-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #81598 üzenetére
Bizony, és nem minden LTE képes tabletben van benne. És ráadásul ezt a képességet nem is reklámozzák a technikai leírásban. Hiába tudnànk esetleg 40-70-90 ezerért is LTE tabot ajánlani, de sajnos nekem lövésem sincs melyikkel lehet konkrétan hanghívást is indítani.
Mondjuk a Huawei Mediapad T5 LTE verzió nem egy olyan drága cucc mint a Samu Tab S6, csak 65-70ezer az ára, de utána kellene kérdezni a topicjában, hogy akinek LTE verziója van, hogy nézze már meg a hanghívást tudja e a készülék.
-
zebede
őstag
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok!
Keresek "telefonálásra alkalmas' Tabletet - 10",ram 2/3/4 GB,tárhely bővíthető,garancia - értelem szerűen magyar forrásból,új/használt
Segítségeteket köszöntem.
A 'barátom ' nem sokat segített -
cidalain
veterán
válasz
realist #81591 üzenetére
Ütés, cseppállóság nem elérhető ezen az árszinten, igazából a duplájánál sem. Ütésállóság még megoldható vastag szilikon tokkal, es üvegfóliával, de ezeket a kiegészítőket kínából érdemes beszerezni, ott sokkal olcsóbb.
Itthon Lenovo M8 ami megfelelhet, Samsung SM-T290. Előbbit 45k alatt utóbbit 50k alatt érdemes megvenni, többet nem szabad értük fizetni. Alap 4 magos soc, hd kijelző, 2 GB ram.
Kintről Chuwi Hi9 Pro 120 dollár körül. Erős soc, jo felbontású 8.4" kijelző, 3/32GB memória.
Vastag szilikon tokot előtte kell nézni, hogy melyikre kapható -
realist
őstag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8" (esetleg kicsit nagyobb)
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új (használt, csak ha találok még élő garanciával)
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
mindegy
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
hamarosan 5 éves gyereknek utazás során mesét nézni, vagy csak fájlban meglévő mesét olvasniidővel majd egyszerűbb "fejlesztő" játékok
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
max 50eAmik fontosak lennének:
- legyen ütés (és lehetőleg valamennyire vízálló), ha van valami tok ami az előbbit megoldja az még ok
- ne legyen dög lassú (2 gb ram azért mostanság már jó lenne)
- fontos valamilyen felügyeleti eszköz (milyen alkalmazásokat használhat, telepíthet, azok miket érhetnek el stb.) . Az Amazon Kids ([link]) ebben elég erősnek tűnik, de nem találok itt erről semmit. Esetleg tudtok külön alkalmazást ajánlani?kösz!
-
cidalain
veterán
válasz
w.miki #81589 üzenetére
Arra gondoltam, igen. Ebből mindegyik támogatja az M-Pen tollat, de valamelyiknél adják hozzá, valamelyik verziónál nem. Külön megvehető, de drágább mint csomagban.
Itt benne van a toll is az árban 102-ért: [link] (lehet hogy van valahol olcsóbban is tollal, nem nézegettem nagyon körbe)A ceruza, az csak ehhez a Huawei Mediapadhoz jó, meg az M5 Pro-hoz (ami nem kapható itthon), a T5 nem kezeli
-
w.miki
veterán
válasz
cidalain #81588 üzenetére
Erre gondolsz, ebben jobb a kamera?
Huawei MediaPad M5 Lite 10 LTE 4G 32GB - 90000Ft
Ceruzás verzióra hogy keressek rá? vagy azt külön kell venni? De akkor az más Mediapad-hoz is jó?
100e fölé már nem nagyon szeretnénk menni. -
cidalain
veterán
válasz
w.miki #81587 üzenetére
Abba szerintem elég béna a kamera.
M5 lightban pl ceruzás verzió is van (aláíráshoz pl), van 4G verziója is. Mondjuk ez így már 100 fölött van. Esetleg Samu tab S5e, de az inkább 150. Munkás tablet egyébként hamar behozza az árát szerintem, nem feltétlenül érdemes 10-20-30 ezresen spórolni, aztán meg szívni a kompromisszumok miatt.
Érdemes lenne egy nagyobb boltban mindkettőt meglesni kamera fronton. Ha már ott vagytok akkor T5-öt is megleshetitek, lehet hogy elég amit tud, és akkor olcsón megússzátok -
w.miki
veterán
válasz
w.miki #81585 üzenetére
mod: de. SIM kártyás kell 4G-vel
Huawei MediaPad T5 10 Wi-Fi + LTE 4/64GB tablet, Black - 70000 Ft, esetleg más? -
Somatom
veterán
Nekem van és telepítettem az HBO EU addon -t és hozzá az inputstream helper -t. A helyzet az, hogy tudok HD felbontást választani, de valamiért minden felbontáson akad, pufferelget a stream és nem tudom az okát. Az HBO és a Kodi topik szerint is ennek így működnie kéne, mert másoknál működik. Vmi beállítási nyavajája lehet. Netflixem nincs, azzal nem tudom kipróbálni.
-
w.miki
veterán
Üzleti, biztosítási munkára keresünk tabletet.
Ha lehet újat. A lényeg, hogy vigye az alianz-os programot (Android), lehessen rajta újjal aláírni (jó érintőképernyő), és jó képeket csináljon. (Igazolvány fotózás.)
Mit ajánlanátok?
Mi ezt néztük ki:
HUAWEI MediaPad M5 Lite Wifi 10,1" 64 GB szürke tablet - 95000 Ft
Van jobb ajánlat? 4G-s jobb lenne, de nem feltétel. -
Dr.NX
Topikgazda
-
Optika01
tag
Sziasztok!
Eddig egy Sony Z2 tabot használtam, amit szeretnék frissebbre cserélni. Minimum 10-est keresek, főként böngészés, videózás, streaming szolgáltatásokra (HBO GO, Netflix, Digi Online, stb), alapból elég a WIFI, de nyilván ha van SIM az nem baj. :-)
Szeretnék egy jól használható, de költséghatékony megoldást. Szóba jöhet itthonról és külföldről is, illetve akár használt is. Azt nem bánnám, ha "mókolni" nem kellAmiket most néztem, a következők
- Mediapad T5 4/64 LTE :69900,- (Edigital akció - remélem nem elírás a 4GB RAM)
- Teclast T30
- Teclast M16Ezek közül melyik az ami a fenti célokat zökkenő mentesen kiszolgálja? Esetleg van jobb választás?
Persze a csúcs a Samsung S6 vagy S5e, de gondolom a fenti felhasználásra teljesen felesleges egy ilyen tablet, még ha több évre is tervezem.
Köszönöm.
üdv: -
cidalain
veterán
válasz
atos30 #81569 üzenetére
Mondjuk a Samu S5e szerintem elég jó középút, megfizethető, de elég erős. Mondjuk nem írta melyik iPad
IPad 7 2019 ami kb 130k, vagy iPad Pro 11 kb 530k.
Szóval ha olyan androidosat akar ami felveszi a versenyt egy bizonyos iPaddal, akkor annak az árkategóriájában vegyen Androidos gépet. Olyan nincs hogy fele annyi, és kétszer olyan jó.(#81567) SV21
Vedd meg akkor az Emagosat, ha belefér a keret kimaxolása. Új, 2 év garival, biztos nem karcos, stb. Használtan nem lesz sokkal olcsóbb, mert mint mondtam a többség ezt 50 körül vette. A gari is kérdéses úgy, már régebb óta piacon van, már kifutó, így lehet akár másfél éves is egy használt.
Nagyon !elléfogni nem tudsz ezzel, mert ennyi pénzért csak rosszabbat kapsz, így ez az egyik legjobb választás neked (Huawei lenne a másik ugye) -
atos30
aktív tag
válasz
farkas63 #81568 üzenetére
Ügye most csak Trollkodsz? Olyan nincs hogy árban maradjunk a földön , de kb mindent elbírjon.
Ha van bőven pénz, akkor Samsung S6 vagy Huawei Mediapad pro kínából. Ami meg nem bír el mindent és nem akad azok meg kb a 50-140 ezres ársávban vannak. Ez alatt meg előfordulhat akadás. -
farkas63
aktív tag
Üdv.
Érdeklődni szeretnék, hogy melyik Androidos tablet a leggyorsabb ami nem akad, szaggatt és kb. mindent elbír. Kb. melyik veszi fel a versenyt egy iPad-el? Árban maradjunk a földön és ne Apple gondolkodásban.
-
SV21
tag
válasz
cidalain #81566 üzenetére
Köszi!
Pont az általad említett két utóbbit nézegettem én is, méretre sztem még belefér, de ettől tényleg nem kellene nagyobb.Múltkor láttam használtan Vaterán Huawei-t 30 körül, de már nincs fent...
Illetve ha jól láttam, az eMAGon van most Lenovo Tab 4 két év garanciával, 39990 Ft.
Akkor ezek közül egyikkel sem lehet melléfogni? -
cidalain
veterán
új esetén halott ügy:
7"-ban nincs 4G csak 3G. emellett csak 1 GB ramos. felejtős. A legolcsóbb értelmes amit láttam a Lenovo M8 LTE verziója, ami 8", de csak a Médiában látom hirtelen, 49999-ért [link]használtban is max 8" lehet:
Lenovo tab4 8 LTE
Huawei Mediapad T3 8 LTE
ezek újonnan 50 körül voltak, így használtan bele kell hogy férjen a 40-es keretedbe. -
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Olcsó, de megbízható, LTE-képes tabletet keresnék sürgősen, lehetőleg minél kisebb méretben. (Jelenleg 7" tabletet használtam, de úgy néz ki, elhalálozott... ettől nem szeretnék lényegesen nagyobbat.)
Kizárólag böngészés, email, 4-5 egyszerű alkalmazás használatára.
Akár használt is szóba jöhet, ha tényleg megbízható. Itthonról mindenképpen.
Keret nagyon max. 40000 Ft.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Somatom
veterán
válasz
BennyRay #81561 üzenetére
Nálam nem akad semmi. A saját programcsomagomat használom minden droidomon. Felraktam rá, müxik. A billentyűzet magyarításával kellett játszani egy kicsit. Persze, ennél a tabnál sem minden fenékig tejföl.
Már régóta áll használatlanul az Apple billem. Ha érdekel, megegyezhetünk. -
cidalain
veterán
válasz
BennyRay #81562 üzenetére
Előnye, hogy ismeri a B20 LTE frekvenciát, így lehet mobilnetezni is normálisan vele. Banggoodon olcsóbb kuponnal, mint wish-en, bár most épp nincs raktáron.
Banggodon van olyan postazasi mód, higy garantáltan nem kell fizetni áfát. Ehhez ingyen jár az áfabiztosítás is, így ha netán kellene fizetni, akkor a számla ellenében ezt visszatérítik. -
BennyRay
tag
válasz
Somatom #81559 üzenetére
Ok, csak az a fasza apple bill 60 ropi, amibe az m16 összesen kerül bill-el együtt
Meg ahhoz racionálisabb lenne egy tökéletesen kompatibilis tab-ot venni és így megdupláznám az egészre fordított összeget, ami ellen berzenkedik a józan eszem...
Akkor azt hadd kérdezzem meg, az m16 használható anélkül mindennapi feladatokra, hogy idegesítően akadozna? Meg kellett vele töcskölni, míg használható lett, vagy dobozból elfogadhatóan működött?
-
fjanni
tag
válasz
BennyRay #81551 üzenetére
Én ezt vettem: [link]
2 hét alatt megjött, nem volt rá vám, most 69 k az ára billentyűzettel és ceruzával akció és kupon nélkül.
A billentyűzet nem BT, nem kell tölteni, vékony, kultúrált, jól használható, vettem rá 0,5 k-ért egy magyar bill. matricát, teljesen jó (csak a hosszú i hiányzik róla).
A ceruza is jó, bizonyos programokban nyomásérzékeny (eltérő vastagságú vonalakat lehet vele húzni).
Szerintem aki ebben a kategóriában keres használható tabletet, internetre, filmre, office fájlok alapszintű kezelésére, emailezésre annak ez best buy.
Ja és van magyar szervize, garanciát lehet ott intézni. -
BennyRay
tag
Még egy utolsót hadd kérdezzek, mielőtt elgondolkodom, hogy fölöslegesen sokat költök tabletre
Teclast m16 és T30 között a nyilvánvaló spec különbségeken (Android 8 v 9, 11,6" v 10,1", más proci) kívüli, valódi, használat közben mennyiben érezhető különbség? Miben nyilvánul meg a 60 USD különbség?
-
BennyRay
tag
Uraim, köszönöm a tanácsokat! Reménykedtem, hogy sok ilyen van, akkor átértékelem az igényeimet, vagy a keretet (annyira tökéletes az apple smart keyboard, de annyira nem akarnék ismét almás hülyeségekhez idomulni...)
-
Hzi
aktív tag
[link] Pl. az egyik.
-
cidalain
veterán
válasz
BennyRay #81551 üzenetére
Gyári billentyűzet nem alapértelmezett, nem nagyon van ilyen.
Teclast T30-nak van olyan verziója hogy adnak hozzá gyári billt.GSM modem? Hanghívást szeretnél? Vagy mobilnetet? Mert ahhoz 4G modem kell, viszont a B20 LTE sávot nem tudja a Tecast, így csak korlátozottan használható itthon.
Szóval eléggé nehéz ügy olyat ajánlani, ami mindenben megfelelne neked.
Mondjuk 100-ból, vagy ugye a vámolás is ha beleférna akkor a kereted tulajdonképpen 130 ezres, így itthon is van választék, kivéve a gyári bill opciót nem lehetne kipipálni...
-
BennyRay
tag
Üdv Urak,
segítséget szeretnék kérni, mert teljesen elvesztem a kínai tabletek tengerében
Szeretnék vásárolni egy tabletet:
- 100 kHUF keretből (ha megvámolják, így jártam, azt ezen felül belefér)
- 10" méretben
- gyári, kulturált billentyűzetes tokkal
- GSM modemmelFelhasználás némi levelezés, xls, ppt nézegetés (nem szerkesztés, nem vagyok mazochista
) és unalmas időt kitöltő netezés, filmezés. Tehát nem a játékos teljesítmény érdekel, hanem, hogy összességében vállalható legyen a képe, megjelenése és kiegyensúlyozott legyen a fentiekre.
Tudnátok néhány, a fentieknek megfelelőt ajánlani? Mik az ajánlott márkák? Teclast, Chuwi, Xiaomi?
Előre is nagyon köszönöm!
-
Dißnäëß
nagyúr
Papíron elég fasza, de a valóságban én elég csoffadtnak éreztem, azaz nem túl folyékonynak a scrollozgatást, ablakok nyitogatását-becsukását, ilyesmiket. Olyan nem reszponzív, de megcsinál mindent, amire kéred.
Kicsit tank. Lassan gyorsul, nehezen áll meg, nehezen változtat irányt, de elpusztíthatatlan és ha beindult, jól megy. Masszív, nehéz is, nekem asszem privátban nem is kellene 10-es tablet.
Launcher azonnali csere + alig várom, hogy XDA Dev kidobjon rá valami értelmes fw-t és azonnal flash-elem fel.
Igaz hugomé ..
de akkoris. Amúgy ő szereti nagyon.
-
tomic
addikt
Ez a többiek àlltal vàsàrolt Teclast M30 milyen erőt képvisel? A koràbban említett Applet hozza szerintetek vagy csak àr értékben jobb?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #81542 üzenetére
Mondjuk az olvasottak alapján van esélye annak, hogy így lesz és nem lesz Google a Huawei készülékeken. A legutóbbi hivatalos nyilatkozat az, hogy elsődleges választásuk továbbra is a Google (Play Store és annak ökoszisztémája), de anélkül is el tudnak lenni, ha muszáj.
Egyébként meg Android != Google. -
Figyelem! Facebookon megtudtam hogy a Huawei már nem gyárt androidos készülékeket!
-
Hzi
aktív tag
válasz
sharkypeti #81535 üzenetére
50k-ért Huawei M3-at is hirdetnek, én is vacilláltam rajta, az tuti jobban megéri.
-
zebede
őstag
válasz
sharkypeti #81535 üzenetére
Akkor már inkább az ugyanott hirdetett Huawei MediaPad M3 Lite, vagy a Samu S2.
Szerintem. -
sharkypeti
aktív tag
8" tabletet vennék normál, átlagos felhasználásra. Fontos a szép kijelző, jó akksi, megbízhatóság. A keret max 45 ezer ft, szóba jöhetne használt is, ha jó vétel. Láttam itt a Hardveraprón Samsung Galaxy Tab S 8.4 -et, de nem tudom bevállalható-e egy 2014-es kiadású tablet ennyiért. Még vagy 2 évig szeretnénk mi is használni.
-
stagabi
csendes tag
-
cidalain
veterán
válasz
stagabi #81530 üzenetére
A magyar szolgáltatók nem csak a B20 LTE frkvenciát használják 4G sugárzásra. Amikor elkezdték kiépíteni, a meglévő helyeken elsősorban városokban még más frekvencián kezdték a sugárzást, jellemzően magasabb frekvencián, aminek a hatótávja kisebb. Aztán 800 MHz-en kezdték az országos lefedettséget, így ritkábban kellett tornyot telepíteni.
Szóval a Telecom nyomat 4G-t nagyobb településeken B3 (1800 MHz) frekvencián is, azt meg pont tudja a tabod, és nálad el is érhető a településeden = öröm, boldogság
(Voda sugároz B20-on kívül B7-en, Telenor meg B3, B7, B8-on is) -
stagabi
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Csak egy kis infó, megérkezett a P10hd tabletem USB-C csatival és a céges Telekomos kártyával erős 4G van rajta! VIDÉKEN!!!???
Valaki, valami okosat? -
cidalain
veterán
válasz
zebede #81528 üzenetére
T8 kifogyott a Bangoodon, Gearbesten nagyon rossz ára van, felejtős most. Nem azt írják Banggoodon, hogy kifutott, így lehet hogy lesz még.
(#81523) PeterUr
Androidban van egy megfizethető nem full ipari verzió: Samsung Galaxy Tab Active 2, mindez 140 körül megvehető. 8", de csak Hd, van S-Pen stylus, nekem tetszik, használok egy ilyet melóban. (Nemrég óta csak, így szikrázó napsütésben még nem volt módom használni, de majd nyáron fogom nyilván)
Full ipari ütés, víz, mindenálló cuccok 3-400k körül vannak egyszerűen nem éri meg (mondjuk felhasználás kérdése). Esetleg fuss egy kört az Axtek Line-nál, van többféle méretű tab megoldásuk amiket forgalmaznak, és van win 10 is, meg droid is. Itt annó én kaptam eléggé emészthető árakat is. (Forgalmaznak Getac-ot is de az k drága, de van olcsóbb megoldásuk is, nyilván kompromisszumokkal a Getac-hoz képest) -
zebede
őstag
válasz
balazsovics #81527 üzenetére
M30 48,5k most mindenestül, Spanyolországból.
-
balazsovics
tag
Szóval vagy a T8, ha van rá kupon, vagy az M30...
-
balazsovics
tag
válasz
balazsovics #81525 üzenetére
De mint kiderült a 10" se baj...
Úgyhogy jó ez az M30, ilyen áron? -
balazsovics
tag
Basszus, igazatok van. Eredetileg a T8-at néztük.
-
zebede
őstag
válasz
balazsovics #81521 üzenetére
Az M89 már csak Kínából rendelhető az M30 meg tíz colos.
-
PeterUr
csendes tag
Nekem elég érdekes megoldású tablett kéne. Mert lehetőleg legyen ütésálló és víz álló, aránylag nagy kijelzővel. Lehetőleg SIM kártya és Wlan többféle szabvány. A többi abszolút nem fontos inkább tesztelés helyszínen meg jegyzetelés a baj hogy wines lenne jó a műszerek szoftverei miatt. Na ilyet ésszerű árban nem találok legalábbis nem sikerül találni.
A másik érdemes még használtba lenovo pad tb3-710f est keresni gyereknek ami most van samsung arra már olyan régi android fut hogy a gyerekek által használt appok jelentős része nem működik. A lenovo-ból van egy és jobb volna ha nem kellene több fajtával kínlódni
-
cidalain
veterán
válasz
balazsovics #81519 üzenetére
Melyiket nézted eredetileg? Nézek rá kupont, azok jobb árat adnak, mint az akció ;)
-
balazsovics
tag
válasz
balazsovics #81520 üzenetére
Illetve kicsit drágábban még ő, akit javasoltatok is. Ahogy nézem megérheti a +10e-t, annyival jobb.
https://www.banggood.com/Teclast-M30-X27-10-Core-4G-RAM-128G-ROM-10_1-2_5K-Screen-Android-8_0-OS-4G-Phablet-Tablet-PC-p-1542562.html?rmmds=search&cur_warehouse=ES -
balazsovics
tag
Ez pl?
https://www.banggood.com/Teclast-M89-PRO-MT6797X-Helio-X27-3GB-RAM-32GB-7_9-Inch-Android-7_1-OS-Tablet-p-1484082.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN -
balazsovics
tag
Sziasztok!
Természetesen addigra sikerült meggyőzni tesóm a banggoodról, hogy pont letelt az akció...
nézegetem a Teclastokat ott, de nem igazán tudom melyik lenne a nyerő. Még mindig 8" és lehetőleg a korábbi áron kellene
-
tomic
addikt
-
cidalain
veterán
válasz
LeventeV #81512 üzenetére
itthonról nem igazán van jó 8"-os tablet.
Elvétve előbukkan még itt ott Lenovo tab4 8 Plus, de használtan jó opció, bár ez akciósan megvolt 50-ből, így használtan nyilván valahol 40 alatt lenne ideális vétel10" esetén Huawei Mediapad T5 ami 60 körül kapható akcióval, esetleg Samsung SM-T590, bár ez inkább a határod felső része, vagy egy kicsit felette akciósan, viszont használtan jó opció. Használtan még Huawei Mediapad M5 Lite 10, ami lényegében egy kicsit kicicomázott T5 ugyanazokkal az alaphardverekkel, csak kicsit jobb szenzorkörítés, kicsit erősebb akku, és opcionálisan M-Pen érintőceruza is járhat hozzá.
-
cidalain
veterán
Igen, erre a Huaweire gondoltam.
Xiaominak csak a Mi Pad 4 (8"), vagy a Mi Pad 4 Plus (10"} jön szóba. Kb 1 éves jószágok már, igaz, jó a hardver. A gyári szoftver cseréje ajánlott egyből, így kis kézimunka kell hozzá (xiaomi.eu rom javasolt legaább, ugyanakkor más alternativok is vannak. Xiaomi.eu rom már nem frissül - talán 2019 augusztusi az utolsó. És úgy hírlik a Xiaomi több tabletet nem fog piacra dobni) -
tomic
addikt
válasz
cidalain #81511 üzenetére
Köszi a segítséget.
Az Applet csak azért hoztam fel mert azt próbáltam az egyik ismerősömnél. A kijelzője tetszett,a gyorsasága nagyon rendben volt. Nem akadt nem gondolkodott órákig. Viszont Apple, ami hozzám,hozzánk tuti nem jön.Valami ilyesmit keresek Androidosban.
Samsung picit drága,de ha azt mondod csak ez a kategória tudja ezt akkor lehet spórolni.Amúgy ezt a Huawei-t mondod? [link]
Xiaomi nem csinál valami hasonló tabot? Ők mindig erős hardvert kínálnak elérhető áron?
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
Feleségem születésnapjára szeretnék venni egy Androidos tabletet.
Főleg internetezésre, youtubeozásra, facebookra lenne használva.
8-10 inches kijelző és 3-4 GB ram a cél, minél frissebb operációs rendszerrel.
Használt készülék is szóba jöhet.
Az összeg amit rászánnék az 50-70 ezer Ft.Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm. -
cidalain
veterán
Samsung S5E
Kicsit ugyan drágább (az ipad 32 GB-os verzióhoz képest), cserébe papíron erősebb, több ram, nagyobb háttértár. Kicsit kisebb akku. Ezek mondjuk annyira nem összehasonlíthatóak a különböző oprendszer miatt, mindegyik mást követel meg a normális működéshez.
A kamera, és a kijelző azonban egyértelműen jobb, mint az iPad ezen verziójában. És a Samu microSD-vel bővíthető is.
Ez az iPad egy belépő szint Apple vonalon, a Samu viszont nem az Android vonalon. Véleményem szerint megéri azt a 20-30k többletet a Samu.
Bár talán még a Huawei Mediapad M5 10 Lite is partiban van ezzel az iPad-dal, az meg olcsóbb kicsit. -
tomic
addikt
Tudnátok segíteni abban, hogy szerintetek melyik az az Androidos tablet ami kb egál szinten van egy Apple 7.generációs 10,2"tablettel?
Sebességben,tudásban felbontásban,szolgáltatásban,árban érdekelne. -
zebede
őstag
Teclast M30, 10,1", 4/128GB, Helio X27, LTE B20, 7.500mAh akksi, GPS.
Spanyol raktárból, postával biztosítással: 50.500Ft.
Kínából, BGM30cd kuponnal, postával, biztosítással 45.500Ft. -
cidalain
veterán
válasz
balazsovics #81507 üzenetére
Nincsmit. A T30 és a Xiaomi is összehasonlítható a Samuval árban és sokkal erősebbek annál. Így adott pénzért többet kapsz, ha azok közül valasztasz.
(Xiaominál ajánlott egyből a gyári rom lecserélése xiaomi.eu romra, ez a legelején egy fél óra buherálás, de van itt szaktopic, van leírás, van segítség.) -
cidalain
veterán
válasz
balazsovics #81505 üzenetére
Ahhoz a Galaxy 8-hoz ami itthon akciósan 50, és csak 2 GB ram van benne, csak 4 magos soc, csak HD felbontású kijelző?
Annál mindegyik sokkal jobb
Ez a Samu egy erős alap tablet, de rohadt drága, 35-40 körül mondanám ajánlott vételnek, de akkor is inkább a hazai 2 év gari miatt. -
balazsovics
tag
Még azt a kérdést engedjétek meg, hogy a galaxy tab 8-hoz képest a Teclast T8 és a Mi pad 4 milyen?
-
cidalain
veterán
válasz
balazsovics #81500 üzenetére
kuponnal csak 185 dollár [link]
Kupon: BG1eba75(#81501) togvau
Van a wireless display mód, vagy mi a csuda. Nekem a tabom látja a TV-met, és tudok rá kivetíteni. A régi tabommal biztos, hogy Miracast-tal használtam. Viszont azt nem tudom, lehet hogy a TV-m több technológiát is támogat, ezért megy ezzel a tabbal is. (este otthon utánanézhetek, mert most se a tab, se a tv nincs kéznél) -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
togvau #81501 üzenetére
6-os Android óta nincs Miracast, hogy Chromecastot használjanak a userek.
https://en.wikipedia.org/wiki/Miracast#Android
Hátha valaki tud javasolni appot a Play Store-ból, ami megoldja. -
togvau
senior tag
Megérkezett az új tabletem, Android 9-el, és az a problémám, hogy nincs semmi vezeték nélküli kijelzős opció benne. A régi 5.1-es droidosban volt, tudtam vele használni a miracastos cuccomat.
Ha letöltök appot, az megnyitja ugyan azt a rendszehez tartozó tartalomátküldés képernyőt mint a régi tableten, de semmilyen eszközt nem lát.
Mi kell ahoz, hogy egy Android miracast olni tudjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest