Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz
üzenetére
mi van?????? elmehet az artisjus a mindenki tudja hová brodyval együtt... hihetetlen, hogy minden létező bőrt lehúznak az ember f@rkáról... lassan már mindenre jogdíjat kell fizetni, hamarosan már fing@ni sem lehet matrica nélkül! bocsánat de nem először találkozom az artisjus gazságával, kissé kiakadtam, itt ma mindent lehet ha megfelelő körökbe tartozol

-
selenge
tag
ismerősöm wines érintőképernyős netbookot (tkp tabletet) szeretne, merthogy 10,1 a max kijelzőméret, mit tudnátok ajánlani, ami nem többszázezer?
-
selenge
tag
válasz
szaszapi
üzenetére
elég sokról van teszt itt ph-n is illetve más fórumokon.. wayteq, concorde, zenithink, dropad...
nyilván nem ipad, tab szintűek, de az áruk sem ugyanaz.. illetve kollégák előttem írták, hogy sokukat itthon is meg lehet venni, itthoni garival (ez plusz 10-20k-t jelent az ebayes árhoz), illetve ebaynél is olcsóbban lehet pár oldalon rendelni -
selenge
tag
concorde 7020-al van valakinek tapasztalata? ph-n elég jó tesztje volt
-
selenge
tag
nos, ez viszont elég korrektül hangzik, kár hogy csak 7colos [link]
-
selenge
tag
nézd, amire nekem ésa feleségemnek kell arra elég szerintem a rezisztív kijelző is... olvasásra, netezésre, filmnézésre (a gyereknek is kocsiban) egy ilyen szerintem tökéletes.
ez elég korrektül hangzik bgn-es wifi, és 6000es aksi...
-
selenge
tag
válasz
pckownz
üzenetére
ez így nem hangzik rosszul... akkor nagyjából a kínai 30-50k közötti gépek közül az egyik amit érdemes megvenni, legalábbis amiket nézegettem... valszeg kipróbálom (majd romfrissítésben tudsz segíteni, mert androidot csak a feleségem telefonján láttam - galaxy mini, az sem a csúcsa
bár ahogy nézem eléggé hasonlít az ioshez)
aztán úgyis asszonyé lesz a gép meg a gyereknek filmnézésre a kocsiban... tényleg, autós töltőt lehet ezekhez szerezni, meg autós tartót? -
-
selenge
tag
hali!
nem volt még tabletem, ipadre sajnos nem tellik, olvasásra, netezésre, filmnézésre kellene, ezzel szemezgetek [link]
érdemes beleugrani, vagy mit ajánlanátok ebben az árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bár ahogy nézem eléggé hasonlít az ioshez)
aksi hogy bírja? 3g, wifi milyen?
Dr.NX