- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartal996
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lene a jobb megoldás számomra?
10 colos tablet kell nagyon maximum 45.000 ft ért.Vegyek jófogáson egy ASUS Zenpad 3s tabletet 45.000 Ft-ért
Vagy amiket még néztem külföldről(banggod, gearbest)Chuwi hipad (41.000Ft)
Gyors internetezésre és filmnézésre kellene, illetve az üzemidő sem utolsó. Illetve, hogy augusztus közepére maximum a kezemben legyen.
Köszönöm előre is.
-
bartal996
tag
Sziasztok!
Teclast M20 megfelelő választás lehet számomra?
Pontosabban erre gondolok: [link]Kempingezéshez kellene, nagy kijelző, nagy akkuidő a lényeg, csak filmnézésre kellene, na meg persze internetezni is.
Köszi előre is! -
bartal996
tag
válasz
Beni2360 #79749 üzenetére
Dehogy, nincs harag mester!
Engem valahogy sosem tudott érdekelni a felbontásbeli különbség filmeknél, nemtudom miért. Lehet berögződött, mert otthon tanyanet van. MÁR(!) 15mbites! Ha megtetszik egy film, és jó minőségben akarnám délután letölteni, hogy este megnézhessem, akkor valószínűleg abbol csak másnap reggel lenneMegszoktam az SD minőséget és nem is vonz a jobb minőség.
Az utálom nézni a pixeleket rész mellet viszont még mindig kitartok, viszont ez a része nem a filmekre vonatkozik, hanem nagyrész az internetezésre, szövegek, képek stb.
Csak este lefekvéskor akarnék egy kicsit filmezni/sorozatozni mert az a másik dolog ami kikapcsolHmm.. Lehet akkor be kell szereznem egy FHD memóriakártyát is.
-
bartal996
tag
Köszi a válaszokat!
Sem a HDMI sem a 4g nem fontos, bocsánat ezt elfelejtettem írni. A filmeket előre rá akarom tenni, mondjuk 1-2 évadot 1 sorozatból, meg 1-2 szokásosat vagy ilyesmi
netezni telón szeretnék, ha meg kell padre, akkor megosztanám rá. tehát akkor idáig a teclast m20 amit legjobban ajánlotok? Sajnos magyarból a t5 már bőven meghaladja a keretet(m20 is csak valami nagyon jo kis akcióban érné meg nekem, a keret alapvetően 40 körül lenne)
-
bartal996
tag
válasz
cidalain #79731 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod(tok)!
Igen, akkor jól sejtettem, hogy a felbontása elég kevés :/
A méret most nem lényegEltudom rakni bőven.
chuwi és a techlast neveket sem most hallom először, ám mikor régebben is szerettem volna venni egy tabletet(pár éve),akkor is ezek után érdeklődtem és mindenki aztmondta, hogy megbízhtatatlanok és hamar tönkremennek. Érdekelne, hogy ez az idők elteltével mennyire változott?
Gearbesten nézegettem és kettő maradt a szitában:
Chuwi Hi Pad ( CWI520 ) Tablet 3GB + 32GB [link]és
Teclast M20 4G Phablet [link]
A techlastnak nagyobb a felbontása, habár ez meg már szerintem a feleslegesen sok, de nemtudom majd ti megmondjátok
Nyílván sosem elég belőle, de szerintem a 1920x1200 is elég lehet. Az akkumulátora is nagyobb, de nemtdom hogy ezzel arányosan az üzemideje nagyobb lehet-e, mivel a sokkal nagyobb kijelző felbontás azért viheti le rendesen, nem?
Erről esetleg ha van infótok, megköszönöm. -
bartal996
tag
Sziasztok!
Nyári motoros túrámra szeretnék venni egy tabletet!
Sátras kirándulás lesz, és az estéket szeretném filmezéssel eltölteni, cél a kikapcsolódás
-A lényeg, hogy 10"-os kilejzője legyen legalább(9.x is jó lehet)
- viszonylag jó felbontása (utálom ha látom a pixeleket)
-Nagy akkumulátor
-Nem ítélem el a kínai tableteket sem, csak nem tudok róluk semmit
-Tehát a felhasználás csak filmnézés, és akadásmentes böngészés, játszani nem akarok
-40, max 50.000 FtEzek alapján tudnátok nekem ajánlani valamit? Eddig a huawei t3 10 et néztem ki, de gondoltam megkérdezlek titeket is.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest