-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
pckownz #7271 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de 32k akartok kiadni egy ugyan 10 colos de valószínűleg rezisztiív kijelzős gépért (+ a vám és áfa, ha nincs szerencséd)
A processzor gyengusz, az akksi sem túl bika, bár a gps kedvező. Nem lenne célszerűbb
az "itthoni" gépek közül csemegézni (pl. Wayteq kb 42k, Huwi kb 50k)Bocs hogy beleszóltam
Szerk: Amiért elkezdtem írni (és elfelejtettem, hát igen a kor
), láttam ilyen gépet élőben, kollégám gyermeke szerezte be. A képernyő fényereje kicsi, a nézésétől könnybe lábadt a szemem.
-
selenge
tag
válasz
pckownz #7271 üzenetére
ez így nem hangzik rosszul... akkor nagyjából a kínai 30-50k közötti gépek közül az egyik amit érdemes megvenni, legalábbis amiket nézegettem... valszeg kipróbálom (majd romfrissítésben tudsz segíteni, mert androidot csak a feleségem telefonján láttam - galaxy mini, az sem a csúcsa
bár ahogy nézem eléggé hasonlít az ioshez)
aztán úgyis asszonyé lesz a gép meg a gyereknek filmnézésre a kocsiban... tényleg, autós töltőt lehet ezekhez szerezni, meg autós tartót? -
-
szponzor
senior tag
válasz
pckownz #7068 üzenetére
Igen, a Skype az kényes dolog a táblákon, de a minőségi gépeken megy. Az olcsóbb gépeken meg én is reménykedek, hogy lesz értelmes alternatíva, mint pl. a Google Talk videótelefonálás része.
Office nézegetésére ott a Documents To Go, meg egyéb gyártók alkalmazása,pl. a Huawei office programja, szerkesztésre meg Google Docs. Bár a Google Docs még talán igényel netkapcsolatot, de ha jól emlékszem akkor olyat olvastam, hogy megoldják ezt a HTML5 offline funkciójával.
Az én véleményem szerint, amit egy táblával meg lehet valósítani, azt már most tudja. Értelemszerűen munkára nem alkalmas, vagy legalábbis elég korlátozottan, mert egy ilyen gépen kinek lenne türelme akár Photoshop-hoz, videóvágáshoz, animáláshoz. Lehet, hogy jó lesz a Windows 8 (bár VirtualBox-ban kipróbálva nekem nem jött be a mostani verzió), lehet, hogy még jobban elterjed miatta a táblaPC, de szerintem érdemben nem tudja növelni a használhatóságot. A sok mag is jó dolog, mint pl. a Tegra 3, de aki játszani akar, az szerintem nem egy 150 000 Ft-os táblát fog venni, hanem egy XBox-ot vagy egy PS3-at.
szerk.: Rendszergazdáknak hasznukra lehet munka kategórián belül az SSH kliens vagy a távoli asztal kliens. Ezen kívül sok munkával kapcsolatos dologra nem tudom elképzelni.
-
gerz
csendes tag
válasz
pckownz #7019 üzenetére
Köszönöm, de nem értem.
Mi az, hogy a nagy gyártók esetében felejtős? Mi jellemző a kevésbé ismert kínai márkákra?
Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett?Az egész nem csak attól függ, hogy van-e usb port a tebleten vagy sem?
Meg talán attól, hogy az androidon működik-e a mobilinternetes kütyü. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest