-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baltazár123 #80298 üzenetére
Igen, a huawei az ED-ben lenne véve. Viszont a samsung amit én írtam az nem 2 hanem 3GB-os. Legalább is az LTE nélküli az tuti. Az a helyzet ugyanis, hogy nekem a felhasználási terület miatt egyáltalán nem kell mobilnet a tabletbe amit venni szeretnék. Félre ne érts, nem azért mert smucig vagyok magamhoz, de biztos hogy nem kell bele. Ha valamit kell intézni neten és nem vagyok otthon, akkor arra nekem tökéletes a telefon. Legfőképp nekem otthoni használatra kell egyszerű kényelmi szempontból, hogy ne kelljen még csak a laptopot sem bekapcsolnom bizonyos esetekben ha gyorsan netezni stb akarok és nem akarom a mobil minimál képernyőjét nézegetni... Tehát csupán kényelmi okai vannak amiért venni szeretnék egyet, utazáshoz egyáltalán nem vinném magammal. Max még drónozáshoz használnám az élő kép nézéséhez ahova szintén jobb lenne mint egy telefon, viszont szintén nincs szükségem ott sem mobil netre. Tehát a net az egyáltalán nem szempont a számomra ennél az eszköznél.
Természetesen köszönöm a segítségedet. -
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8 és 10 között, a 10 egy kicsit nagy , kipróbáltam és nem igazán érem át két kézzel■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Lehetőleg új.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon, nincs kedvem vesződni a külföldi gariztatással, ha úgy alakul.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Filmnézés, internet, esetleg valami excel szerű táblázat kezelő használata (nem tudom, van-e ilyen), és ami fontos, football manager 2019 touch verziójával játszanék. (nem a mobil)■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
max 150-200ezerApple-tól sem zárkózom el, de soha nem használtam, ismeretlen nekem ott minden.
Nézegetem, de nem tudom, melyik milyen erős. Valami baromi erős kellene, minél olcsóbban nyilván. -
Baltazár123
őstag
válasz
sityupityu #80297 üzenetére
Nekem is pont ez volt a dilemmám, t510 samsung és huawei t5 között vacilálltam
A samsung tab a t510-nek jóval erősebb a soc-a (antutu 105e vs 77e) és nagyobb az akksija, ahogy te is írtad. Üzemideje jelentősen hosszabb. Pár tesztelő viszont a 2gb ramot szűknek találta, erre nem tudok mit mondani. Nekem elég lenne, de ez más kérdés.
Én végül LTE-s huawei T5-t vettem, ilyen móricka, kicsit egyéni szempontok miatt, mint hogy az LTE szerintem fontos(abb) hosszabb távon, mert így ez a tablet várhatóan ki fogja szolgálni a gyerekeket sokáig. Már többször is kellemetlen volt, hogy telefonról kell megosztanom a netet, de azon meg nincs net ugye, ha éppen beszélek rajta. Üzemidő is sokkal jobb egy tabletben, mert a telefont se szeretem folyamat tölteni kiránduláskor mondjuk vagy a waze miatt autózás közben. 4-5 év használatban gondolkodva, kell bele az LTE szerintem, ma már nem akkora luxus a mobilnet. Mondjuk egy tkom marathon feltöltőkártyással, ami olcsón fenntartható, ha ritkásan kell használni, ami nálunk tipikusan a tabletekre igaz.
A másik, ami nekem a huawei-ben jobban tetszett, hogy két oldali sztereó hangszórója van fekvő helyzetben, mert sokat nézünk filmet rajta, de ez elég egyéni szempont.
3gb ram is állítólag fontos, ezt tényleg csak elismételni tudom, mert szerintem 2gb is elég lenne nekem, nincs tapasztalatom még, hogy mit jelent +1gb.
Az üzletben az eladó annyit mondott, hogy ő tudja, mennyi utólagos probléma van az egyikkel és a másikkal és a huaweit ajánlja a samsunggal szemben, de hogy csak rá akart-e dumálni, nem tudom.
Ha lett volna akciós T515 LTE-s samsung, akkor meggondoltam volna, de akcióban LTE-s tablet 15-20e előnnyel a huawei-nek, no brainer, már ha eközött a kettő között kell döntenem. Így ugye samu t510 árában kapok egy T5 LTE-s huawei-t a mostani akcióban, gondolom az ED-re gondoltál, de euronics is akciózza. -
válasz
cidalain #80293 üzenetére
Most egy icipicit elbizonytalanodtam, mert képbe került a Samsung Galaxy Tab A is mint alternatíva valamivel drágábban. Szerinted? Volt csúcskategóriás huawei mobilom is, jelenleg samsungot használok. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én mind a kettővel elégedett voltam/vagyok, egyikhez sem kötődöm kimondottan. Melyik lenne a jobb? Engem egyedül az akku ami egy kicsit a samsung felé csal.
-
cidalain
veterán
Igen Wifi eseten a Lenovo az egyik legolcsobb ertelmes verzio.
4G eseten emelni kell a limitet, ha itthon veszed,a fenti lenovonak van LTE verzioja.Kintrol LTE eseten figyelni kell a B20 frekvenciara. Chuwi Hi9 Pro biztosan tudja ezt, es a 40-es limitbe is belefer (legutobb kuponnal 110 usd volt, plusz okosított posta)
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
4G kepes tabletet szeretnek vasarolni (elsosorban) itthonrol vagy kulfoldrol.
Mit ajanlanatok? 40 korul?
Nem LTE eseten Lenovo tab4 8 jo valasztas lehet? -
-
cidalain
veterán
válasz
sityupityu #80292 üzenetére
Meg, egyértelműen. Az ára is jónak szamiít most 60-ért.
Ha 10-es tab kellene általános feladatokra, akkor ez jó választás. -
-
cidalain
veterán
válasz
Crondore #80284 üzenetére
Jofele keresgelsz. Kinaiak is ajanlottak hatranyaikkal egyutt (lassu beszerzes, problemas garancia ugyintezes, nagyobb meghibasodasi arany). Lehet meg Xiaomi Mi Pad 4 Plus is (itt kapasbol le kell cserelni a gyari romot, ami azert igenyel buheralasi hajlamot)
M6-ra ne varj, aki anno vart az M4-re meg ma is varja, mert M3 utan M5 jott. Fene tudja mi lesz az utod, mikor jon, es milyen lesz, mennyibe fog kerulni. -
cidalain
veterán
válasz
sityupityu #80289 üzenetére
Nem hasznalok, de tudomasom szerint nem lehet frissiteni.
Raadasul az eddigi T szeriakra nem volt foverzio upgrade, csak a csucsabb M szeriara. -
Sziasztok!
Használ valaki Huawei MediaPad T5 10 32GB tabletet? Ha igen akkor az megtudná mondani, hogy lehet-e frissíteni android 9-re? Gyárilag 8 van rajta.
Köszi. -
aclandiae
senior tag
Leszedtem mindent.
Beleteszem egy erős zacskóba, kidobom és utána leadom egy erre kijelölt helyen.
Azt viszont nem értem, hogy lehet ilyen terméket egyáltalán forgalmazni?A gyártó nem veszi észre, hogy egy kalap sz@r? Ha ~25e az ára, abból ~8e az ÁFA, mégis miből készülhet, ha ezen még - elvileg - a kiskereskedőnek haszna is van?
-
aclandiae
senior tag
válasz
moody90 #78276 üzenetére
Sziasztok!
#moody90 fórumtárshoz csatlakozom; egy kollégám behozott ma egy ilyen tabletet.
Sok lassú, régi számítógéppel találkoztam már, így a tűrőképességem sokat javult. Viszont most nagyon ott tartok, hogy az ablakon kivágom, de a legfelső emeletről.Próbáltam visszaállítani a gyári alapértelmezést, frissíteni, különféle optimalizálókkal segíteni rajta, kikapcsolni amit csak lehetett. Semmi nem segít. Egy g-mail lecsupaszított klienst 2 perc (lemértem) mire megnyit.
Van rajta NOD32, FB - hozzá Messenger, és a Google-tól amit hasznosnak találtam.
Mielőtt megmászok néhány emeletet, tudok még valamit tenni?
-
Crondore
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A kiöregedő Sony Xperia Tablet Z LTE SGP321 -et szeretném lecserélni, mert a teljesítménye már nem az igazi. Milyen alternatívák jöhetnek szerintetek szóba a Samsung kivételével - mert túlárazottnak tartom a tablet -jeiket.
Huawei -eket nézegettem T5 M5 sorozat vagy esetleg érdemes várni az M6-ra?
Másodvonalas kínai tabokat is nézegettem a Teclast(M30, T20 elég érdekesnek látszik ár/éerték tekintetében) és a Chuwi -t -ezektől sem idegenkedem, más opció esetleg amit jószívvel ajánlanátok?Nem sajnálom rá a pénzt de a józan ész határain belül szeretném minnél olcsóbban megúszni.
A minimum elvárásaim, hogy a tab z -nél azért jelentősebb teljesítménnyel rendelkezen, minimum 1080-as felbontás, de ahogy látom ezt a fentebb említett tabok mind hozzák.
LTE nem fontos netet majd osztom max a telóról ha kell. Játék nem annyira lényeg - Heartstone fusson jól
- inkább a tartalom fogyasztás(Kodit elbírja és az HBO GO-t és persze a videó megosztók használata) és ebook funkció.
A válaszaitokat előre is ködszönöm.
cRo
-
cidalain
veterán
válasz
#24334592 #80278 üzenetére
Hogy ontopic is legyek: nincs egybeépítve a touch az LCD-vel a T10-nél.
Aliexpress véletlenszerű link: [link]Veheted egybe 58 USD
Veheted egybe előlappal: 65 USD
Csak touch panel: 24 USDNyilván a legkevesebb művészet a komplett cserében van, anyagáron is 20 alatt van. tablet kettészed, kijelzős előlap lepattint, új felpattint, kész. max 10 perc. (= 18000 Forintos óradíj a rosszarcú szakinál)
Az érintőpanel 7000 magában. Ezt macerásabb cserélni, mert szét kell hámozni az előlapot az érintőt és az LCD-t, majd újra össze. -
cidalain
veterán
válasz
#24334592 #80278 üzenetére
valamit-valamiért.
olcsó. ha veszel egy másikat, akkor is még olcsóbb mintha eleve vettél volna egy samut.
ilyesmit nem éri meg hivatalos/félhivatalos szervizzel javíttatni, le fognak húzni. magad megveszed az alkatrészt, részt veszel egy youtube 5 perces gyorstalpaló képzésben az adott tablettel kapcsolatban, és megcsinálod. vagy ügyes kezű kocka haver megcsinálja 2-3 sörért.
ez egy ilyen biznisz. Samu tablet javítással nem lehet összehasonlítani. alma-körte. más eszköz, más kialakítás, más az alkatrészellátás. -
Pityu.
nagyúr
Tudom nem egy nagy durranás tablet Cavion 7.1 Base Quad tablet de gyárilag egy fos a rendszer tele van csomó hülye reklámmal meg nagyon lassú bár tudom csak 512mega ram van benne,de érdemes rá másik valami custom romot vagy ilyesmit rakni?Vagy egyáltalán lehet rá?
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #80273 üzenetére
Onda V10 képernyőjén látok egy pixelhibát. Az egyik pixel folyamatosan kék-en világít.
Nem tudom írjak-e emiatt a BG-nek.
Az alkalmazások sem mindegyike működik megfelelően, igaz én ilyen Vanced, MAGISK, meg TitaniumBackup féle programokat is használok, amik elég finnyásak.
Szóval másodjára én is inkább itthon vennék TAB-ot, 14 nap elállással.
Igaz ez nem 50e Ft volt, hanem csak 25e. -
törölt tag
teclast t10
kicsit csalódott vagyok, hogy 1.5 év használat után meghalt a touch a kijelzőben ami csak együtt cserélhető és senki nem vállalja egy fura arcot leszámítva a pesti Rigó utcában (azt darabokban akarta visszaadni, úgy kellett rászólni hogy az akkut is vissza kéne forrasztani) , az mond egy 38ezres árajánlatot anyagosan.
Gondoltam ha már itt annyira ajánlott a teclast, a leendő vásárlóknak nem árt ezt a rizikót belevenni.
Samu tablet javítása feleannyi.
-
cidalain
veterán
válasz
cooi11 #80275 üzenetére
Barmelyiket az ajanlobol amiben minimimum 2 GB ram van. Ezek 40 ezer ft kornyeken kezdodnek 8" meretben, de 50-ert mar van 10-es meret is. De ezek csak HD felbontasuak.
60 korul meg 3 GB ram és 10" fullHD a Huawei Mediapad T5.
Ennel dragabban erre a celra felesleges venni tabletet szerintem. Persze ha a penz nem szamit, akkor feljebb is lehet jo gepet ajanlani.Kinabol mar 40 alatt is vannak ajánlható gepek, ha szoba johet, akkor mondunk par olyat is.
(#80272) Theory66
2 GB ram kell, alabb mar ne add, nincs ertelme. Igy 40-ert a Lenovo tab4 8 vagy Huawei Mediapad T3 8. Itt is ervenyes, hogy kinabol olcsobban is van ezeknel jobb, vagy hasonlo. -
cooi11
senior tag
Sziasztok !
Egy WiFi-s tabletek szeretnék venni!
Sorozatbarátokat nézném rajta.
Fülhalgatoval, napi 4-6 órát.
Másra nem használnám.
Tudnátok ajánlani milyet vegyek! -
w.miki
veterán
Megjött az OndaV10 tab-om.
Eddig jónak tűnik, de jó lenne ROOT-olni, hogy kevesebb reklámot kapjak.
Van valakinek ötlete, hogyan Rootoljam? -
Theory66
aktív tag
Sziasztok! Autóba mesenézésre keresnék tabletet a gyereknek hosszabb utakra. Szerintem elég lenne a 7" de ha lenne nagyobb méretben jó áron az sem baj. Egyenlőre a lehető legolcsóbb megoldás kellene, családban lenne egy használt Tab 7 amit olcsón megkaphatok. Jöhet magyar és kínai ajánlat is. Köszi.
-
martin66789
csendes tag
válasz
Somatom #80270 üzenetére
Az lemaradt az előzőből hogy A recovery menüben van egy "Root check" menüpont is mait lefuttatva 15 hiányzó (apk fájlok amiket kitöröltem mert volt rajta root is) 1 módosított, és 1 új fájlt ír ki, de régebben is ugyanezt írta ki ennél a menüpontnál amikor még működött a tablet mert máskor már megnéztem.
És még olyat találtam rajta hogy tabletet teljesen kikapcsolva számítógéphez kötve a hangerő negatív gombot folyamatosan nyomva a power gombot nyomogatom és akkor előjön valami teszt üzemmód is. itt ellenőrzi a touch panelt meg kalibrálja is, ellenőrzi a memóriakártyát, a sim kártyát kijelzőt, fülhalgatót, fm antennát, gps, hang - + és power gombokat stb itt sem ír ki hibát.
-
Somatom
veterán
válasz
martin66789 #80269 üzenetére
A tünetek nand hibára utalnak, az meg hardveres bibi.
-
martin66789
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni Navon Platinum 10 3G egyik pillanatról a másikra elromlott.
Egyszer csak magától kikapcsolt és újraindult a Navon Platinum logó után a betöltésnél megáll (A színes golyók mozognak, de egy fél napig ezt csinálják nem megy tovább a betöltés gondolom.A tablet Recovery menüjébe be tudok lépni "wipe data/ factory reset" és "wipe cache partition" már többször lefuttattam de nem hozott eredményt.
Számítógépre kötve a tablet felismerésével is problémák vannak: Windows XP csak addig ismeri fel hogy kiírja az eszközre hogy "Navon" de drivert nem találtam hozzá sehol. Windows 10 meg MTP eszköznek ismeri fel.
Pohenix Suite v1.10 egyik oprendszeren sem ismeri fel, pedig egy régebbi Navon Predator 7 felismeri.Táblet információi:
Full_elink8321_emmc-user.2016052303
Android 5.1
CPU: Quad-core MT8321 1.3GHz
1GB RAM
8GB Flash Memory
Bluetooth 4.0Valami ötlet javaslat hogy mit próbáljak meg rajta, esetleg valami rom hozzá sajnos gyárit em találtam, de custom romot is megpróbálnák rajta csak működne.
-
nyuszó
tag
Sziasztok! Huawei mediapad t5 tabletem azt írja: android rendszer* felhasználói adatok zárolva. Nem tudom mit csináljak vele. Jelszót kér. Számítógépen Gmail fiókba belépve, android eszközkezelőben változtattam jelszót, de azt sem fogadja el. Mit tegyek. Gyerek játszott vele, ő nyomkodott el rajta valamit.
-
dugynok
senior tag
Üdv,
A Chuwi HI8 Pro-nak van topicja? Van valakinek személyes tapasztalata vele?
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy ezek mennyire megbízhatóak? CHUWI Hi9 Pro A 4G B20 miatt érdekelne+ az ára miatt.
Köszönöm! -
Telefonálásra alkalmas max 8 colos tablet létezik?
-
Somatom
veterán
válasz
anonymus89 #80259 üzenetére
Milyen tabon próbáltad? Közben volt töltés?
Miért kell az exFAT OTG -hez? Símán mehet akár az NTFS is. -
anonymus89
addikt
válasz
batai15 #80255 üzenetére
Egy nagyobb tárhelyű pendrive-val jobban járnál szerintem vagy
Egy ilyen kábellel és egy power bankkel meg tudod oldani a külső winyó csatlakoztatását.
exFat- ra való formázással is kell még foglalkozni.
Egyszerű mert manapság már sokan hordanak magukkal power banket. -
cidalain
veterán
válasz
zeusz55 #80257 üzenetére
Szerintem menni fog masolassal.
(#80254) sati
Kéne lenni benne. De ha nincs, akkor elállás egyértelmű.
Ha ehet rakjatok hozzá keveset, és inkabb egy Lenovo tab4 vagy Huawei Mediapad T3 legyen a választás a 2 GB ram miatt. Akár 8" akár 10" méretben. (Idősebbek is látják a 8-as tabot, nem kell nekik emiatt a 10-es. Viszont a kisebb suly miatt konnyebb is kezbe fogni, ami sokat számít. Es a 2 GB ram ma már kell, nincs mese)(#80253) Mortein
Az itt említett Lenovo és Huawei 8-as verziói neked is. 40 körül vannak akcióban, talán alatta is megcsipheted.
Külföldről mar azert a penzert 3 GB ramos gep is jöhet olcsóbban, ha szoba johet akkor nezz vissza parat pl Chuwi Hi9 Pro banggoood-rol 110 dollárért. Kupon is le van írva hozzá itt a forumban. -
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Egy noob kerdes bocsi... regebbi memoriakartyamat ujra csrrelnem es nagyobbra. Ha kiveszem minden atmasolok regirol ujra, rejtett fajlokat is... akkor mukodni fog "mintha misem tortent volna, vagy meghulyulnek az appok?? Mi ennek a modja, mar ezeket is klonozni kell mint egy oprendszeres vinyot? Koszi
-
Somatom
veterán
válasz
batai15 #80255 üzenetére
Teclast -ból sztem csak egy ilyen van. Vannak hibái, de viselhetők. Viszont, töltés és OTG egyszerre nem fog menni. Tehát, amit szeretnél, az vagy mikroSD -re megy, vagy addig, amíg a tablet bírja szuflával. Ha ennél több kell, akkor minimum Samu Tab S4 + multiport adapter. Plusz egy aktív hub, mert a külső vinyónak táp is kell.
-
batai15
félisten
Hello ,egy elég korosodó laptopot akarok váltani , igazából youtube Facebook stb kellenek online filmnézés meg néha otg keresztül külső vinyora filmet le szedni.
Meg érné egy normálisabb márkájú tabletre cserélni ami esetleg tud hdmit is ?
Milyen márka ajánlott ?teclastot gondoltam de elég sok rosszat olvasni róla. -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Vásároltunk egy Alcatel A3 10 - 1/16GB, 10” tabletet (pontosabban az asszony vette az apjának) viszont nincsen benne magyar nyelv.
Van erre valami orvosság vagy marad az elállás? -
Mortein
tag
Sziasztok!
Kisfiamnak keresnék filmnézésre valamilyen tabletet. Nincs igazán nagy preferenciám képernyőméretre, vagy márkára, a lényege az lenne, hogy kocsiban utazás vagy evés közben le tudjam foglalni és nézhessen rajta rajzfílmeket. Max. 40eFt, amit rászánnék
Előre is köszönöm a segítséget!
-
w.miki
veterán
válasz
Somatom #80246 üzenetére
ha jól tudom, az AMOLED-nek is van hátránya.
Vibrál a kép, mivel az a LEDek ki/be kapcsolgatásával csökkenti a fényerőt -
Somatom
veterán
válasz
dontibee #80245 üzenetére
Nem. Ezek technológiából adódó különbségek. Kivéve a fényerősséget. Azt találhatsz IPS -ben is. De, mivel a teljes panelt világítja meg hátulról, ezért soha nem lesz olyan a fekete, a kontrasztarány és a színek, mint az Amoled -nél, ahol maguk a képpontok világítanak. Egy jó IPS egyáltalán nem gáz, de csak addig, amíg nem raksz mellé egy Amoledet.
-
dontibee
tag
válasz
cidalain #80230 üzenetére
Köszönöm!
Igen arra gondoltam, hogy eddigi (mobiltelefonos) tapasztalatom alapján a Samsung féle AMOLED sokkal jobb mint az IPS kijelző. Főleg erős fényben, szabadtéren. Az AMOLED-ben élenkebbek a színei, igazi feketét is meg tud jeleníteni...
Vagy az IPS fejlődött annyit, hogy ezeket a különbségeket ledolgozta? -
Somatom
veterán
-
anonymus89
addikt
válasz
w.miki #80241 üzenetére
Amit a kolléga linkelt Chuwi hi 9 pro az is kiváló.
2k kijelző, picit gyengébb akku és processzor de a kijelző mérete is kissebb.
Neked kell eldönteni milyen méretű legyen esetleg akku kapacitás.
Bár az is tény a belső tárhely egy játéknál nem tom mennyire számít.
Kupon: BG747bec
Egy jobb tok meg 15$ -
raziel01
veterán
Sziasztok,
Két tablet közt agyalok.
Banggood:Chuwi Hi9 Pro 109 dollár
Teclast M30 150 dollár de ehhez van tok is.90%-ban itthon használnám.
Megéri a felárat vajon a Teclast M30?+1 GB RAM, nagyobb kijelző, picivel erősebb proci, 128 GB ROM.
Igazából ami miatt agyalok, hogy semmit nem tudni róla. Hi9 Proval meg tele a net.
A Teclast egy jobb B gyártó nagyon beszopni vele nem lehet nem? Ti melyiket vennétek? Egyértelműen Teclast M30?Chuwi Hi7-et használjuk a családban vagy 3 éve nagy megelégedéssel. Akkor vettem 26 ezerért.
-
w.miki
veterán
válasz
anonymus89 #80233 üzenetére
játékra (is) ezek közül melyik ajánlottabb?
-
anonymus89
addikt
válasz
Somatom #80237 üzenetére
Nem magam miatt linkeltem hanem ha valaki már ilyet tervez venni akkor ezek mind élő kuponok.
Szemezgettem mind3 -mal de úgy döntöttem windowsosat nem veszek plusz az arhitektúra nem ami darab.
Igazából leteszek nekem bőven elég egy M30 is azzal a tudással plusz annyi tárhellyel nincs is jobb választás. -
-
Somatom
veterán
válasz
A harmadik felejtős. Régi, X86 architektúrás Intel SOC. A másik kettő közül az M30 sztem éri azt a felárat.
-
jdeutsch
tag
válasz
Szép napot Neked és mindenkinek!
Azt Neked kell eldönteni számodra mi az elsődlegesen fontos, és mi kevésbé az. (gondolok itt a super amoled kijelző, (gyengébb SOC, GPS, SIM hiánya, "B20, " ár/érték, stb) vs. Teclast M30 (Sharp kijelző, erősebb SOC,
GPS, 4G LTE, jobb ár/érték stb)
Én a magam részéről a Teclast M30-at preferáltam, ezért azt rendeltem meg.
Üdv: DJ -
Somatom
veterán
válasz
Ezek közül melyik Amoledes?
-
anonymus89
addikt
válasz
Somatom #80232 üzenetére
Csak egyet találtam az Alldocube X-et de az is 226$ így sajnos le is tettem róla.
Teclast M30 MT6797X X27 Deca Core 4G RAM 128G ROM Android 8.0 OS 10.1" Tablet PC With ajándék tokkal
Kupon: BGTM30149P
149.99$
Original Box CHUWI HiPad 32GB MTK6797X Helio X27 Deca Core 10.1 Inch Android 8.0 Tablet PC
Kupon: 6d2cf2
129.99$
Original Box CHUWI Hi10 Air 64GB Intel Cherry Trail T3 Z8350 Quad Core 10.1 Inch Windows 10 Tablet
Kupon: BG2de6df
139.99$ -
Somatom
veterán
válasz
anonymus89 #80231 üzenetére
Kezecske, bilicske.
-
anonymus89
addikt
Srácok van Super Amole kijelzős >= 10" tablet külföldről?
Venni szeretnék most egyet type-c töltővel, legalább 7000mah akkumulátorral rendelkező példányt persze max ilyen 200$-ig.
Vannak kuponok tabletekhez nemsokára bedobálom őket. -
cidalain
veterán
válasz
dontibee #80229 üzenetére
IPS kijelző van benne
Vagy nem tudom hogy érted. Jelenleg ez a legjobb elérhető technológia tabletben. OLED nincs tabletben, VA panel meg rosszabb (és amugy is max belépő kategóriában használják). Illetve persze a Samu Amoled OLED, de az nem olyan mint pl a TV-k esetén. -
cidalain
veterán
válasz
hallga #80226 üzenetére
Az a baj a szakikkal, hogy nem raktaroznak minden tablethez minden alkatrészt. Kinabol rendelnek ok is, igy 1 honap mire neki tud allni javitani.
Erdemes lenne szetkapni, lehet hogy csak a csatlakozó a ludas, es egy-ket forrasztassal javítható. Hogy erre hol talalsz szakit, az jo kerdes. Regebben volt egy arc itt az apron aki kinai telok es tabletek javitasaval foglalkozott. Nevere nem emlekszem, hardverapron hirdette magat.(#80225) dontibee
Kerdes mivel akarsz jatszani. Ez ugy nagyjabol be is fogja loni hogy win vagy droid.
Droid eseten Huawei Mediapad M5 Lite ami hasonlo aron fut. Olcsobban esetleg Samsung Galaxy Tab A 10.5 (SM-T590). -
hallga
csendes tag
Üdv!
Pár éve vettem egy használt Cube Talk9X U65GT phabletet.Egy ideig hibátlanul működött (nagy pozitívuma a komoly akku),viszont pár hónapja összeomlott(am).Máról holnapra azt vettem észre,hogy iszonyú lassan,illetve nem tölt.Pontosabban töltőre tettem és amikor használni akartam,kiderült,hogy nem töltött,az akku teljesen lemerült,a töltő tönkrement. Körülnéztem sok fórumon,kidrült,hogy típushiba.A tapasztaltak szerint az usb-töltő panel a hiba,de azért vitatkoznak róla.
Tud valaki információt a javításáról,illetve hazai értő szakit,akinek a kezébe merjem adni? Kösz. -
dontibee
tag
Sziasztok!
Egy új tabletet szeretnék vásárolni. Maximum 100 000 Ft-ért.
Windows vagy Android jöhet. Melyik ajánlottabb?
Minimum 10 hüvelykes kijelzős, itthon vásárolt, játékra, internetre, filmnézésre.
Kamera nem különösebben számít.
Mit ajánlanátok? -
jdeutsch
tag
Szép napot mindenkinek!
Hátha valakit érdekel:
Bangood-on a Teclast M30 kuponkóddal megvásárolható alig 150USD-ért!https://www.banggood.com/Teclast-M30-MT6797X-X27-Deca-Core-4G-RAM-128G-ROM-Android-8_0-OS-10_1-Tablet-PC-With-Free-Case-in-Preorder-p-1542562.html
kupon kód: BGTM30149P
Ingyenes szállítás, vám és áfa nélkül.
Üdv: DJ[ Módosította: MADcat ]
-
cidalain
veterán
válasz
this is life #80222 üzenetére
Egészségedre
-
-
cidalain
veterán
válasz
this is life #80215 üzenetére
innen már csak egy pöttyet drágább a Chuwi Hi9 Pro verzió, amiben Helio X23 soc van, cserébe csak 3 GB-os. Ajándékba 4G képes is, ami kezeli a B20-at.
Bangoodon most még él rá a BG747bec kupon, amivel 109,9 USD-re megy le az ára. Posta, biztosítás után sem fog 34000 fölé menni. Az erősebb, több magos soc szerintem megér annyi plusz pénzt. A -1 GB memória nem lesz számottevő, bőven elég azokra amikre használnátok. -
volandy
senior tag
Sziasztok! Az összefoglalóban Huawei MediaPad M3 8,4 van írva, de olyan már nincs vagy itt nem kapható, helyette a Huawei MediaPad M5 8,4-t (8magos 4GB ram) ajánlja és csak az alzánál lehet kapni vagy pedig a Huawei MediaPad M3 Lite 8,0 4G 32GB-t az is 8 magos de abban csak 3GB ram van. Az utóbbi kapható több helyen!
Azért kérdezem mert az Asus ZenPad 8.0 a 2GB ramjával az nagyon gyengusz! Ha egy oldal meg van nyitva a böngészőben akkor a következőt már nagyon nyögvenyelősen nyitja meg!
Melyiket javasoljátok pár éves használatra? -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
this is life #80213 üzenetére
Az attól függ, hogy a gyerkőc hány éves és mire használná.
-
Sziasztok az mtk 8173-al szerelt 4 giga rammal ellátott hw mennyire felejtős (chuwi hi9) a gyerkőcnek lenne és egy Samsung gt p 5110-et váltana az ára bg pontokkal 29000 ft . Előre is köszönöm a segítségeteket .
-
jFox
addikt
válasz
mAtThEw0319 #80209 üzenetére
Szerintem tabletnél a kijelző minősége az egyik legfontosabb tényező. Azt nézed, előfordul hogy órákig. Nem mindegy mennyire fárasztja a szemeidet. IPS alá ne add! Szerintem.
Volt TN kijelzős tabletem, fél óra után majd kifolyt a szemem... -
cidalain
veterán
válasz
mAtThEw0319 #80209 üzenetére
Ma mar azokat kell nagyitoval keresni, amelyik nem tudja az OTG-t.
Vegyel 7"-os Lenovot, Huaweit, ezek 30 alatt vannak 1 GB rammal.
Viszont 40-ert mar ugyanezen gyartok 8" 2 GB ramos gepeit is meg lehet kapni. -
mAtThEw0319
senior tag
Üdv!
Itthon melyik a legolcsóbb elfogadható mínőségű OTG képes tablet? Egyetlen egy program futtatására lenne rá szükségem, (MHD) semmi másra. Kijelző mínősége nem érdekel meg más sem igazán, csak annyi, hogy ne legyen bűn lassú, max lassú. Szóval nem kell semmilyen extra az OTG-n kívül.
Köszönöm előre is a segítséget! -
-
cidalain
veterán
válasz
w.miki #80206 üzenetére
ennyit megér. Onda jónevű B vonalas gyártó (mint Teclast, Chuwi)
(#80204) pruzsi
Lenovo tab4 8 vagy 10 attól függ mekkora kell, vagy
Huawei Mediapad T3 8 vagy 10 esetleg
Huawei Mediapad T5, ami az előzőeknél kicsit jobb hardver
ha sokkal több zsetonod van rá, akkor írd meg mennyi, mert drgábban sokkal jobb cuccok is vannak. -
w.miki
veterán
Onda V10 3GB RAM 32GB ROM MTK6753 Octa Core 10.1 Inch Android 7.0 Dual 4G Tablet megér 23eFt-ot?
(+EU prio line vámmentes szállítás)
Filmnézésre szeretnék valami tabot. Van ennél jobb ajánlat, akár a használtak közül is? -
pruzsi
őstag
Üdv!
Keresnénk egy tabletot az alábbiakhoz,facebook,indavideót 720p filmek lejátszása ennyimit ajánlotok a legolcsóbb,verzió film akadozásmentes és gyors betöltés jellemezze.
-
Doky1988
senior tag
Huawei T3 8 colos tableten megy a Waze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest