Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
selenge
üzenetére
Ha szerzel egy szivargyújtós adaptert, ami 9V-on 2.5A-t tud leadni, akkor nem látom akadályát

A rom frissítés meg nem nagy kunszt, természetesen.szerk:
Alul-fölül a kijelzőt kicsit meg lehet nyomni, de ha normálisan fogom, akkor nincs vele probléma. Értelem szerűen erre sem kell ráülni, és nem lesz vele baj
-
pckownz
őstag
válasz
selenge
üzenetére
Nos. Kijelző szerintem nagyon korrekt, én stylus-szal használom, ilyen szempontból tökéletes. A G szenzor tud kicsit zavaros lenni, ha kézben használom és nem figyelek oda a helyes tartásra. Látószöge alulról és felülről kicsit gyenge, oldalról egész jó. Nálam Angry Bird Rio alatt fagyott 1-2 alkalommal, de nem nevezném rendszeresnek. Wifi kapcsolattal kicsit akad a reklámok miatt, de custom romban van adblock. Gondolkodni leginkább a task killernél szokott, de ott is elenyésző.
GPS gyári rommal be van ragadva valamelyik ázsiai városba, ilyenkor rootolva megtudod pucolni a cache-t, vagy custom rom ezt is orvosolja. Wifi korrekt, mint egy közép kategóriás telefoné. Akksi netezéssel, dolphin hd browserrel és angry birds-özéssel olyan 3 órát bírt, de ha csak jegyzetelni/olvasni használtam akkor 4-5-6 órát is bírt (ugye fényerő függő).
Custom rom javít a hangerőn megint csak.
3G-re ebben a custom romban van pár driver, de leginkább Huawei 1xxx -ekről van visszajelzés, hogy működik. Én ZTE MF100, Qualcomm fogalmam sincs milyen és Huawei 220-szal próbáltam, sajnos egyik sem működött. Bár a napokban jött új rom, a Huawei modemet megpróbálom vele. HQ youtube videókat normálisan viszi, állítólag HDMI outputon még a HD videokat is lejátssza. Flash kicsit szegényes, de mint Te is írtad nem egy felső kategóriás gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX