Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80142 üzenetére
Talán nem is a hajlítás mértéke számít. A másiknál, ha kilágyul az anyag, akkor a döntéstől fejnehéz kütyü alja elcsúszik, nem áll meg abban a pozícióban, amiben szeretnéd. A pöckösnél stabil marad, viszont csak minimálisan tudod változtatni a döntés szögét.
Annyiért kettőt vennék, oszt örök élet+1nap. -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #80139 üzenetére
Én a pöckösre szavazok. Évek óta az összes telómat, tabomat ilyen origamis tokokban használom. A másik fajtának egy idő után kilágyul az anyaga és az istennek sem marad olyan pozícióban, amilyenben szeretnéd. A pöckös hátránya pedig az, hogy 180 fokot hajlik a fedlap, ami egy idő után anyagfáradáshoz vezet. De, a Teclast pöcköse egy éve bírja, úgyhogy sztem bevállalható.
-
cidalain
veterán
válasz
Atos23 #79716 üzenetére
64 eves anyukam siman elvan 7"-os tablettal.
Ha az ujsagot, konyvet el tudja olvasni, akkor a tabletet is. Attol hogy nagyobb meg nem lesz konnyebben olvashato a szoveg. Ellenben 2x olyan nehez, nehez tartani, stb. Nem feltétlenül hulyeseg 8-asat venni idosebbeknek sem. De persze embere valogatja, te tudsz legjobban donteni. -
Somatom
veterán
válasz
Atos23 #79551 üzenetére
Nagynénémmel van személyes tapasztalatom, aki 80 éves. Én is azt gondoltam, hogy a tablet a tuti. Aztán a kezébe adtam az enyémet és kiderült, hogy az érintésvezérlés nem megy neki (rossz a keze, nem mennek a fínom mozdulatok, bökések). Úgyhogy PC -s Android lett belőle, egérrel, billentyűzettel. Ezt csak gondolatébresztőnek írtam arra, hogy olyasmin is el tud hasalni a terv, amire nem is gondolna az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest