-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #7140 üzenetére
Tabrol irtam, a linket nem neztem meg, bocsi
-
ferensz
senior tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #7138 üzenetére
Zsebwifi van telenornal is, csak nem reklamozzak halalra.
-
ferensz
senior tag
válasz
vectra91 #7082 üzenetére
En mobilinternettel egyutt vettem, igy olcsobb volt, mint egy dokkolos transformer, es ami nekem sokat szamitott az a suly, vastagsag, illetve a beepitett 3G modem. Szerintem nem is nagyon van ertelme egy tabletnek mobilinternet nelkul, egy telefon tetheringgel meg ugy sem bir annyit, mint amennyi tablet uzemideje.
-
ferensz
senior tag
Egy kisebb telenoros kalvaria utan en is bealltam az androidos tabletgepek tulajainak soraba egy 10.1-es tabbal
-
ferensz
senior tag
Nem tudja valaki, hogy most milyen 10.1-es galaxy tab van a t-mobilnál? Mert a képeken úgy néz ki hátlap alapján mint a 10.1v, és adatoknál is 3 megapixeles kamera van kiírva, meg előlapi 0.3-as, a 8, és 2 megapixel helyett.
-
ferensz
senior tag
Olvastam teszteket a transformerről, de lenne még egy olyan kérdésem, hogy akinek van transformere annak nem jött elő valami hosszú távú használat alatt érzékelhető idegesítő dolog? Mert ugye nem használják két-három-négy hónapig a cuccot egy teszt alatt. Nem zavaró a vastag szél a kijelző körül?
-
ferensz
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek melyiket érné meg jobban megvenni? A két delikvens, aki között vacillálok az az Asus Transformer és a Galaxy Tab 10.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest