- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
válasz
Szabónagymer #9194 üzenetére
Szerintem a HC tabletre van kihegyezve míg a GB inkább telefonos op.
Legalábbis egyes fórumokon így magyarázták a különbséget, ilyesmi felvetésre. -
hamedandris
csendes tag
válasz
hamedandris #9181 üzenetére
Valaki valami ötlet??
-
Pantok
aktív tag
válasz
Nyilván jobb nekik ha két 100k+os készüléked van, két drága havi előfizuval, mintha egy.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Igen, a 7.7 -en is HC van de itthon még nem elérhető (meg nem is lesz olcsó).
Csak egy tableten oldották meg nem hivatalosan, a Galaxy Tab 10.1v -n.
Azt, hogy miért lett letiltva azt a Google -tól kéne megkérdezni.(#9195) gyoridav870
Én is inkább az A500 -ra szavazok, egyrészt a hivatalos és nem-hivatalos támogatottság miatt, másrészt meg a Tegra 2 miatt.
-
Szabónagymer
aktív tag
Sajnos nem ismerem a Galaxy Tabokat, és az általad említett típust sem. 7.7-esen is Honeycomb van? Valami hekkeléssel feloldhatóak ezek a tíltások?
Milyen rácó által vannak tiltva ezen funkciók, mikor az alacsonyabb verziók lehetővé tették?
Esetleg valami ostoba marketing fogás?
-
petipetya
nagyúr
válasz
gyoridav870 #9192 üzenetére
Egyértelműen a500. Az ICS-ről ne is beszéljünk, az Acer-re év elején jön, míg a Smart-ra max nyáron, de inkább annak a végén.
-
gyoridav870
csendes tag
Sziasztok!
Egy új (így áfás számlás) Smart Tab 10 (97000) és egy hardveraprós újszerű acer A500 között vacillálok (80). Adobe Ideas vektorgrafikai program és pdf olvasásra használnám.
Szerintetek? -
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9190 üzenetére
Nem feltétlenül, Honeycomb alatt például a telefonos funkciók le vannak tiltva (ennek ellenére a 7.7 -es Galaxy Tab -en már lehet telefonálni).
"ha én egy hagyományos felhasználású, telefonálásra vett szimre aktiválok netet, és azt teszem bele, ennek esetén lehetségesek-e a fentiek?"
Igen, lehetséges.
-
Szabónagymer
aktív tag
Ha a 3G-t támogatja a tablet, akkor lehet telefonálni, sms-ezni vele?
A mobil internetes szimek nem mindegyike támogatja ezen funkciókat, de ha én egy hagyományos felhasználású, telefonálásra vett szimre aktiválok netet, és azt teszem bele, ennek esetén lehetségesek-e a fentiek? -
petipetya
nagyúr
Megjött a micro hdmi - hdmi adatpter és a hdmi kábel. Semmi sem lóg ki a képből és a hang is rendben van.
Az normális, hogy a tabon nem jön elő semmilyen beállító felület?
-
hamedandris
csendes tag
válasz
Luissimo #9176 üzenetére
Haverom indítási képernyőt akart változtatni rajta. Ezután nem akart bootolni. Próbáltuk frissíteni a firmwaret, de nem reagál egyetlen billentyűkombinációra sem. Próbáltuk power+menu, power+volume-, stb. Semmi. A firmware amivel először próbálkozott az nem tudom honnan való, de utána próbáltuk legalább 10 fajtával, és semmi. Nem tudtok esetleg valami szervízt ahol ilyen tabletekkel foglalkoznak?
Erről van szó: http://www.pandawill.com/dropad-a8t-7-inch-tablet-pc-3gwcdma-android-23-gps-bluetooth-4gb-white-p52429.html
-
kezdő
senior tag
95 990 Ft úgy, hogy benne van az esztelen mértékű ÁFA és a rekord gyenge Forint.
Szerintem nagyon korrekt ár.3.2 Android, beépített 3G, 16GB háttértár + bővíthető, 2 magos proci, 1GB RAM, elfogadható (1280 x 800) felbontás.
Még mindig nem az az ár amire vágyom, de be kell látni, hogy a mai Magyarországon, hivatalosan ennél sokkal jobb ajánlat nemigen várható.
-
-
Luissimo
veterán
válasz
hamedandris #9173 üzenetére
De miért is halt be ?
hogyan kezdtél neki a frissítésnekl ?
mi volt a metódus és honnan volt a rávaló firmver és egyáltalán milyen kütyü is ez ?Van az oldalán valami hardveres kikapcsoló-bekapcsoló ?
az sem segít ? -
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9171 üzenetére
1. még az se biztos hogy 2.3-ra tudod frissíteni. Slatedroidon van egy mondás, hogy törődj bele hogy az a legfrissebb droid az ilyen kínai tabletekre amivel kapod (tisztelet a kivételnek).
2. ahogy olvasom rezisztív, szóval nem lenne rá multitouch frissítéssel sem. -
Szabónagymer
aktív tag
Itt ez a kis szépség, de no multi touch.
Nem egy dual core-os gép, de netezni tökéletes lenne.
A kérdésem az lenne a tisztelt hozzáérő kollektívához, hogy frissítéssel, 2.2-ről, 2.3-ra, lenne-e rajta multi touch. Mielőtt bárki megkövezne, hogy baromság amit írok, az X8-asommal pont így voltam. A gyári 2.1-el nem volt multi touch, de egy cyanogen 2.3.7-tel már igen.
Ha járható lenne ez az út ezzel a géppel is, lehet rá rabolnék... -
tjb007
nagyúr
-
Luissimo
veterán
válasz
hamedandris #9166 üzenetére
menű+power gombok egyidejű lenyomásával lehet upgradere kényszeríteni, ha a külső sd kártyára felmásoltad az adott firmvert, amit ezen az oldalon találsz.
(már ICS Beta is van rá, de azzal még várnék, maradj egy jólbevált Gingernél )
kérdés, hogy pontosan melyik gép is az nekem ILYEN van , ezen szépen fut, a 2.2 le lett cserélve 2.3-ra, kiváló, gyors és mindent visz , a 3 D-s GameLoft játékokat is .no, szívat a linkelés.
http://www.alibaba.com/product-gs/439245426/7_google_android_2_2_S5PV210.html
ehhez hasonlit ?? -
petipetya
nagyúr
válasz
hamedandris #9166 üzenetére
Volt egy ilyen a kezemben régen. Az sd-re kellett rakni a rom-ot, majd valami billentyűkombinációval úgy bekapcsolni, hogy formázva legyen a gép és a külső sd-ről telepítse fel a rom-ot. Sajnos ennél bővebbet nem tudok mondani.
-
hamedandris
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Dropad A8T tablet. Firmwaret szerettünk volna frissíteni rajta, viszont nem sikerült, a tablet most nem reagál semmire. Próbáltuk több féleképpen a firmware frissítést, különböző ROM-okkal, leírásokkal a tablethez. De sajnos semmi. Belső NAND flash memóriás. Próbáltuk memória kártyáról, és usb kábellel is, de a pc nem ismeri fel.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy mit lehetne még megpróbálni?Köszi előre is, András
-
Luissimo
veterán
-
Rokko77
tag
Sziasztok, szemezek egy Prestigio 3384B-vel, de elég tanácstalan vagyok... A 8,4 képátló frankó, pont megfelelőnek tűnik, a belseje sem rossz az ára is OK. Viszont elrettent a rezisztív kijelző, a video review-kon igen sokat tapogatják mire csinál valamit, a cég meg egyenesen ceruzát ajánl hozzá (!)... Nekem még nem volt tabletem, tényleg ennyire vacakok a rezisztív kijelzők ? (maga a kép minősége nem rossz ahogy néztem)
-
engine88
aktív tag
Tudtok 1024x768-as felbontásra GPS progit?
Egyszerűen nem találok tabletre navit. -
z0d1AK
nagyúr
Hát srácok, korábban írtam, hogy elgondolkoztam a Transformer Prime TF201-en. Nem érkezett még belőle billentyűzetes verzió hazánkba, így eddig nem jutottam gondolat szinten sem olyan közel, hogy megvegyem. És milyen jó dolog is volt ez!
Az ASUS most jelentette be a CES-en, hogy TF700T néven máris megújul a Transformer Prime, amelyet amúgy 2 hónapja sincs hogy bemutattak. Az új modell műanyag hátlapot kapott, így a GPS jól működik benne. A másik, ami viszont nagyobb változás, a kijelző, 1280×800-ról növelték a felbontást 1920×1200-ra!
Csak érkezzen meg hazánkba és legyen 150 ezer alatt dokkolóval, elsírom magam, de összekaparom a rá valót!
-
petipetya
nagyúr
1. Az létezik, hogy a 3.2.1 gyári launcherén nem lehet létrehozni mappákat, vagy csak nálam?
2. Acer a100-nál a billentyűzeten való írás közben ha túl gyors vagyok a 2 hüvelykujjal, akkor némelyik betűt megduplázza. Viszont az egy mutatóujjas írás ennél sokkal gyorsabb a részemről, mégsem dupláz meg semmit. Más tableten is ilyen a kétujjas írás a 3.2 alatt?
-
tjb007
nagyúr
Akkor most nézd meg ezt a videót is: [link]
A 90% meg hülyeség (amikor megjelent a Facebook alkalmazás nem ment, most már az is megy), azt meg le is írtam, hogy lesznek alkalmazások amik nem fognak elindulni rajra. Amúgy itt le van írva, hogy mi megy és mi nem, át lehet nyálazni az összes oldalt: [link]100 dollárért ez több mint korrekt, még ha csak PMP -nek használja valaki akkor is megéri, megvenni meg nem kötelező.
Ja, az ICS frissítés meg hivatalosan is kijött már rá.
-
DJGABI
addikt
Nem megy rajt az appok 90%, még egy böngésző is kegyetlenül szaggat (oké, a Verge nem egy kis lap de akkor is ott a Ghz-es proci) akkor hogy a fenébe lehet ajánlani?
(#9147) keszo POV Mobii Tegra?
Csodálkozok mondjuk hogy a Galaxy tabletek még mindig nem mentek be 100 alá. Picit tényleg túlárazták ezeket a a tabokat... Szerk: egy használt van/volt 95k-ért: [link]
-
tjb007
nagyúr
WayteQ xTAB-100, iPAD1/2, kb. ennyi jutott most eszembe (meg nagyon más nincs is), a többi az 100.000 forint körül kezdődik.
"Valamint használt vásárlásánál mire érdemes odafigyelni azon kívül, hogy ne legyen repedt-karcos-kopott."
1. Bekapcsol e egyáltalán
2. Működik e minden funkciója
3. A kijelzővel minden rendben van e (pixelhiba, megfelelően működik e, foltok stb.) -
keszo
őstag
Sziasztok!
Feltudnátok sorolni 4-5 gépet,(~10" kijelzős) 60-90ezer között amit érdemes lehet megvenni? Használt is szóba jöhet.
Valamint használt vásárlásánál mire érdemes odafigyelni azon kívül, hogy ne legyen repedt-karcos-kopott. Vegyük úgy, hogy nem feltétel a 3g, gps. -
z0d1AK
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
cashback #9140 üzenetére
Ezt már nyugodtan meg lehet/szabad venni, annyit azért érdemes megjegyezni, hogy MIPS architektúrára épül az Androidnál megszokott ARM helyett, ebből annyi hátrány származhat, hogy egyes alkalmazások nem fognak elindulni.
(#9141) z0d1AK
A Paladin gyakorlatilag semmivel sem jobb, ez a Basic olcsóbb változata amin nincs semmiféle kamera.
-
cashback
őstag
Értem... tényleg nincs szívem többet kiadni... de a véleményetek sokat számít, hiszen már többé kevésbé volt a kezetekben hasonló gondolom.
Erről vélemény: [link]?
Azért nézem a külföldi oldalakat mert nem éri meg itthon használtan venni, ha sokkal olcsóbban beszerezhető kintről.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Polllen #9135 üzenetére
Kb. fel is soroltál minden lehetőséget. OTG -t alapból tudja mindegyik, 3G és GPS meg megoldható.
A ConCorde 7020 sem rossz de azt inkább húz ki a listáról, a 7030 jobb választás.
Ezzel a ConCodre 7030 és a két WayteQ tablet maradt, esetleg még használtan szóba jöhet egy P1000 -es Samsung Galaxy Tab viszont ennél egyedi rendszercsatlakozó van ami lehet, hogy nálad hátrány lesz.(#9136) cashback
Én is csak annyit tudok mondani mint z0d1AK, ez tipikusan az ingyen sem kategória, ez az IMAP x210 meg nagyon harmatos.
-
cashback
őstag
~73$ (19000forint - itt ph-n hasonlót 20-25ért árulnak használtan)
Processzor tekintetében jobb mint az olcsóbb kivitel, illetve több hellyel bír.
(közben nézegettem az csak 4-5$-ral olcsóbb, szóval az felejtős)Az lenne pénzkidobás ha ettől többért vennék és 10perc alatt megutálnám.
Egyébként te is hasonlót keresek... most akkor nem értem.
-
-
cashback
őstag
Üdv emberek!
Szeretnék beszerezni egy ilyet: [link] vagy valami hasonlót (kb 3-4ezerrel olcsóbban van 2gb-os, 800Mhz-es, 2.2-es).
Vannak tapasztalatok ezekről a kínai szerkezetekről?
Mennyire jól alkalmazható? (netezés /wifi, flash játékok/, filmek, kezelhetőség, esetleg fejleszthető benne a ram?) -
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
ha 50-60k körül szeretnék tab-t venni, mit ajánlanátok?
Elvárások:
- min 7" kapacitív kijelző
- hdmi-n 720p-t minimum préseljen ki magából
- hazai garancia
- (2.2+s firmware)Jó lenne, de nem fontos:
- 3G modem, GPS, usb OTG
- usb-n töltésKb. a wayteq xtab 70, 100 és concorde 2025/2030 jött szóba, de a concorde-ról semmit sem tudok...
Esetleg más?
-
gipsztigris
addikt
Egy kis OFF!
-
engine88
aktív tag
válasz
CHIPman #9132 üzenetére
Pár hónapja..
http://pdaplus.hu/content/view/6782/1Nekem most Android 2.3.7 van rajta.
CyanogenMod7De már van rá 4.0 IceCream is, csak pár funkció nem szuperál, de csinálják a véglegest.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Tudnék most hozatni Hongkongból valamilyen tabletet. Valami olcsóbb, nem márkás, androidos termékre gondoltam, de hát nagyon nem ismerem ezeket. Szerintetek mi az, amit egy tabletnek mindenképpen tudnia kell? Mit adnátok a listához?
- min 1GHz CPU+GPU
- min 512M RAM
- Wifi
- Internal GPS, Accelerometer, compass
- 3Mp camera with autofocusAmit nem tudok: kijelző méret, kijelző felbontás, belső flash, akku kapacitás, egyéb?
-
Luissimo
veterán
Akkormeg?
19 évesen nemlehetsz annyira csökkentlátó , vagh az a születési dátumod ?:-)?:-)A kétszer hétcoł az több, mint az egyszer tízcoll, nemde ?
(Mitveszel a hüvely mellé ?)Tudod, a tízcoll olyan a kézben, mint egy palatábla, szerintem nem praktikus, bááár, ha jó hosszú nőgyógyász ujjaid vannak, akkor jólehet :-)
-
BéHGT
senior tag
Vodafone smart tab-ról vélemény valakinek? Használja valaki?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9119 üzenetére
Első körben azt mondom, hogy 70 körül már kapni első generációs iPadet, 16 gigást, wifist. Azzal pl.jelentősen előrébb volnál.
-
Szabónagymer
aktív tag
Értem. Nos majd akkor szétnézek a használt gépek között, esetleg apróra faldobok egy hirdetést.
Nekem igazából nem is kell, hogy hozza a 2012-es szintet. Van egy SE xperia 8-om. Kisvártatva letakarítottam róla a semmire való gyerekjáték szintű eclairt, és felraktam egy gingerbread cyanogen 2.3.7-et. A 600 poci overclock-kal most 691-en ketyeg, GO launcherrel. De ha alaposan tele pakolom, igen-igen akadozik így is, és hiába húzom a procit tovább, nem megy 691 fölé az órajel.
Gyakorlatilag ezzel a géppel kiváltanám a mobilt, csak a legalapvetőbb dolgok lennének rajta, tán még el is adnám, és telefon kapcsán megválnék az androidtól. Úgy vélem ez a gép viszont meg kellő erőforrással bír ahhoz, hogy ha tele van pakolva appokkal, nem akadozik kezelhetősége.
Mint azt írtam, én mentes vagyok a szuper játékoktól, nekem a maximális csúcs az Age of Empires lenne. Fílm, net, zene, youtube, és ennyi.Esetleg ha tudsz valakinél ilyen használt gépet, -mert Te többet mozogsz ilyen térfélen mint én, és talán hamarabb találnál- dobnál egy pü-t, és nem veszed pofátlanságnak, azt nagyon meg köszönném! De természetesen szét nézek azért.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9117 üzenetére
"A 3G-s hónapokkal ezelőtt kifutott." Így csak használtan lehet szerintem már találni 3G-s verziót.
Maga a hardver nem volna kiöregedett, éppen csak maga a készülék nem feltétlenül hozza azt, amit hoznia kéne 2012-ben.Nem trükkösek az árukeresők, éppen csak a legtöbb esetben olyan emberek dolgoznak, akik nem szakmabeliek, tulajdonképpen nem ért hozzá az, aki megadja a adatlaphoz az adott üzlet termék elérhetőségét.
A Market még éppen felvarázsolható rá, azt én is megtettem annak idején amikor nálam volt teszten.
-
Szabónagymer
aktív tag
A 3G-s mibe kerül most? És ha ez a vas már kiöregedett, mit tudsz javasolni ebben az árban (70E Ft) közel ilyen képességekkel?
Van még egy hónapom a vásárlásig, nem akarom elkapkodni, hogy átunna meg hajat tépve áruljam áron alul, mert tájékozatlanul rosszat választottam.Ennyire trükkösek az árúkeresők???
Előző levelemből kimaradt, hogy a market hiánya azért jelentősen zavar!!!
Meglehetősen kényelmetlenné teszi a szoftver bővítését.... De nem értettem, gogy a GPS-nek mi köze a markethez?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9115 üzenetére
Negatív irányba. Ma már nagyon vaskosnak számít a cucc, és már a kijelző minősége sem elfogadható.
Egyébként ne higgy az árukeresőnek, az nem 3G-s modell amit ír, hanem csak a wifis. A 3G-s hónapokkal ezelőtt kifutott. -
Szabónagymer
aktív tag
Jó vagy rossz irányban változott a véleményed?
A cikkben nem istenesíted, de nem is gyalázod, számomra olyan ajánlott kategóriába soroltad, mit inkább az akkori ára degradált némileg.
Mint a az általam linkelt oldal is mutatja, a cikkben általad optimálisnak tartott ár alatt elérhető már a készülék. Megnéztem a videót is róla, és nekem szimpatikus ez a gép.
Erős is, esztétikus is, és nem olcsó gagyi de nem is drága hi-tech.
A videó végén szó is esett arról amit épp kérdezni akartam tőled e készülékről, hogy a frissítéssel miként áll? Vagy forduljak közös barátunkhoz, guglihoz?
Kb. egy hónapja nézelődöm, ismerkedek a tabletekkel. Van egy androidos telóm, azt úgy vettem, hogy azt sem tudtam mi fán terem az android. Ebből a hibámból tanulván keresgéltem, olvasgattam. Most jelenleg ez a favorit nekem. Én nem vagyok egy nagy játék mániás, a zene és film engem kielégít e téren. Ha játszani támad kedvem, olyan puritán játékokkal szoktam játszani, mint a Tetris, Dáma, Mortal Skies, és cső játék, amőba... stb. Ezekhen meg nem kell nagy erőforrás. -
z0d1AK
nagyúr
Megkértem ismerősömet, aki éppen utazik a CES-re, hogy hozzon már nekem 1-1 jófélének tűnő olcsó tabletet.
Az egyik egy 3D-s kijelzővel (!) rendelkező Brando GADMEI T863-3D, a másik pedig az ICS-es Ainol Novo 7 Paladin.Remélem tud hozni belőlük, mert nem tűnnek rossznak és nagyon jó lenne tesztet írni róluk. Bár kíváncsi vagyok, mennyi időbe telne utána túl adni rajta.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9112 üzenetére
Hozzátenném, hogy akkori véleményem jelentősen formálódott, ami annak köszönhető, hogy egy év alatt sokat változott a piac, másabbak már az elvárások, mint tavaly februárban.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9110 üzenetére
-
Szabónagymer
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Vélemények érdekelnének a Point of View Mobii Tegra 10 gépről.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyoridav870 #9108 üzenetére
Így első blikkre az Asus Eee Pad Trasnformer -t mondanám.
10,1" -os IPS kijelző, kétmagos processzor, Honeycomb stb., minden minimum feltételnek megfelel ami az Adobe Ideas futtatásához szükséges (minimum 8,9" -os kijelző minimum 1280 x 800 -as felbontással, Honeycomb 3.1, kamera). -
gyoridav870
csendes tag
Sziasztok!
Adobe Ideashoz kellene táblagép.
Fontos lenne a nagy kijelző, szép kép, viszonylag alacsony ár (nem bízok a kollégákban).
Ötletek? Előre is köszi -
Pantok
aktív tag
fec555: Na igen csak még nem találtam az opciót.
mutyi: Gps nincs, 54k körül fizettem érte, megúszta a vámot/áfát, nem tartom valószínűnek az ICSt, bár a Ten2+ verzióra már voltak pletykák róla.Ja, és működő markettal jött.
-
Pantok
aktív tag
Megvan a gép, nagyon minőségi a cucc, kijelző kiváló, egy gagyibb monitor IPS paneljának a szintje, ami persze gyalázza az összes kínai TN panelt, csupán két oldalrol sötétedik egy kicsit, a többi változatlan de nagyon jó.
Iszonyat jól összerakott gép, masszív, tökéletes illesztések, jól működő érintőgombok, szép és jó megfogni.
Szoftverileg sem futottam még problémába, bár ezt még nem vizsgáltam meg nagyon, a legrégebbi 1.0-ás (2.2) van rajta amit asszem már tudok 2.3-ra cserélni, ez meg is lesz ejtve.
Eddig egy problémám van vele, hogy altatáskor kikapcsolja a wifit, illetve felnyitáskor nincs is "unlock", egyszerűen bejön ott, ahol volt.
Amit eddig láttam belőle, azzal nagyon elégedett vagyok, az előző két tab a nyomába se ér (herotab c8 és a másik amire a nevére se emlékszem mert annyi volt) ennek minőségben. -
Pantok
aktív tag
Postán vár rám a SmartQ Ten2, holnap megyek érte és bevizsgálom délután.
Kicsit savanyú a szőlő, az "akciós árú" Ten2 amit én kapok, 1 héttel késöbb lecserélődött egy picit jobb verzióra, front kamerával, 2.3as androval (2.2 helyett) és 800mhz helyett 1ghzs procira, mindezt még az enyémnél is alacsonyabb áron...Szeressük az ilyet.
Majd írok pár sort, hátha másoknak is jó vétel lehet, a vámot megúszta szóval árban így is jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest