezt a kettőt itthon a dobozában, gondoltam hátha kell valakinek. Amelyik működik, azon eldöcög a böngésző meg 1-2 kisebb játék, de ennyi.
A tablet idő közben megadta a választ, megreccsent az lcd, úgyhogy megy alkatrésznek a másik mellé, hátha érdekel valakit pár ezerért, csemetének tanulgatni a technikát vagy ilyesmi.
-
cidalain
veterán
válasz
Marci0723 #80435 üzenetére
Fu az veszett regi. Az A13 ha minden igaz, csak 1 magos soc. Ehhez gondolom tarsul 512 Mb ram, es kb 4 GB hattertar. A kijelző gondolom alap 800x600 px. Ezek forgalmi erteke nulla. Ma mar senki sem vesz ilyet !ert a 4 magos 1 GB ramos keszulekek is kaphatoknhasznaltan 12 korul, es azok hasznalatinerteke is csekely.
Szoval ha google accal nem tudod feloldani, akkor csak a rom csere segithetne. Na de egy 6 eves kinai csodara romot vadászni rosszabb, mint tűt keresni a szénakazalban. Minden rá elbaltázott percért kár, mert az esetleges sikeres eladás, még a javításra fordított időt sem fogja kárpótolni. Jó az előbb túloztam lehet hogy lesz balek, aki megveszi 3000-ért, de utána kísérteni fog, hogy lassú meg ilyenek. Én hagynám, adnám alkatrészként a másik mellé.
Digitálisképkeretnek még el tudom képzelni, hogy így belegondolok.
-
-
Marci0723
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó topicban keresem a választ.
Adott egy allwinner a13-as régi kínai csodatablet. Illetve kettő is van belőle. El szeretném őket adni. Az egyik magához képest tökéletesen működik, visszaállítottam szoftveresen gyárira és egész használható.
A másikkal vannak problémák. Anno tettem rá egy jelkódot, amit sikeresen elfelejtettem, mivel évek óta csak számkódot illetve ujjlenyomatot használtam másik készülékekeken. Sikerült úgy letiltatnom, hogy google fiókot kér. Az összes létező google fiókot megpróbáltam a családból, egyik se volt jó. Hard resetes gombkombinációk nem működnek, ha bekapcsolom azonnal kéri a google accountot, nem tudok semmit sem kezdeni vele. Mindent megnéztem, amit külföldi oldalakon találtam, semmi nem vált be.Ötletek, hogy mivel tudnám feloldani?
(nem, nem lopott)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
cidalain
veterán
válasz
Dißnäëß #80433 üzenetére
Igen a T590 eleg jo valasztas. Nem a legcsucsabb, de költséghatékony megoldas arra amire akarod. Huawei T5-nél jobb. Igaz ertelmes helyről vasarolva (ahol nem szurkeimportos, es megadják rá a 2 év gyári garaciat) már inkabb 75, de ha jól rémlik ez boven belefér a keretedbe.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Dißnäëß #80432 üzenetére
Például nem tudom, mi a jobb, Snapdragon 1.8 vagy Kirin 2.36 (mind teljesítményben, mind fogyiban).
Egy Samsung T590 Galaxy Tab 10.5 32GB tetszett meg elsőre és szerintem custom ROM-al egész élvezhető lehet.. (+ jó kijelző, szép kép).
-
Kérdezem, ti hogy bírtátok haszálni a tableten a facebook messengert, mert az enyémben kapott ugye második rendszerfrissítést, mégis valahogy lefagyott a wifi a tableten a messenger megnyitás után, mindig újra kellett indítani egészen a messenger eltávolításon dolgoztam, és végre megtáltosodott a wifi a tableten, a facebook is rendben működik eddig.
-
cidalain
veterán
Ahhoz képest jó persze. Ha jó aron adod, el fog menni. Egy 4+ éves LG tabot (snapi 400, 1/8 Gb) el tudtam adni par honapja 15-ert - mondjuk kitartonak kellett lenni, mert inkabb 10-12 korulre akarta mindenki lealkudni)
(#80422) Root Banane
Az a bajom az SM-T510 tabbal, hogy csak 2 GB ram van benne. Ugyanazért a pénzért a Huawei Mediapad T5-ben 3 GB ram van. A Samu kijelzoje valoszinuleg nagyon jo, mert azok jok szoktak lenni. -
cidalain
veterán
De az 6 éves. Ki vesz ma olyat már?
(Tudom akinek pl kell a vezeték nélküli töltés)(#80421) Bullitz
Ha a Google acc hozzáférés ismert, akkor factory resetet neki.
Minden adat, beallitas, utolag telepitett progi el fog veszni.
Hang fel + bekapcs,amig nem lesz Huawei logo, majd a menuben Wipe data/ factory reset (hang + - lépked, bekapcs gomb az enter)
Ha vege, újraindul, kezdheted a beallitast. Elofordulhat, hogy a Google acc nem nullazodik, es ugyanazt kell beallitani ami most van. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
krisztian7 #80416 üzenetére
Nexus 7 2013 tud vezetéknélküli töltést.
-
Root Banane
tag
Sziasztok!
Milyen tabletet ajánlotok a következő specifikációkkal:
- 10"-es (vagy akörüli), FullHD kijelző
- jellemzően tanulási célokra, jegyzetek olvasására lenne használva, ezért minél kompaktabb és könnyebb
- Normális multimédiás képességek
- Akadozásmentes böngészés, mérsékelt multitasking
- 60-65 ezer forint körülAmit kinéztem, az a Galaxy Tab A 10.1 (2019). Ezzel van valakinek tapasztalata? Különösen az IPS panel minősége érdekelne.
Köszi!
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Vettünk egy Mediapad T5-t, viszont a kocsiba asszony valószínűleg félreütötte beüzemelés során a pinkódot, nem azt írta be amit megszokott, és most nem tudjuk feloldani.
Mi ilyenkor a teendő?
agy ér görcs kerülget! -
cidalain
veterán
válasz
Dißnäëß #80418 üzenetére
Nem tudom hogy a 10" hogy bírja, nekem 8"-os van (sima 4, Plus nélkül).
A 8-ast 3 naponta töltöm. de csak délután-este nyúzom, viszont nonstop standby-on van.
A gyári romot célszerű kapásból cserélni, emiatt jobb Globalt venni mert az eleve nyitott Bootloaderrel jön.
Én Xiaomi.eu romot használok, de 2-3 custom is létezik rá -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
cidalain #80417 üzenetére
A Xiaomi Mi Pad 4 Plus-ra ránézhetsz, erre legalább custom romok vannak, lesznek, így a frissítés is megoldott.
Nagyon jó tipp, köszi.
Bele sem gondoltam a Xiaomi-ba, pedig Redmi Note 4-et nyúzok 2 éve és 1 hónapja Lineage-eltem fel. Ha van/várható custom ROM és azon keresztül +1-2 főverzió, az már bőven oké, ez is egy gyári+1 -es szintű főverzió most rajta, immár Lineage köntösben.
Akksiban mi várható ténylegesen (nem gyári adat) ettől egyébként ?
Régen volt egy PiPo márkájú Rockchip-es valami kínai csodám, arra is volt rahedli custom ROM, apróért jött be Kínából, jó volt ott és akkor (bár nem egy rakéta), a custom OS-el már élvezni is lehetett.
-
cidalain
veterán
válasz
krisztian7 #80416 üzenetére
ismert cuccok között nincs. lehet hogy valamelyik kínai esetleg, de nem valószínű.
még apple sem tudja ezt. nem tudom miért nem rakják a létező technológiát tabletbe.(#80415) Dißnäëß
Olcsó kínai nem szokott frissítgetni, főverziót pláne nem.
A Xiaomi Mi Pad 4 Plus-ra ránézhetsz, erre legalább custom romok vannak, lesznek, így a frissítés is megoldott.
Itthonról Huawei, Samu tabok, de ezek közül is inkább a felső kategóriásak, amik nagyjából 100-tól indulnak. -
krisztian7
tag
Próbáltam keresni az interneten, de nem találtam sehol se, van olyan tablet ami támogatja a vezetéknélküli töltést gyárilag, csak olyan megoldást találtam, hogy rászerelem az adaptert az USB portra.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdezem-e, indulok azért itt: szükségem lenne egy sok akksiidővel bíró korszerű tabletre, fullhd (vagy jobb) kijelzővel, inkább a közepes és nagyobb fajtából.
Fejlesztésre venném, ha úton vagyok. Azaz ... pontosabban fogalmazok: benéznék vele az otthon hagyott, illetve felhőben bérelt gépemre, gépeimre távolról, melyikre hogyan (ssh és távoli asztal egyaránt van, távoli asztal esetén fullhd max).
Nagyjából tudnátok olyat ajánlani, akár kínai "gagyi" is (azért ne essen szét 10p alatt és egy IPS jó lenne), amire megállnak a következők ?
- várható még legalább egy jövőbeni Android főverzió (és +1 esélyes XDA dev. által, amit rámocskolok 2-3 év múlva)
- fhd IPS
- USB OTG -> billentyűzet, egér egy HUB-on keresztül, ha asztal mellett vagyok és nem az ölemben van
- sok-sok-sok-sok-sok akksiidőGPS/GLONASS/GALILEO, SIM kártyás lehetőség nem érdekel, egy WiFi-je ha van és esetleg egy bluetooth-ja, az bőven jó már nekem.
Láttam egy jóféle verziót a minap, csak nem tudom, netbook volt-e vagy tényleges tablet: bele lehetett állítani a gyári billentyűzetébe és úgy "laptop" volt, egyébként pedig csak egy szimpla tablet anélkül. Ez azért nagyon tetszett.
Az igényeimet látva, 3D izomerő és hasonlók nem fontos. Akksi max-ra hajtok.
Köszönöm
Szerk.: és hogy miért kérdezem lehet, rossz helyen ? -> Valami MS Surface jellegű x86 alapú "tabletre" is vevő vagyok, tulképpen szerintem az én igényeimnek időtállóbb talán, ki tudja. Egy Ubuntuval, Debian-al elnyomkodom.
-
Tim82
félisten
válasz
cidalain #80412 üzenetére
Kb igen. Samu A sorozat nem tartozik csucskategoriaba, a frissitesek nem biztos hogy Android foverzio frissitest is jelentenek. De ha A sorozat akkor inkabb az SM-T590 (vagy 595 ez az LTE verzio)
Az elődmodell, az SM-T585 (Galaxy Tab A6 10" 2016 LTE modemes változata) két főverzió frissítést is megélt (Android 6.0-val jött ki, 8.1 van jelenleg rajta) és kb. 1-2 hónapja jött rá eddig utoljára biztonsági frissítés (így kapott 2019 júniusi biztonsági szintet). Ez egyáltalán nem rossz egy középkategóriás tablettől.
Annyi, hogy tapasztalatom szerint általában véve évi 2-3 frissítést kap, annál sűrűbben nem.
-
cidalain
veterán
válasz
Polllen #80411 üzenetére
Kb igen. Samu A sorozat nem tartozik csucskategoriaba, a frissitesek nem biztos hogy Android foverzio frissitest is jelentenek. De ha A sorozat akkor inkabb az SM-T590 (vagy 595 ez az LTE verzio)
S3 viszont csucskategoria, viszont nem ez a legujabb, mar 2 ujabb is van nala (S4, S6, de tulajdonkeppen az S5E is ujabb nala, igy a termektamogatas biztosan nem lesz olyan hosszu, mint a vadiuj S6 eseten)(Nekem ma jott meg egy Samu Tab Active 2, ami mar kozel 2 eve jelent meg, es erre van Android 9, es jelen allas szerint juniusi a biztonsagi szintje. Ez sem csucskategoria egyebkent, cserebe munkagep, aminek nem nagyon van alternativaja, igy gondolom ez azert fontos a Samunak)
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 10"-s tabletet szeretnék vásárolni, az egyik kiszemelt 100k körül egy ipad 6, ennek a kihívóját keresem. Böngészésre kellene elsősorban, steam play + emulátorok (ez utóbbi miatt nem veszek instant ipad-t, még rágódom, hogy kell-e), néha netbank.
Fontos lenne, hogy biztonsági frissítéseket sokáig kapjon és ne kelljen a híreket követni, hogy akkor most lesz támogatás rá vagy sem.
Mit tudnátok ajánlani?
Jól látom, hogy kb. a Samsung Galaxy A tab/S3 jöhet szóba csak szóba?
-
dugynok
senior tag
válasz
Danecay #80408 üzenetére
Augusztus 22.-én fizettem, de akkor nekem 17 napot írtak feladàsra, de 28.-àn feladtàk és most 10.-én megjött
Töltőt természetesen adnak hozzà. Kibontàsi videót csinàlj mindenképp. Sokat nem hasznàltam, de teljesen renben van. Tokot hozzà aliexrpressről rendeltem 2ezerért, az is 2 hét alatt itt volt. Majd írj, hogy neked mennyire vàlt be
-
Danecay
addikt
válasz
dugynok #80399 üzenetére
Én is megrendeltem @jdeutsch fórumtárs linkjei alapján, még egyszer köszönet érte! Annyi, hogy én minden bizonnyal nem biztosítással rendeltem, igaz nem is láttam ilyen lehetőséget vagy csak az én figyelmemet kerülte el. Valamint a Shipping kiválasztása volt még odafigyelős mert a főoldalon hiába állítottam be az EU Priority Line lehetőséget a checkout-ban újra ki kellett választani mert visszaváltott sima Priority Direct Mail-re. Még jó, hogy észrevettem!
Egyébként mennyi idő alatt ért ide, adnak hozzá valami töltőt vagy csak magában a tab van a csomagban? Eddig mennyire vagy vele megelégedve? -
jdeutsch
tag
válasz
salytmasztor #80404 üzenetére
Szóra sem érdemes.
Én változatlanul maximálisan elégedett vagyok a Teclast M30-al, és vallom hogy ár/érték arányt tekintve verhetetlen!
De ha már túl vagy a vásárláson, akkor idejét múlta az ajánlása.
Üdv: DJ -
jdeutsch
tag
válasz
Danecay #80400 üzenetére
Szép reggelt!
Ugyan nem engem kérdeztél, de:https://www.banggood.com/Original-Box-CHUWI-Hi9-Pro-32GB-MT6797-Helio-X20-Deca-Core-8_1-Inch-Android-8_0-Dual-4G-Tablet-p-1324740.html?rmmds=buy&cur_warehouse=HK
https://couponsfromchina.com/2019/07/27/chuwi-hi9-pro-cwi548-3-32gb-tablet-x23-coupon-price-gearbest/
Üdv: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged