- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
Hi all
Nem tudom létezik-e ipad ellenes liga, de azért kicsit meredek amit a bíróság elfogadott nekik... s hát talán nem is a ipad-et, hanem inkább a bíróságot minősíti ez.. :S
Van valakinek dropad A8X-e ? Esetleg z0d1AK nem tervezed, hogy tesztelj egy olyan csodát ?
[ Szerkesztve ]
By Luke SkyRopman :]
-
Ropman
tag
Hali
Szerintem ez hátrány elégé :
- 10.2" inch 1024x600 resistive TFT touch screenNekem a befutó ez [ de még sajnos nincs tablettem ]
Here is its reiview:
http://www.pandawillforum.com/vi ... 6&highlight=A8xand video:
http://www.pandawillforum.com/vi ... 5&highlight=A8xbár most nem nagyon találok rá, eladói linket..
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
Hát azokat a linkeket igen jól elbénáztam
Dropad A8X ami nekem annyira bejöttPandawill-en végül csak megtaláltam
Szóval nekem ő a befutó... [ bár céges keretek közt tudnék olcsóért 7" GTab-ot is 55eért, mégis engem valamiért ez jobban érdekel ]
-
Ropman
tag
válasz hun_gery #6335 üzenetére
hmm, kérhetnék pontosítást ? [ illetve tényleg full úgynaz a belseje.. mert olvasgattam a forumokat, azért [frissítgetik / foltozgatják] a romokat rá , de ha nem azonos a belső, akkor persze a romot se ildomos ráerőltetni ]
illetve abban is adnak 8G-s memoriakártyát ?
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
válasz hun_gery #6337 üzenetére
No mondjuk a google-t én is tudtam volna használni ez tény, csak te úgy fogalmaztál, hogy más a neve, s a belseje azonos.. ezért kérdeztem vissza, mert nem tudtam mire kellene a Dealextreme-n keresnem
slateqroid - oldalát már olvasgattam [ de minden információt nagyon nagyon köszönök ]
Amit a végén linkeltél mókás.. viszont lehet, hogy sok embert megfognak az árával, meg hogy netbooknak nevezik
-
Ropman
tag
-
Ropman
tag
Csak egy GPS-t nyomorítottak volna még bele, s tökéles lehetne.
-
Ropman
tag
Na, jó igazad lehet, ha lenne benne GPS akkor lehet, hogy annyit dobna már az áron, hogy nem érné meg annyira, viszont ha már veszek majd végre egy tabot, akkor úgy vagyok vele, hogy legyen benne GPS is.. [ persze én is mindent szeretnék, csak ugye a píízzt nem költenék annyit rá :] ( na jó 3G az ami nekem nem kell még :] )]
Így nekem még mindig a Dropad A8X a befutó, bár persze még nem rendeltem meg
-
Ropman
tag
válasz kelzsoca #6538 üzenetére
"Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)"
s azt hogy ? valaki úgy döntött, hogy most ellenőrízük ennek a kedves állampolgárnak a csomagját, szúró próba szerűen ?
Illetve én arra gondoltam, hogy én rendelek pl. egy dropadot A8X-et ( rövid időn belül megtörténik ), aztán megérkezik, s behívnak, hogy valami nincs rendben... s akkor engem büntetnek mert nem az van a csomagra írva, mint amit tartalmaz ? [ pl kedves feladó csupa jó szándékból ráírja hogy 60$ képkeret [ 210$ tab helyett ], persze kérés nélkül ]
Vagy mégis, hogy mennek ezek pontosan ? [ nem szeretem a meglepetéseket, minden forgatókönyv érdekel, akár PÜ-ként is szívesen fogadom ]
Azért szeretnék ilyet venni, mert igen meggyőző leírása van, illetve a régebbi modellekből igen sokat kihoztak a lelkes felhasználók [ Herotab C8/Dropad A8 ], s ennek is kezd alakulni a fórumozó tábora. :] ( s igazából én is tartok a garanciáztatással kapcsolatos dolgoktól, vagy attól hogy eleve egy téglát küldenének, de itthon jó áron, olyat amit igazán szeretnék nem kapok ( GTab-on gondolkoztam még, mert olcsón hozzá juthatnék, tök újhoz, de annak is speckó csatlakozója van ) )
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
válasz supercharley #6542 üzenetére
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden vágyam vámolni, s többet fizetni, de inkább fizetek mint, hogy bármi extra mizéria legyen, ha már veszek valamit, akkor kifizetem. [ legalábbis egy értelmes összegig. ]
-
Ropman
tag
jaja erről hallottam, ha valaki spycam-et rendel azt még le is csukják.. bár valahol viccesnek tartom, mert azokkal mekkora jókat lehetne játszani, de valamiért ezeket túl komolyan veszik. [ viszont a tabletek azok nem számítanak "nem szabad terméknek", ha jól sejtem ]
-
Ropman
tag
válasz kelzsoca #6546 üzenetére
Igen, kb 1-2 napig el is voltam csábulva [ s az is közre játszott a csábulásomban hogy te is rajta vagy a témán ], viszont én arra gondoltam, hogy a jövőben amikor veszek majd másikat, akkor ezt átadnám apámnak az autóba GPS-nek... [ persze ott van az is, hogy egy külső GPS-szel talán megoldható, csak egy vevőt kell rákötni " tényleg ez lehetséges erre ? , illetve ha lehetséges, akkor mennyi körül fáj egy olyan GPS ami jó is hozzá ?"]
-
Ropman
tag
Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a válaszokat!
így már elgondolkodtató a dolog, ha sokáig bírják TÁPpal [ igaz, ha csinálnának 20e-rel többért egy GPS-es modellt, akkor megvenném, se szó se beszéd, főleg az ilyen jó kis háttér támogatással [ itt a fórumozókra gondolok ]]
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
válasz I.T.E.M #6553 üzenetére
hmm, lassan ez is játékos lesz, bár azért a POV még mindig elég drága
de amikor még anno néztem a Vegacomb-ot, akkor az volt a legfájóbb pont számomra, hogy a kamera nem működik vele [ illetve hát a GPS hiánya, de erről persze nem a ROM tehet ]:
Viszont:
- WORKING CAMERA [ amit most már megoldottak ][ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
miért kell mindig titkolózni ? [ kb. mikorra várható a teszt ? ( úgy hogy már olvasható is valahol ) ]
Persze azért kérdezem mert én is nagyon kíváncsi vagyok, s nagyon várom..
amúgy szerintetek melyik éri meg a legjobban:
Galaxy Tab 7" ( p1000 ) [ 56eFt ]
dropad a8x 8" [38eFt + Vám + Áfa + Kina ]
Point of View Mobii Tegra 10" [ 66.7eFt ]
Wayteq xPad-70 [ 42.8eFt ][ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
a kérdés szempontjából lényegtelen
Cég venné, s 2év hűséggel ( céges mobilom lenne )[ de a 2 év hűség a cégé lenne a telefon meg az enyém ]
Amúgy van nálam egy TF101, ami gazdát keres, ha valaki esetleg véletlen azt szeretne olcsóbban mint a boltban van [ egyik haveromé ]
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
Olyan megoldás amúgy [ nincs véletlen / vagy esetleg valaki nem nézett még utána ], hogy egy virtuális géppel Androidot imitálni a PC-n majd arra feltolni a fring-et, s akkor máris megoldva a telefon mizéria, vagy skype mizéria.
[ Persze nem tudom, hogy telepítesz virtuálgépbe droidot, de biztos van rá megoldás... ]
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
hát még ez milyen jó lesz [ csak min. 130-140eFt lesz, ha egyszer lesz, ha jól sejtem ]
-
Ropman
tag
válasz Cool Face #6698 üzenetére
Ez a "Qualcomm Snapdragon dual-core APQ8060" proc mit tud ? mármint ok látom, hogy ott van szépen 1,2 GHz, deee azért ez most viszonyítás képen milyen kategória A8, A9 Cortex-hez képest?
illetve a "HP webOS 3.0"-t le lehet könnyedén gyalulni egy android kedvéért ?
-
Ropman
tag
-
Ropman
tag
mondjuk, ha az a proci annyira jó, akkor még az xpad-eknél is jobb vétel, s sok embernek nem lenne értelme a 100-asra várni, hiszen ez épp ugyanazt nyújtaná, csak nem android lenne egyből rajta..
na persze ott van az is, hogy ennek milyen a GPU támogatása.. [ persze még akkor is elég jó ára lenne 30 + X eFtért ]
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
válasz kelzsoca #6712 üzenetére
értettem (, de azért is lehet bukott gép mert túl volt árasítva nem ? )
Amúgy ezért is kezdtem egyből a belső lehetőségekről.. a SoC-ról
[ mert én pl ennek a gépnek egyáltalán nem néztem utána, már amikor keresgettem androidos gépecskét, meg valahogy itt a fórumon se sokat hallottam eddig róla ]By Luke SkyRopman :]
-
Ropman
tag
ba**ki, hát megvolt régebben is az Almáról a véleményem, de most azért tényleg elmehetnek a sunyiba... messze más mint az ő termékük.. :S meg aztán könyörgöm alma van 7"-ban ? vagy 7,7"-ban ?
nem lehet valami petíciót aláírni, hogy mégis az alma be****ja ?!?!
-
Ropman
tag
amúgy ez a A100-as mikor jelenik meg ? vagy már megjelent ?
-
Ropman
tag
Én úgy tudtam hogy épp nem a 4:3 as a default legalábbis android [tablet] téren, hiszen sok launcher nem működik még most se jól 4:3-ban. [ s igaz, hogy talán az iPad volt előbb tablet, de mostanra azért már más a felállás.. van 2 csoda alma termék[ enyhén idegesítenek a betiltós kampányukkal ], illetve van 100 androidos kistablet ]
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
"Komoly-valóban használható, 10"-os tabletekről van itt szó kérem."
de most ki mondta, hogy csak a 10"-os a tablet [ az iPad mogulon kívül, aki aztán betiltatja a 7.7"os Galaxy Tabot is mert fél, hogy a konkurenciának jobb a terméke ] ?
"Jelenleg még ha azt mondom tablet, az iPadra gondol mindenki ezen a bolygón"
Hát én pl elsősorban az androidos tabokra gondolok, s én is ezen a bolygón élek, bár lehet hogy sok sok embernél többet foglalkoztam ezzel a témával [ viszont a te nickedet elég sokszor láttam már, úgyhogy úgy sejtem te is elég művelt vagy ebben a témakörben, ezért nem is értem ezt az elvakult iPad dolgot. ]
Bár részben feleslegesnek tartom a karakter huszárkodást.
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
Mondjuk én a diploma-témámhoz szeretnék már nagyon egy androidos tabletet, s sajnos iPadhez nem volt még soha közöm, igazából érdekelne a dolog, de valahogy a hozzáállásuk teljesen elvette a kedvem, hogy tőlük vegyek valamikor is terméket.
[ nem tetszik amikor a vásárlókra szarva lehetőségeket zárnak be [ értem itt a betiltós dolgot ] ]
Amúgy ami az android fele húz még engem nagyon az a nyíltsága, illetve az ingyenessége. [ legalábbis az alapfilozófia ezt sugallja ]
-
Ropman
tag
Ez esetben, ha a belseje ugyanaz, akkor a 100-as romja teljesen átültethető majd a 70esre is. [ ha jól sejtem ]
Update: királyság, akkor ha nem sikerül beszerezni az utolsó példányát a Galaxy Tabnak, akkor szerintem 98%, hogy egy ilyen ketyerére én is befogok fizetni. :]
[ Szerkesztve ]
-
Ropman
tag
Hi
Én is Gtabot akartam venni ( mert elégé jónak tűnt ), sajnos mivel kifutó darab volt, így én már nem tudtam beszerezni Telenoréktól. [ így végül egy Blade-m lett végre ( tudom nem tab, de majd az is lesz egyszer ( s ha minden igaz akkor egy xPad lesz ))]
-
Ropman
tag
Wayteq xPad-100 mi a helyzet ? [ már nagyon várom milyen lesz az új csúcs gép ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
- Honor pad 8 tablet új 6/128gb garanciával
- Logitech Combo Touch iPad billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest